Slain Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 http://www.bgshare.com/259550/fm2008_801_betapatch.exeТва е вече третия бетапач crack за тоя 3-ти пач ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 crack за тоя 3-ти пач ? същия като за играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Какво би трябвало да оправя този пач, чиято финална версия чакаме? Защо освен разни дребни незначителни бъгчета според мен има доста недоразумения в самото поведение на играчите като единици и отборите като цяло. Да не говорим как брутално са подценени Арсенал за сметка на Реал, Барса и Ман Ю, чиито играчи са направени направо извънземни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 http://www.bgshare.com/263558/fm2008_801_boxed-pc.exe Познайте какво е това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted November 22, 2007 Author Share Posted November 22, 2007 то хубаво излезнал пач 8.0.1 ама как ще го играем без крак ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 то хубаво излезнал пач 8.0.1 ама как ще го играем без крак ? няма крак-ъпдейтваш и играеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Na koq versiq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted November 23, 2007 Author Share Posted November 23, 2007 Na koq versiq? 8.0.1 аз си ъпдейтнах играта после си я заредих в даймън туулс и си тръгна без проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Имам предвив с кой релийз на играта си?С крак или без? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruskia_bg Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 http://www.bgshare.com/263558/fm2008_801_boxed-pc.exeПознайте какво е това може ли някой да го качи другаде , че оттук не ми дава да свалям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted November 23, 2007 Author Share Posted November 23, 2007 Имам предвив с кой релийз на играта си?С крак или без? HATRED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Абе много вали в тоя пач нещо....верно, че Англия, ама....то всеки втори мач времето е downpour, терена е синкав и играчите ми умират за 1 полувреме... и тва е лятото... Представям си зимата кво ше е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 а крак от къде ? :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 а крак от къде ? :Р и без крак става просто след като си обновиш версията на играта си я зареди през даемон туулс и готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Имам въпрос...сигурно Vartkes ще може да ми отговори като по вътрешен човек Нали всеки мениджър, треньор, скаут и т.н. си има knowledge за дадена държава... как се формира моя собствен? Одеве си го гледам.... Англия - добре (там ми е отбора), България - добре (с такава националност съм), Македония и Сърбия - добре (да приемем, че са прилежащи на БЪлгария) и изведнъж Португалия и Нигерия Как става тая работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Ами става по следният начин... чужденците играещи в бг са предимно от тези националности, т.е. бг менеджърите имат афинитет към тези държави. Предполагам че в бъдеще ще шибнат и Бразилия... понеже и от там взеха да идват доста "звезди". И понеже ти си избрал да си българин... автоматично ти се присвояват свойствата присъщи за този тип менеджъри. Да се похваля... в моя 2ри сезон превзех BSS (най-ниската наглийска лига) със само 3 загубени мача... общо 101 точки.. 24 мача подред без загуба. 3 от звездите ми са българи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Имам въпрос...сигурно Vartkes ще може да ми отговори като по вътрешен човек Нали всеки мениджър, треньор, скаут и т.н. си има knowledge за дадена държава... как се формира моя собствен? Одеве си го гледам.... Англия - добре (там ми е отбора), България - добре (с такава националност съм), Македония и Сърбия - добре (да приемем, че са прилежащи на БЪлгария) и изведнъж Португалия и Нигерия Как става тая работа? Знанието на самия мениджър се сформира: 1-во - както каза Бастен от това в зависимост от кои чужди държави идват най-много играчи в даденото първенство(предполагам, че този рейтинг ще се променя по време на играта, въпреки, че не съм 100% сигурен за това). и 2-ро - от това в какви отношения си с другите мениджъри. Например ако ти си приятел с Алекс Фъргюсън ти веднага ще вземеш половината от неговите знания за Шотландия (като негова родина) и Англия (като страна в която е мениджър) и отделно и някаква по-малка част от знанията му за други страни. До колкото си спомням беше така Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Имам един проблем със скиновете. Свалям си аз 1 скин,пействам го в my docs/SI/fm 2008/skins....... НО не ми се появява... Махнал съм skin cache & skin reload или квото беше там,но не става и не става.. някви идеи??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Имам един проблем със скиновете.Свалям си аз 1 скин,пействам го в my docs/SI/fm 2008/skins....... НО не ми се появява... Махнал съм skin cache & skin reload или квото беше там,но не става и не става.. някви идеи??? А разархивираш ли го ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 естествено Иначе аз се оправих,изтеглих друг скин и се появи. Така ,че всичко е 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaNDaL Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 oт къде ги намери тея голмайстори ? по цял ден дузпи ли тренират ? виж мойте 1-vp A EI TFA E MNOO ZDRAV BUG DA TI KAJA!!! po4nah s Man Utd....1vi ma4 s 4elsi za kupata vodih 5:3 do 90min i za 1min Essien vkara 2 gola...