Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2008

Aston_

Recommended Posts

голям проблем!!!

понеже съм тъп и упорит, продължавам да играя и сега съм треньо и на кот дивоар...

и тук идва поредният абсурд-нямат вратари от които да избирам, всъщност в мъжкия отбор няма нито един вратар :blink:

има по 2 в до 21г и до 19г. обаче тях не ми ги дава да ги привикам в отбора :bgrin:

какво да направя :wacko:

разбрах май какъв е проблема-вратарите в момента нямат отбор :angry:

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

С или без вратар пак ще те опукват, така че какво се косиш :D

Аз отдавна отказах всякакви мениджъри - никой не може да му убеди, че има и капка реалност в тях.

С или без вратар пак ще те опукват, така че какво се косиш :D

Аз отдавна отказах всякакви мениджъри - никой не може да му убеди, че има и капка реалност в тях.

абе още се мъча, кво да правя ;)

някой ако знае какво да правя да казва, че положението е направо смехотворно-търсих играчи от национала, които са играли като вратари и не ми ги намира...абе пълен смях :wacko:

тримата вратари, които са по принцип на кот дивоар изобщо не може да ги намери в базата данни :laughing:

разбрах какъв е проблема-титулярните вратари на кот дивоар играят във франция и белгия, а аз не ги бях заредил...сега почнах нов сейф и ги има като вратари :D

бтв-последен опит да направя нещо на този мениджър :bgrin:

ебати рандома :bgrin:

http://img231.imageshack.us/img231/1159/13507644le4.jpg

Някой спец ще ме опъти ли как да използвам нападатели тип "fox in the box"? В смисъл...Индзаги, Хунтелаар, ей такива... Щото Клаас е страхотен на показатели, обаче просто не мога да го накарам да вади рейтинг и да прави добри мачове...все е някъв статист, а пък най-после като стане някое положение той не го вкарва. Пробвам го и с free role, пробвам и като таргет мен...ма не ще да вкарва тоя пустиняк, а принципно много ми харесва като играч (в реалността) и искам да потръгнат нещата между нас :P

спечелих първа купа на този мениджър :D

http://img221.imageshack.us/my.php?image=a...winitallpa1.jpg

естествено в италия милан пада под път и над път, но това поне си е живата реалност :laughing:

ей за тва говорим в италия, първия полусезон устисках първото място, но втория имам 1 победа и сумати загуби.вече съм на 9 точки от интер, който продължава да е без загуба 22 мача :laughing:

http://img49.imageshack.us/my.php?image=zatvagovorimug0.jpg

• 2 weeks later...
Аз точно по тая причина съм си пуснал да ми показва само риплей на головете и честно да ви кажа въобще не се ядосвам :) Дори не гледам много-много кво изписва отдолу, щото играта ми е на прозорец и си правя нещо друго през тва време. Само като се сетя давам указания на полувремето и накрая им казвам "Браво" или "ша ви ***" :) За мен в тая игра по-вълнуващо е останалото....купуване на млади играчи и съответното им развитие и предимно финансовата част. Направиш ли тактиката и тренировките добре всичко е наред. Аз по принцип играя само в Англия и то предимно с Арсенал....ем рядко се случва да НЕ стана шампион, и то е предимно ако съм забравил примерно след подготвителния период да им сменя тренировката и съм ги оставил цял сезон да бичат фитнес :)

Сега съм се хванал с манафчестър и февруари месец водя с 10 точки и нямам допуснат гол 12 мача, въпреки че кикнах Рио, а Руни ми се сърди и съм го забил в резервния :) Но тва не е изненадващо, те са много надценени в тая игра и първи сезон е почти невъзможно да не станат шампиони, трябва да си супер бездарник...

tfa e mnoo vqrno sled 10948132 opita v drugi pyrvenstva se zabih s Man Utd da igraq...nqma takova napadenie....napadateli sa mi Rooney i Cristiano Ronaldo...(da ne vi u4udva fen sym mu) ..i rezerva vinagi vliza Tevez

Rooney 27 ma4a 22 gola , Ronaldo 21 ma4a 38 gola , tevez 17 ma4a(kato rezerva) 16 gola

...vodq na Liverpool s 22 to4ki a na Chelsea s 31...a te sa 2ri i 3ti....iam samo 1 ravenstfo i samo pobedi...

pusne6 li ronaldo s taktika 4-4-2 v napadenie s roony...(est. Ronaldo pers. inst. na Att Mid.) nqmat spirane

намерих SuperPack от 2.3GB графики... който го интересува да се включва в дърпането... с повече сийдъри от България ще е по-лесно :)

добре де, как ги правите тия магии? преигравате всеки втори мач ли?

