Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2008

Aston_

Recommended Posts

Мисля че е вече време да се направи нова тема след като излезна демото на играта ;) а то може да се свали от тук ;)

----

73f950f8dae524096e5d0c65f56576f66bb596a5Fm08boxart.jpg

Football Manager 2008 PC specs

Minimum – Windows XP/Vista. 1.2Ghz Processor. 256MB Ram. DirectX8.1 compatible sound card. 4xCD Rom drive, 1024x768 32Bit display. 750MB HD space. MS compatible mouse & keyboard.

Recommended – Windows XP/Vista. AMD or Intel Dual Core 2.2Ghz processor. 1GB Ram. DirectX8.1 compatible sound card. 4xCD Rom drive, 1024x768 32Bit display. 750MB HD space. MS compatible mouse & keyboard.

----

аз вече играх малко на играта и съм доста доволен не видях някакви фрапантни бъгове може би и защото не играх много като цяло играта ми върви по бързо от предишната версия,айде нека и някой друг си каже мнението :)

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Дано да има и други скинове, щото тоя белия ми извади очите за 15 минути... Малко ми е объркващо и онази "колонка" за играчите с profile, transfer, positions и т.н. да ми е отдясно, но се свиква...

Само някой да обясни ако е разбрал как може да се получи гражданство на играч. Има едно място, където пише колко му остава за съответното гражданство... Пише eligible, а все още няма съответната националност...

Демото няма мулти. или поне не би трябвало да има :P

Подочух, че финалната версия излизала на 26 октомври, но не било сигурно още. Имайте търпение :)

Пълната на 19-ти, така че на 18-19 ще я играем :love Впечатленията ми са, че е 99% същата като 07, дано поне са оправили бъга с купата на България и са постегнали недомислиците с мощния рандъм + многото контузии.

Ей наи сетне да се почне дискусия на играта аз сам мн запален по Фм 2007 ама така ли ина4е немога по нагоре от 8 мо място с рома дастигна нещо явно щото не трнирам отбора ли нз си4ко дръго си го права както трябва пускам играчи коит са в наи добра форма.Тая 2008 дано не е с някви сложност ако е кат 2007 бива.Ся поне с новите трансфери друго яче :)

• 2 weeks later...
Дали ще се появи играта до края на седмицата?

до края на тази едва ли.... но да се надяваме че до края на следващата ще е факт ;)

до края на тази едва ли.... но да се надяваме че до края на следващата ще е факт ;)

19 октомври е официалната дата на която излиза играта,т.е. този петък.

Стига разпри!!!Има я вече в замунда и арена!Ай честито!!!!

оле много приятно се изненадах :) извинявам се за невярната информация :)

трябва ти daemon 4.10... при мен работи идеалнo... върви адски леко на 480ram на large database... тренировките са лесни за правене, засега в мач енджина не виждам бъгове... сваляйте, играйте :punk

Като я маунтна не мога да си отворя виртуалното устройство.

Тва дали е заради стар Deamon Tools или....? Уж иска 4.09, моят е 4.08ХЕ

Аз сложих 4.10 и направих всичко както е обяснено и тръгна.Сега и свиквам още :P

гледам че вече има кракната версия и очаквам след малко да качат само крака :)

ако на някой нещо не му тръгва да каже, ако качат само крак в тл ще го кача някъде, че късно я видях тази версия и вече почти съм дръпнал клон версията

eeee...

тамън се заиграх... свалям новата версия сега... после ще кача крака някъде, но не се знае дали ще върви с Clone версията :)

Само на мен ли ми се струва,че тоя мениджър е свръх труден. :blink:

Всеки,който ме фане ме реже по 20-0,а не съм някой който играе играта от 2 или 3 дена... :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...