zlobil Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 скъпа ли е поддръжката на jeep grand cherokee 2001/2002 дизел кой изобщо ги обслужва в града и понасят ли се цените на частите и като цяло здрави машини ли са някакви лични впечатления ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Jeep ги облужват Балкан Стар, от които пък аз имам адски лошо впечатление като цяло. Иначе за черокито конкретно не знам, аз карам 1 крайслер и смяната на маслото примерно е 170 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Az znam che sa im problemi dvigatelite. No tova ne e dokazano pone pred men Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Като цяло, всичко за джип е скъпо. Ако ти се кара много такъв тип возило, ти препоръчвам някой от европейските производители. Не че поддръжката им е ивтина и не се трошат, но поне доставката на частите ще е за по-малко време и ще има поне малка разлика в цените. Не знам колко пари ти го предлагат този джип, но няма да е евтин. Горещо ти препоръмвам една G-класа на мерцедес, имам много добри впечатления от него. Много са здрави и пак се обслужват в сервизите на Балкан Стар. Но пожене джипа няма да годината като на grand cherokee-то, обслужването може да си го правиш в друг сервиз и от там, разходите по поддръжката падат Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 4, 2007 Author Share Posted October 4, 2007 2002ра 22000лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 2002ра 22000лв Вземай една G-класа и не се занимавай с глупости А какво стана с двувратата 124-ка, отказа ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 4, 2007 Author Share Posted October 4, 2007 не съм ама тя ще е за удоволствие пък и Г класа 2001ва...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Ще ти резене главата тва джипче Вземи си един ланд крузър, на светлинни години напред е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 не съм ама тя ще е за удоволствие пък и Г класа 2001ва...... Eeee ти пък, няма да е 2001г. но минимум 96г. ще е, ако държиш на джип в буквалния смисъл. Ще ти резене главата тва джипче Вземи си един ланд крузър, на светлинни години напред е. Зависи от гледната точка, ако взема G55 AMG съм съгласен, разхода е разоряващ но само това. А би ли ме светнал с какво Ленд Крузъра е светлинни години напред?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Аа колега не се разбрахме На светлинни години напред е от черокито. За Г класата нищо не мога да кажа, нямам лични впечатления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Аа колега не се разбрахме На светлинни години напред е от черокито. За Г класата нищо не мога да кажа, нямам лични впечатления. Така вече и аз съм съгласен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 А би ли ме светнал с какво Ленд Крузъра е светлинни години напред?! blink.gif Ако си говорим за SUV, което е на върха това Range Rover - нe знам, дали GL класата го доближава вече, но просто всичко друго са каруци или не са SUV. Обаче да си поддържаш Range Rover - дори стар си иска сериозен доход. А за тия новите Vogue - дето горят по 30/100 - няма какво да говорим. То и цената си казва, кое возило е по-добро. Zlobil, като си купуваш такова нещо, трябва да си наясно, за каква цел го купуваш, освен ако доходът ти е съответният, че да не ти пука за разхода. Grand Cherokee мисля се произвеждат в завода Puch в Грац, Австрия, където между другото се произвежда и G класата, чието оригинално име е Puch G - и е военен австрийски джип. Черокитата за Европа мисля са с европейски двигатели, така че поддръжката им сигурно е европейска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.