аз за 10 сезона зех едно първо място в лигата с милан и няколко третостепенни купи :bgrin:

аз за 10 сезона зех едно първо място в лигата с милан и няколко третостепенни купи :bgrin:

и аз бях така...чак 2013-та успях да станаха шампион в Италия с Ювентус, а до тогава имах само 1 Уефа :)

Хм ...

относно магиите не са магии, за подробности тактиката с която играя се казва Fiora 2 Играя с Левски и Рабе ми стана голмайстор на първенството с 27 гола :excl: :unsure: ! Пача новият е доста по добър и удоволствието от играта е доста по голямо не че няма аномалии напротив има ги но са доста по малко за всички които се чудят дали да го слагат моят съвет е да го слагат !

Хм ...

относно магиите не са магии, за подробности тактиката с която играя се казва Fiora 2 Играя с Левски и Рабе ми стана голмайстор на първенството с 27 гола :excl: :unsure: ! Пача новият е доста по добър и удоволствието от играта е доста по голямо не че няма аномалии напротив има ги но са доста по малко за всички които се чудят дали да го слагат моят съвет е да го слагат !

ъпни я някъде тази Флора 2 да я пробвам, моля те... :rolleyes:

защо по дяволите още не са оправили огромния бъг при купуването на играч. играч за 10млн не може да се купи за под 20 милиона, а играч за 50млн под 150млн :blink:

аз първия сезон си купувам баргацали, който е 10.5млн...този сейф го взех за 28млн :laughing:

на края на сезона като искам да взема фабрегас ми е чудно какво ще стане. на един сейф го бях зел за 182млн :bgrin:

За кви преигравания говориш??

Просто ми изписа че Иванков (Бохум) е станал най-добър вратар в Европа за годината...Иначе аз си цъкам с Милан.

Да отбележа,че играя на ФМ2007,а не ФМ2008 :)

За кви преигравания говориш??

Просто ми изписа че Иванков (Бохум) е станал най-добър вратар в Европа за годината...Иначе аз си цъкам с Милан.

Да отбележа,че играя на ФМ2007,а не ФМ2008 :)

помислих, че си с левски и иванков е станал най - добър вратар :blink:

което според мен е невъзможно без преигравания на доста мачове

помислих, че си с левски и иванков е станал най - добър вратар :blink:

което според мен е невъзможно без преигравания на доста мачове

1-во Никога не бих играл с левски :)

2-ро Никога не бих си взел за вратар Шаранков. :P

четох някъде, че пача бил променил основните бъгове-всеки мач отменени голове, почти всяко 1-1 срещу вратаря е пропуск и т.н.

еми да, ама не. всичко си е по старому. играя си с милан. другият отбор има 2 удъра общо, без във вратата, аз имам 20+ и мача си е 0-0. имам 5 от 12 такива мача до тук :bgrin:

нападателите и кака продължават да си пропускат 1-1 и почти всеки мач пак ми отменят гол.

вече съм напълно убеден, че тоя мениджър от години почива на стара слава и явно никога няма да се оправи.

бтв имах един сезон, в който къде с късмет, къде с тактика направих 11-0-0 в лигата...в крайна сметка завърших 6ти, като втория полусезон имах общо 4-5 победи :blink:

първи естествено бяха интер - без загуба цял сезон :bgrin:

тъкмо мястото на харда понамаля...дел :)

четох някъде, че пача бил променил основните бъгове-всеки мач отменени голове, почти всяко 1-1 срещу вратаря е пропуск и т.н.

еми да, ама не. всичко си е по старому. играя си с милан. другият отбор има 2 удъра общо, без във вратата, аз имам 20+ и мача си е 0-0. имам 5 от 12 такива мача до тук :bgrin:

нападателите и кака продължават да си пропускат 1-1 и почти всеки мач пак ми отменят гол.

вече съм напълно убеден, че тоя мениджър от години почива на стара слава и явно никога няма да се оправи.

бтв имах един сезон, в който къде с късмет, къде с тактика направих 11-0-0 в лигата...в крайна сметка завърших 6ти, като втория полусезон имах общо 4-5 победи :blink:

първи естествено бяха интер - без загуба цял сезон :bgrin:

тъкмо мястото на харда понамаля...дел :)

Почвай ФМ2007.

2008 не става за нищо,тотално го осраха тая година,нз защо...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...