Aston_ Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Мисля че е вече време да се направи нова тема след като излезна демото на играта а то може да се свали от тук ---- Football Manager 2008 PC specs Minimum – Windows XP/Vista. 1.2Ghz Processor. 256MB Ram. DirectX8.1 compatible sound card. 4xCD Rom drive, 1024x768 32Bit display. 750MB HD space. MS compatible mouse & keyboard. Recommended – Windows XP/Vista. AMD or Intel Dual Core 2.2Ghz processor. 1GB Ram. DirectX8.1 compatible sound card. 4xCD Rom drive, 1024x768 32Bit display. 750MB HD space. MS compatible mouse & keyboard. ---- аз вече играх малко на играта и съм доста доволен не видях някакви фрапантни бъгове може би и защото не играх много като цяло играта ми върви по бързо от предишната версия,айде нека и някой друг си каже мнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 ей сега го пускам да се сваля и ще пиша по-късно какви са ми впечатленията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 това демото ли трябва да е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Дано да има и други скинове, щото тоя белия ми извади очите за 15 минути... Малко ми е объркващо и онази "колонка" за играчите с profile, transfer, positions и т.н. да ми е отдясно, но се свиква... Само някой да обясни ако е разбрал как може да се получи гражданство на играч. Има едно място, където пише колко му остава за съответното гражданство... Пише eligible, а все още няма съответната националност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Това демо мултиплеър има ли да знам дали да го тегля ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Демото няма мулти. или поне не би трябвало да има Подочух, че финалната версия излизала на 26 октомври, но не било сигурно още. Имайте търпение Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Пълната на 19-ти, така че на 18-19 ще я играем Впечатленията ми са, че е 99% същата като 07, дано поне са оправили бъга с купата на България и са постегнали недомислиците с мощния рандъм + многото контузии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Якото е, че може да си го направиш всички мачове да са по едно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Ей наи сетне да се почне дискусия на играта аз сам мн запален по Фм 2007 ама така ли ина4е немога по нагоре от 8 мо място с рома дастигна нещо явно щото не трнирам отбора ли нз си4ко дръго си го права както трябва пускам играчи коит са в наи добра форма.Тая 2008 дано не е с някви сложност ако е кат 2007 бива.Ся поне с новите трансфери друго яче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Дали ще се появи играта до края на седмицата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 Дали ще се появи играта до края на седмицата? до края на тази едва ли.... но да се надяваме че до края на следващата ще е факт Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6k Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 до края на тази едва ли.... но да се надяваме че до края на следващата ще е факт 19 октомври е официалната дата на която излиза играта,т.е. този петък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Стига разпри!!!Има я вече в замунда и арена!Ай честито!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6k Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 http://zamunda.net/details.php?id=104367 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Макар, че съм фен на FIFA MAnager, сега ще я пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted October 17, 2007 Author Share Posted October 17, 2007 Стига разпри!!!Има я вече в замунда и арена!Ай честито!!!! оле много приятно се изненадах извинявам се за невярната информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 подкарах я после ще споделя впечатления Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Като я маунтна не мога да си отворя виртуалното устройство. Тва дали е заради стар Deamon Tools или....? Уж иска 4.09, моят е 4.08ХЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 трябва ти daemon 4.10... при мен работи идеалнo... върви адски леко на 480ram на large database... тренировките са лесни за правене, засега в мач енджина не виждам бъгове... сваляйте, играйте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Като я маунтна не мога да си отворя виртуалното устройство. Тва дали е заради стар Deamon Tools или....? Уж иска 4.09, моят е 4.08ХЕ Аз сложих 4.10 и направих всичко както е обяснено и тръгна.Сега и свиквам още Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6k Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 http://img229.imageshack.us/img229/4581/bughe7.jpg Аз май видях Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 гледам че вече има кракната версия и очаквам след малко да качат само крака ако на някой нещо не му тръгва да каже, ако качат само крак в тл ще го кача някъде, че късно я видях тази версия и вече почти съм дръпнал клон версията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 eeee... тамън се заиграх... свалям новата версия сега... после ще кача крака някъде, но не се знае дали ще върви с Clone версията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 качил съм крака тук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6k Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Само на мен ли ми се струва,че тоя мениджър е свръх труден. Всеки,който ме фане ме реже по 20-0,а не съм някой който играе играта от 2 или 3 дена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.