Zaio Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Аз си цъкам с Ботев и за сега съм добре. Изиграл съм 2-3 приятелски при, които съм бил БГ отборите с по 3(4):1 - само от Цървена Звезда паднах с 1-0 . А най-наглото нещо, което стана в играта е, че ЦСКА ми искаха Д.Божков. Искаха го за около 190,000. Но аз исках да го дам за 700,000. Както и да е....след един ден ми СЪОБЩАВА, че ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ смалил цената на Божков, ЗАЩОТО БИЛА НЕРЕАЛНА!!! Все пак....селския.... -_-. Много добра информационна база има играта ! П.П. : Кракът работи ли за Clone-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Аз си цъкам с Ботев и за сега съм добре. Изиграл съм 2-3 приятелски при, които съм бил БГ отборите с по 3(4):1 - само от Цървена Звезда паднах с 1-0 . А най-наглото нещо, което стана в играта е, че ЦСКА ми искаха Д.Божков. Искаха го за около 190,000. Но аз исках да го дам за 700,000. Както и да е....след един ден ми СЪОБЩАВА, че ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ смалил цената на Божков, ЗАЩОТО БИЛА НЕРЕАЛНА!!! Все пак....селския.... -_-. Много добра информационна база има играта ! П.П. : Кракът работи ли за Clone-a? Тва със Селския е все пак отразено реално, тъй че не можете да се оплачете Отделно съм му сложил и рейтинг, че не е желан от феновете и би бил отворен към преговори за продаване на отбора. Чакам да си получа оригиналката и тогава ако имате някакви въпроси за даден футболист или клуб ще мога да ви отговоря . Приятно цъкане до тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Имам един въпрос за графиките.Свалих face pack на Рома но когато влезох в папка дата на играта видях че там няма папка graphics а има някъв файл grsphics.fmf който няма как да отворя.Някой знае ли как да сложа този face pack? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 и аз се чудя как да пробвам старите графики... харесал съм си няколко скина... цитирам от дата.бг лица и логота има в сузито.. слагаш ги след като си направиш папка в my documents\SI\fm08\graphics\pictures\players\normal\eng\ тва е пример за Англия.. за логотата пак така my documents\SI\Fm08\graphics\pictures\LOGOS\i tam si praish papkite huge,small,normal,backgrounds,copms,compititions.. и слагаш логата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Супер тъпо е!Защо не са сиго оставили както преди а ти сам трябва да се блъскаш и да се чудиш кое къде беше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Тва със Селския е все пак отразено реално, тъй че не можете да се оплачете Отделно съм му сложил и рейтинг, че не е желан от феновете и би бил отворен към преговори за продаване на отбора. Чакам да си получа оригиналката и тогава ако имате някакви въпроси за даден футболист или клуб ще мога да ви отговоря . Приятно цъкане до тогава Ако ти отговаряш за БГ отборите искам да те попиам нещо: Защо в школата на Локомотив има някакви незнайни пичове от 91 и 90 набор или юноши,които вече не са в отбора от 1 година, а няма истинските играчи от старшата възраст Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Същото е и при Брестник, но както и да е Та отново да попитам - кракът работи ли на Clone версията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Същото е и при Брестник, но както и да е Та отново да попитам - кракът работи ли на Clone версията? ми пробвай де... копни си старото exe някъде и сложи кракнатото такова... ако те стане връщаш старато просто... Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6k Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Същото е и при Брестник, но както и да е Та отново да попитам - кракът работи ли на Clone версията? Работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 абе какво да им дам на играчите за ударите, че имам по 15-20 удъра на мач и падам с по 1-0 или 2-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 абе какво да им дам на играчите за ударите, че имам по 15-20 удъра на мач и падам с по 1-0 или 2-1 че то това си е запазена марка на CM/FM... аз играя на Passing Style - Dircet, нагласил съм Клозе и Тони да играят като target man... и двамата са страшни във въздуха и тръгне ли им играта падат мин 2-3 гола, като изпускам поне още 5-6 чисти гола Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Дайте линк само за крака, ама не на Hatred, а на FTL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 дайте някой лого/фейс пак за Б групите Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Само на мен ли ми се струва,че тоя мениджър е свръх труден. Всеки,който ме фане ме реже по 20-0,а не съм някой който играе играта от 2 или 3 дена... Хич не е труден, щом с Ботев нямам загуба в официален мач и е там, където му е мястото Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Абе тия от фм закво всяка година правят литекс нереално слаби? Аз досега като съм играл на 2007 винаги изпадат, я първия, я втория сезон, ся ги гледам пак са в изпадащите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Хич не е труден, щом с Ботев нямам загуба в официален мач и е там, където му е мястото Имай предвид, че Ботев започнаха доста силно шампионата, а вероятно по това време са актуализирани "силите" на отборите Иначе на Ботев определено им е там мястото, но в друга дивизия Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Не знам за Ботев, аз виждам доста зор с тях, особено с липсата на свестен вратар. Ама Локо Пловдив са определено пресилени - от топ3 не падат втори сезон, а и при други двама приятели е така, като при единия даже са станали шампион първата година. Малко по-малко фенщина в рисърча, моля ви, Локо от край време са редовни шампиони в ФМ, в 07 пак до 2-3 години ставаха шампиони, като гледам и тук ще е така. НЕ ПОЛЗВАЙТЕ КРАКА НА HATRED, има непремахнати тригъри, от типа на този, а по мои наблюдения и FLT има някакъв проблем - независимо с кой вратар съм, всеки удар отдалеч е гол - но за него не съм сигурен. Най-добре clone + dt pro 4.10 + yasu в папката на DT, и без това като излезе някой пач нема да чакате да се сетят за крак. Въпреки, че в момента DOX сцената изглежда жива. След сезон и половина съм скъсал повече нерви отколкото с 07 изобщо. Едно, че играта на отбора тотално не върви, второ имам ебати проблема с вратари и нямам пари да купя някой по-добър, ами се получават и бъг като този: http://img88.imageshack.us/img88/4739/sudiqtajenamn9.jpg При това положение ДАВА ФАЛ, А НЕ ДУЗПА. Отделно искам да споделя, че мачовете са прекалено резултатни (често причинено от "страхотните" ми вратари), преките свободни, особено първия сезон бяха абсолютни машини за гол - сигурно 75% от ударите влизаха, втория сякаш се нормализираха :Р Пак отделно искам да се оплача от многото отменени голове, горе-долу всеки мач ми (т.