Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2008

Aston_

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Какво би трябвало да оправя този пач, чиято финална версия чакаме? Защо освен разни дребни незначителни бъгчета според мен има доста недоразумения в самото поведение на играчите като единици и отборите като цяло. Да не говорим как брутално са подценени Арсенал за сметка на Реал, Барса и Ман Ю, чиито играчи са направени направо извънземни...

Абе много вали в тоя пач нещо....верно, че Англия, ама....то всеки втори мач времето е downpour, терена е синкав и играчите ми умират за 1 полувреме... и тва е лятото... Представям си зимата кво ше е :D

а крак от къде ? :Р

и без крак става просто след като си обновиш версията на играта си я зареди през даемон туулс и готово :)

Имам въпрос...сигурно Vartkes ще може да ми отговори като по вътрешен човек :)

Нали всеки мениджър, треньор, скаут и т.н. си има knowledge за дадена държава... как се формира моя собствен? Одеве си го гледам.... Англия - добре (там ми е отбора), България - добре (с такава националност съм), Македония и Сърбия - добре (да приемем, че са прилежащи на БЪлгария) и изведнъж Португалия и Нигерия :blink: Как става тая работа?

Ами става по следният начин... чужденците играещи в бг са предимно от тези националности, т.е. бг менеджърите имат афинитет към тези държави. Предполагам че в бъдеще ще шибнат и Бразилия... понеже и от там взеха да идват доста "звезди". И понеже ти си избрал да си българин... автоматично ти се присвояват свойствата присъщи за този тип менеджъри.

Да се похваля... в моя 2ри сезон превзех BSS (най-ниската наглийска лига) със само 3 загубени мача... общо 101 точки.. 24 мача подред без загуба. 3 от звездите ми са българи.

Имам въпрос...сигурно Vartkes ще може да ми отговори като по вътрешен човек :)

Нали всеки мениджър, треньор, скаут и т.н. си има knowledge за дадена държава... как се формира моя собствен? Одеве си го гледам.... Англия - добре (там ми е отбора), България - добре (с такава националност съм), Македония и Сърбия - добре (да приемем, че са прилежащи на БЪлгария) и изведнъж Португалия и Нигерия :blink: Как става тая работа?

Знанието на самия мениджър се сформира:

1-во - както каза Бастен от това в зависимост от кои чужди държави идват най-много играчи в даденото първенство(предполагам, че този рейтинг ще се променя по време на играта, въпреки, че не съм 100% сигурен за това).

и 2-ро - от това в какви отношения си с другите мениджъри. Например ако ти си приятел с Алекс Фъргюсън ти веднага ще вземеш половината от неговите знания за Шотландия (като негова родина) и Англия (като страна в която е мениджър) и отделно и някаква по-малка част от знанията му за други страни.

До колкото си спомням беше така ;)

• 1 month later...

Имам един проблем със скиновете.

Свалям си аз 1 скин,пействам го в my docs/SI/fm 2008/skins.......

НО не ми се появява...

Махнал съм skin cache & skin reload или квото беше там,но не става и не става..

някви идеи???

Имам един проблем със скиновете.

Свалям си аз 1 скин,пействам го в my docs/SI/fm 2008/skins.......

НО не ми се появява...

Махнал съм skin cache & skin reload или квото беше там,но не става и не става..

някви идеи???

А разархивираш ли го ???

• 4 weeks later...
oт къде ги намери тея голмайстори ? по цял ден дузпи ли тренират ?

виж мойте :D

pfffffue3.th.jpg

1-vp

A EI TFA E MNOO ZDRAV BUG DA TI KAJA!!!

po4nah s Man Utd....1vi ma4 s 4elsi za kupata vodih 5:3 do 90min i za 1min Essien vkara 2 gola...("6ot e ma6ina")..i na duzpi...9 duzpi 9 propuska ...Chelsea 9 duzpi na 9tata vkarva...essien!!!

2-ro Otnosno cqlatas igra:

BATI BOKLUKA...

po-dobre da si cykam fm2007 pone po-malko cvetove na fizionomiqta smenqh

igrahme s edin aver...2mata toi s Barca az s Valencia...na4i na nego ot 35 ma4a Puyol 6te6e da ima 40 gola...no mu gi otmenqha...vseki korner otmenen gol...

3-to Nqkoi bi li mi kazal v ma4 v koito imam 43 udara kym vratata 31 vyv neq...gubq s 0:3 ????

napadateli s finishing 20 i composure 17-18 vkarvat za 10 ma4a 3 gola

a takiva s Fin. - 8 i Comp. - 5 za 11 ma4a 25 gola ???????

