EggManManU Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Айди тука да дискусираме коя аудио карта е хубава за компютър (разбира се и на добра цена),защото май ще ми се наложи да сменям моята и ми трябват съвети.Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 И сега к'во...ние трябва да сме медиуми и да гадаем каква е твоята карта, дето искаш да я сменяш...Предполагам, че имаш някаква в ценовия клас...10-тина лв. (щото ако е вградена в дъното няма как да я смениш )...и в този случай изборът ти не е много голям - някой от моделите на Криейтив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Ами то реално няма какво толкова да му обсъждаме, защото няма особено много варианти. Не е както при видеокартите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Айди тука да дискусираме коя аудио карта е хубава за компютър (разбира се и на добра цена),защото май ще ми се наложи да сменям моята и ми трябват съвети.Благодаря предварително Ми "айди" ?!?!? вземи си ТОВА 324$+ДДС - определно добра карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.