е. в мой мач, не само в моя вреда) отменяха първия сезон. Жълтите картони пак са в множко, но поне няма МНОГО рандъм удари без топка, от които следва червен, както в чистата 07, а и броя картони си е според стриктността на съдиите (не знам дали давате рисърч и за тях, или са рандъм) та не се оплаквам, по-скоро са в реда на нещата. Като цяло - ФМ08 си е ФМ. Късаща нерви по мазохистичен начин since FM2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 да добавим и култовите мачове от рода - 20 удара във вратата за теб срещу 1-2 удара за противника, резултат 0-1... моментите когато нападател с 20 финишинг излиза срещу вратаря на някакви средняци (който по някаква случайност прави мача на живота си) и изпраща топката 20 метра в аут или се опитва да убие вратаря с нея (обикновенно им трябват 2-3 100% положения за да вкарат)... също и култовите обрати от рода на 3-0, 3-3... като си водел напълно уверено, противника не е имал положение досега, водиш си 3-0 и изведнъж противника (който по принцип е поне класа под теб и би трябвало да се радва и на минимална загуба) те навира в глуха защита и неизбежно изравнява (тук никаква тактика няма да те спаси)... е не е ли емоция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Ама Локо Пловдив са определено пресилени - от топ3 не падат втори сезон, а и при други двама приятели е така, като при единия даже са станали шампион първата година. Малко по-малко фенщина в рисърча, моля ви, Локо от край време са редовни шампиони в ФМ, в 07 пак до 2-3 години ставаха шампиони, като гледам и тук ще е така. Получава се така заради тримата от ЦСКА под наем. Иначе на бетата врътнах няколко първи сезона на go on holiday(за да се прецени как се развива играта без да и се влияе) и отбора завърши веднъж на 5-то и 2 пъти на 6-то място, което си е горе-долу реално. Интересното в случая беше, че Ботев завършваше винаги точно след нас. Но за жалост за бета версията още не бяхме прехвърлили тримата от ЦСКА в отбора и не съобразих на време, че Иванов и особено Сакалиев ще вдигнат нивото на отбора. За зимния ъпдейт или на някой от пачовете, ако е възможно, ще оправя нещата, не се притеснявайте за това Иначе ние гледаме как се развиват нещата само в първия сезон. След това енджина си оказва влиянието и ние не можем да направим нищо по въпроса. Особено странно е как добрите футболисти на водещите отбори отиват в чужбина и така грандовете остават без звездите си и от там се получават подобни разминавания. Leper_Messiah, не е така. За Ботев имахме нов човек, на който му трябва време да влезе в час с обстановката. Мисля, че като за версия без пач нещата са по-добре от предишните версии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 ...е не е ли емоция... Току-що описа FM 0x където x се върти от 5 до 8 Vartkes - да, откъм датабейз е добре играта, иначе си е яко бъгня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 да добавим и култовите мачове от рода - 20 удара във вратата за теб срещу 1-2 удара за противника, резултат 0-1... моментите когато нападател с 20 финишинг излиза срещу вратаря на някакви средняци (който по някаква случайност прави мача на живота си) и изпраща топката 20 метра в аут или се опитва да убие вратаря с нея (обикновенно им трябват 2-3 100% положения за да вкарат)... също и култовите обрати от рода на 3-0, 3-3... като си водел напълно уверено, противника не е имал положение досега, водиш си 3-0 и изведнъж противника (който по принцип е поне класа под теб и би трябвало да се радва и на минимална загуба) те навира в глуха защита и неизбежно изравнява (тук никаква тактика няма да те спаси)... е не е ли емоция... Показателя, имащ най-голямо значение при 1 на 1 с вратаря е Composure, а не Finishing... Има ли някъде официален списък с всички нововъведения? Аз ги откривам 1 по 1, ама искам да ги видя черно на бяло. Много ме радва това с размерите на игрището, favorite personel за backroom staff-a и възможността да предприемеш глоба още в прозореца с новината, за изгонване след мача... Между другото на някой друг лагва ли му на replay-ите? Щото на мен доста и ми е чудно на какво се дължи...все пак не е няква сложна графика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Без критики за Ботев моля , само похвали приемам Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Еми кви са тия младежи дет си ги напраскал вътре... Данчо Въчев не е десен бек, а е централен халф, явно си гледал мача с ЦСКА, когато игра като такъв поради една или друга причина тва е на първо време квото виждам аз лично ще чакам някой скин, за да играя повече щото тоя ма дразни много Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Бях го направил дефанзивен халф,защото бях го гледал на тази позиция да играе... но последния му мач който гледах беше с ЦСКА и си помислих че са го преквалифицирали.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Абе защо толкова често се случва един играч да не харесва друг? Още октомври месец с Арсенал вече не харесваха Сашо Хлеб и Сендерос... и тва се случва в отбор, в който се предполага, че има невероятен отборен дух и разбирателство... Не ми се мисли кво ще стане в Барса или някой друг отборец тъпкан с южноамериканци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.