4-to Nqma smisyl ot nervi...NE Q IGRAITE cykaite si FIFA...pone tam si zavisi ot vas...a ne ot tfa koi neskoposanik e napravil igrata taka 4e da padnete s Man Utd ot Deportivo Lisi4eri s 10:3...

ами така си е.играта се ебава с тебе по всички параграфи.току що паднах от фиорентина с 1-0, въпреки че имах над 20 удъра, а те само 1 и 1 гол :bgrin:

друг бъг са головете от засада-всеки мач има поне по 1 отменен гол заради засада, независимо за моя отбор или за противника :blink:

играя с милан и от 10тина опита само един успях да стана шампион, говоря без преигравания.купа не съм зел до ся.и тва ми бил най реалния мениджър :laughing: ако е реално да те цака енджина и ти да му се кефиш аз съм мерси :angry:

а най коронният номер на интер е да имат серия от 10-15 победи и то без допуснат гол :blink:

ювето са по скромни-трудно падат, но много хиксове въртят

а най голямата тъпотия е, че в 90% от случаите не можеш да купиш играч на реалната му цена, независимо колко си го хвалил.аз купувам играч за 10милиона на цена 30-35милиона и съм доволен :bgrin:

а върха беше с фабрегас-момчето иска да дойде, ама отбора не го пуска...е, зех го за 140милиона :laughing:

ами така си е.играта се ебава с тебе по всички параграфи.току що паднах от фиорентина с 1-0, въпреки че имах над 20 удъра, а те само 1 и 1 гол :bgrin:

друг бъг са головете от засада-всеки мач има поне по 1 отменен гол заради засада, независимо за моя отбор или за противника :blink:

играя с милан и от 10тина опита само един успях да стана шампион, говоря без преигравания.купа не съм зел до ся.и тва ми бил най реалния мениджър :laughing: ако е реално да те цака енджина и ти да му се кефиш аз съм мерси :angry:

а най коронният номер на интер е да имат серия от 10-15 победи и то без допуснат гол :blink:

ювето са по скромни-трудно падат, но много хиксове въртят

а най голямата тъпотия е, че в 90% от случаите не можеш да купиш играч на реалната му цена, независимо колко си го хвалил.аз купувам играч за 10милиона на цена 30-35милиона и съм доволен :bgrin:

а върха беше с фабрегас-момчето иска да дойде, ама отбора не го пуска...е, зех го за 140милиона :laughing:

са сетиш :lol:

чудя ти се как още се играе тая игра... енджина е толкова нереалистичен, че няма на къде... за мен от CM 01-02 поредицата върви постоянно надолу... и там играта си имаше кусури и нервещи моменти, но поне беше fun да я играеш... в FM2008 fun-a го няма.... останали са само нервите :inqn

са сетиш :lol:

чудя ти се как още се играе тая игра... енджина е толкова нереалистичен, че няма на къде... за мен от CM 01-02 поредицата върви постоянно надолу... и там играта си имаше кусури и нервещи моменти, но поне беше fun да я играеш... в FM2008 fun-a го няма.... останали са само нервите :inqn

някой ще обясни ли защо играчите на противника вкарват 1 от 2 сам срещу вратаря, а моите играчи вкарват 1 от 5 сам срещу вратаря :angry1

защо по дяволите имам 15+ удъра във вратата без гол, а противника с 2 удъра вкарава 2 гола :angry1

деинсталирам и ще играя следващата версия.тази вече ще ме накара да счупя нещо в скоро време.не може с 89точки и 86-26 голова разлика да завърша на трето място в италия :angry1

Аз точно по тая причина съм си пуснал да ми показва само риплей на головете и честно да ви кажа въобще не се ядосвам :) Дори не гледам много-много кво изписва отдолу, щото играта ми е на прозорец и си правя нещо друго през тва време. Само като се сетя давам указания на полувремето и накрая им казвам "Браво" или "ша ви ***" :) За мен в тая игра по-вълнуващо е останалото....купуване на млади играчи и съответното им развитие и предимно финансовата част. Направиш ли тактиката и тренировките добре всичко е наред. Аз по принцип играя само в Англия и то предимно с Арсенал....ем рядко се случва да НЕ стана шампион, и то е предимно ако съм забравил примерно след подготвителния период да им сменя тренировката и съм ги оставил цял сезон да бичат фитнес :)

Сега съм се хванал с манафчестър и февруари месец водя с 10 точки и нямам допуснат гол 12 мача, въпреки че кикнах Рио, а Руни ми се сърди и съм го забил в резервния :) Но тва не е изненадващо, те са много надценени в тая игра и първи сезон е почти невъзможно да не станат шампиони, трябва да си супер бездарник...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...