Jump to content
BulForum.com

ВИДЕО КАРТА ВЪПРОС ?

Recommended Posts

Абе не е само това...напр. ако е по-стара AGP, трябва да се погледне слота, да се провери колко пъти AGP е (заради напрежението) и др. подобни... ;) ...да не говорим, че ако е някаква барака от зората на персоналния компютър, даже може да е и с PCI слот. :P

@rukela...и една препоръка - гледам, че това ти е първия пост...прочети си правилата, че забелязвам тенденция да не ги спазваш за в бъдеще... :)

Другия е начин е да питаш шримерно тук като посочиш модела на дъното и после някой по-компетентен ти отговори ;)

Гледа се какво е видеото- за какъв слот е и дъното на което искаме да сложим дали е с такъв слот.

Било то AGP 4x ili 8 x ili PCI слот . Но както каза Lord_Gudo кажи какви са компонентите-ние ще ти кажем :P

Значи гледкаш си първо дъното. Щом ти е с AGP 4X/8X значи ти трябва видеокарта за съответния слот. Надявам се имаш предвид PCI-E и ако наистина това имаш предвид по-добре е да си вземеш с пс-експрес дъно.

Надявам се имаш предвид PCI-E и ако наистина това имаш предвид по-добре е да си вземеш с пс-експрес дъно.

Съмнява ме точно това да е имал предвид, в смисъл че сегашното му дъно няма тези слотове и не вярвам да иска да си купува ново дъно. В случая се ограничава до AGP варианта.

• 1 month later...

Може въпроса да не ми е много за тук ама да не отварям друга тема.Та въпроса ми е какво се включва на ограденото от мен на тази снимка?Захранване някакво допълнително ли ми трябва ако взема такава видео карта или е друго?

Може въпроса да не ми е много за тук ама да не отварям друга тема.Та въпроса ми е какво се включва на ограденото от мен на тази снимка?Захранване някакво допълнително ли ми трябва ако взема такава видео карта или е друго?

Това е SLI конекцията, ако сложиш две еднакви видеокарти на дъно, поддържащо SLI, се свързват със специален мост по тия конектори.

И аз да не отварям нова тема - дайте съвет за подходяща видео карта до 90 лв за следния модел дъно : GIGABYTE GA-7N400. За предпочитане на Nvidia, но няма да откажа и преложения за ATi. Благодаря предварително.

защо някой от модераторите не направи тема за препорака на видео карта има за лсд,мп3,апарати ама няма за видео карта :)

за видео карта от по евтините са хубави 9550 на ати и 6600 на нвидия

защо някой от модераторите не направи тема за препорака на видео карта има за лсд,мп3,апарати ама няма за видео карта :)

за видео карта от по евтините са хубави 9550 на ати и 6600 на нвидия

Не си ли зависи за какво искат да ги използват ? Смисъл ако искат просто да пускат новите игри май няма смисъл да дават кинти за 6600 ,която все по-често забелязвам че е посочена в изискаванията на съвременните игри като мин . Ако ще се дават пари по мнение си е най-добре да се спестят малко повече за видео ,което е да по-дълго актуално :blink:

Преди 1 седмица купих 6800 128мб./256б. с гаранция до януари за 80лв. от www.leadert.com (NeoTek). Иначе ако ще е за най-новите игри посъбери за някоя карта с Pixel Shader 3.0 :)

FunLov3 можеш ли да врътнеш някой друго тестче с тази видео карта :) някой игричка и да постнеш някой друг шот

6800GEQ - PCI Express, 256MB DDR2, 64bit това ли е картата ако е така доста е скастрена ми се струва...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...