("6ot e ma6ina")..i na duzpi...9 duzpi 9 propuska ...Chelsea 9 duzpi na 9tata vkarva...essien!!! 2-ro Otnosno cqlatas igra: BATI BOKLUKA... po-dobre da si cykam fm2007 pone po-malko cvetove na fizionomiqta smenqh igrahme s edin aver...2mata toi s Barca az s Valencia...na4i na nego ot 35 ma4a Puyol 6te6e da ima 40 gola...no mu gi otmenqha...vseki korner otmenen gol... 3-to Nqkoi bi li mi kazal v ma4 v koito imam 43 udara kym vratata 31 vyv neq...gubq s 0:3 ???? napadateli s finishing 20 i composure 17-18 vkarvat za 10 ma4a 3 gola a takiva s Fin. - 8 i Comp. - 5 za 11 ma4a 25 gola ??????? 4-to Nqma smisyl ot nervi...NE Q IGRAITE cykaite si FIFA...pone tam si zavisi ot vas...a ne ot tfa koi neskoposanik e napravil igrata taka 4e da padnete s Man Utd ot Deportivo Lisi4eri s 10:3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 ами така си е.играта се ебава с тебе по всички параграфи.току що паднах от фиорентина с 1-0, въпреки че имах над 20 удъра, а те само 1 и 1 гол друг бъг са головете от засада-всеки мач има поне по 1 отменен гол заради засада, независимо за моя отбор или за противника играя с милан и от 10тина опита само един успях да стана шампион, говоря без преигравания.купа не съм зел до ся.и тва ми бил най реалния мениджър ако е реално да те цака енджина и ти да му се кефиш аз съм мерси а най коронният номер на интер е да имат серия от 10-15 победи и то без допуснат гол ювето са по скромни-трудно падат, но много хиксове въртят а най голямата тъпотия е, че в 90% от случаите не можеш да купиш играч на реалната му цена, независимо колко си го хвалил.аз купувам играч за 10милиона на цена 30-35милиона и съм доволен а върха беше с фабрегас-момчето иска да дойде, ама отбора не го пуска...е, зех го за 140милиона Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 ами така си е.играта се ебава с тебе по всички параграфи.току що паднах от фиорентина с 1-0, въпреки че имах над 20 удъра, а те само 1 и 1 гол друг бъг са головете от засада-всеки мач има поне по 1 отменен гол заради засада, независимо за моя отбор или за противника играя с милан и от 10тина опита само един успях да стана шампион, говоря без преигравания.купа не съм зел до ся.и тва ми бил най реалния мениджър ако е реално да те цака енджина и ти да му се кефиш аз съм мерси а най коронният номер на интер е да имат серия от 10-15 победи и то без допуснат гол ювето са по скромни-трудно падат, но много хиксове въртят а най голямата тъпотия е, че в 90% от случаите не можеш да купиш играч на реалната му цена, независимо колко си го хвалил.аз купувам играч за 10милиона на цена 30-35милиона и съм доволен а върха беше с фабрегас-момчето иска да дойде, ама отбора не го пуска...е, зех го за 140милиона са сетиш чудя ти се как още се играе тая игра... енджина е толкова нереалистичен, че няма на къде... за мен от CM 01-02 поредицата върви постоянно надолу... и там играта си имаше кусури и нервещи моменти, но поне беше fun да я играеш... в FM2008 fun-a го няма.... останали са само нервите Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 са сетиш чудя ти се как още се играе тая игра... енджина е толкова нереалистичен, че няма на къде... за мен от CM 01-02 поредицата върви постоянно надолу... и там играта си имаше кусури и нервещи моменти, но поне беше fun да я играеш... в FM2008 fun-a го няма.... останали са само нервите някой ще обясни ли защо играчите на противника вкарват 1 от 2 сам срещу вратаря, а моите играчи вкарват 1 от 5 сам срещу вратаря защо по дяволите имам 15+ удъра във вратата без гол, а противника с 2 удъра вкарава 2 гола деинсталирам и ще играя следващата версия.тази вече ще ме накара да счупя нещо в скоро време.не може с 89точки и 86-26 голова разлика да завърша на трето място в италия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Аз точно по тая причина съм си пуснал да ми показва само риплей на головете и честно да ви кажа въобще не се ядосвам Дори не гледам много-много кво изписва отдолу, щото играта ми е на прозорец и си правя нещо друго през тва време. Само като се сетя давам указания на полувремето и накрая им казвам "Браво" или "ша ви ***" За мен в тая игра по-вълнуващо е останалото....купуване на млади играчи и съответното им развитие и предимно финансовата част. Направиш ли тактиката и тренировките добре всичко е наред. Аз по принцип играя само в Англия и то предимно с Арсенал....ем рядко се случва да НЕ стана шампион, и то е предимно ако съм забравил примерно след подготвителния период да им сменя тренировката и съм ги оставил цял сезон да бичат фитнес Сега съм се хванал с манафчестър и февруари месец водя с 10 точки и нямам допуснат гол 12 мача, въпреки че кикнах Рио, а Руни ми се сърди и съм го забил в резервния Но тва не е изненадващо, те са много надценени в тая игра и първи сезон е почти невъзможно да не станат шампиони, трябва да си супер бездарник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.