Slain Posted January 22, 2004 Share Posted January 22, 2004 zna4i ima6e edin Direct X 9.. deto preebava6e Windows-a.ta ako moje nqkoi da mi kaje kakav to4no be6e ta da ne to slagam i ako mi kajete i koi e rabote6tiq 6te sam mnogo dovolen Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 22, 2004 Share Posted January 22, 2004 скапания directX беше една ранна алфа версия. на уареза съм качил последната версия DirectX 9.0b с която съм и аз, и всички останали и никой не е изплакал още, поне доколкото аз знам Интересното е че напоследък търсачката не намира почти нищо от win_appz, дали се дължи на факта че вин_аппц е преместен на порт 8083 ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 22, 2004 Author Share Posted January 22, 2004 tedy 10x sega 6a go svala i dano nqma problemi EDIT:samo da pitam nali e tova ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 22, 2004 Share Posted January 22, 2004 да, точно това е . и аз го намерих, но ръчно а не с търсачката и непременно провери точността на файла чрез .sfv файла! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 22, 2004 Author Share Posted January 22, 2004 е и аз ръчно го намерих иначе има и това да знаеш ква е разликата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 22, 2004 Share Posted January 22, 2004 е и аз ръчно го намерих иначе има и това да знаеш ква е разликата? DirectMusic Producer is the authoring tool that allows composers and sound designers to create content for DirectX® audio Това пише в txt файла в директорията. Т.е. това е друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antaro Posted January 22, 2004 Share Posted January 22, 2004 Това не е ли Директ Х за музиката макар че досега не сам ползвал никакви такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 22, 2004 Share Posted January 22, 2004 да, точно това е . и аз го намерих, но ръчно а не с търсачкатаи непременно провери точността на файла чрез .sfv файла! Проверката няма да е успешна. Файла си е читав, но когато е бил качван е бил с _ в името, което сега е променено на . за да успее да го провери човек трябва или да промени името на файла във .sfv файла или да преименува програмата... Предполагам, че и с много други програми положението е същото - скоро ще завалят постове с обвинения, че еди-какво-си е грешно ъплоаднато, разбираш ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 22, 2004 Share Posted January 22, 2004 е, предполагам, че ако могат да четат, програмата ще им даде съобщение че файла не може да бъде намерен и ще го оцвети със сиво мисля че беше.. Може би е време да се направи туториал и за това: Как да проверим точността на файл чрез .SFV след генералната промяна във варез.ру Пък що да не напишем програма която да търси файл в директорията по същия размер и да прави догадки за новото име на файла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 23, 2004 Author Share Posted January 23, 2004 да, точно това е . и аз го намерих, но ръчно а не с търсачкатаи непременно провери точността на файла чрез .sfv файла! Проверката няма да е успешна. Файла си е читав, но когато е бил качван е бил с _ в името, което сега е променено на . за да успее да го провери човек трябва или да промени името на файла във .sfv файла или да преименува програмата... Предполагам, че и с много други програми положението е същото - скоро ще завалят постове с обвинения, че еди-какво-си е грешно ъплоаднато, разбираш ли... da prav si 4e proverkata ne e uspe6na no az redaktirah .sfv-to i si4ko se opravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted January 23, 2004 Share Posted January 23, 2004 A we toq DirectX po edno vreme vadiha nov prez sedmica (taka da se kaje) .. bat typite. Mnoo e typa taq programa. Imashe edin DirectX deto trqashe da si restartirash kompa DVA pyti sled instalaciqta za da trygne kakto podobava. Posle koi bil hityr maina ... A uninstall-yt pyk mi e liubim ... aaa, tva za dvato pyti sym go testval na tri kompa - i na trite iskashe taka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Vidiax tazi tema zatova re6ix da ne otvariam nova. Imam problem kato tragna da instalvam directx 9.c,kato mu dam next vmesto da zaredi failovete to mi dava 4e e instalirano a ne e taka niakoi da pomogne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Na men ne mi pisa nishto, a si se restartira kakto si mu e redat....moje bi se zasicha s neshto iz registrite ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.