rukela Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Здравейте някой може ли да ми каже как да разбера дадена видео карта дали става за еди кое си дъно какво трябва да се гледа ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 гледаш дали е AGP или PCI-E, гледаш и дъното кое от 2те поддържа... и така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Абе не е само това...напр. ако е по-стара AGP, трябва да се погледне слота, да се провери колко пъти AGP е (заради напрежението) и др. подобни... ...да не говорим, че ако е някаква барака от зората на персоналния компютър, даже може да е и с PCI слот. @rukela...и една препоръка - гледам, че това ти е първия пост...прочети си правилата, че забелязвам тенденция да не ги спазваш за в бъдеще... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Другия е начин е да питаш шримерно тук като посочиш модела на дъното и после някой по-компетентен ти отговори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil'Scrappy Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Гледа се какво е видеото- за какъв слот е и дъното на което искаме да сложим дали е с такъв слот. Било то AGP 4x ili 8 x ili PCI слот . Но както каза Lord_Gudo кажи какви са компонентите-ние ще ти кажем Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukela Posted September 30, 2007 Author Share Posted September 30, 2007 soltek sl75frn3 дъно agp 4X/8X коя е по хубава AGP или PCI за напред да знам какво дъно да си взимам благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Значи гледкаш си първо дъното. Щом ти е с AGP 4X/8X значи ти трябва видеокарта за съответния слот. Надявам се имаш предвид PCI-E и ако наистина това имаш предвид по-добре е да си вземеш с пс-експрес дъно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Надявам се имаш предвид PCI-E и ако наистина това имаш предвид по-добре е да си вземеш с пс-експрес дъно. Съмнява ме точно това да е имал предвид, в смисъл че сегашното му дъно няма тези слотове и не вярвам да иска да си купува ново дъно. В случая се ограничава до AGP варианта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medeniqt Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Az imam sy6tiq problem preporu4aite mi nqkoq video karta do 70-80 lv koqto da e 256 mb, sega sym GF MX 440-64mb. Dynoto mi e GA-8IPE1000, SERIES AGP 8/DUAL CHANNEL DDR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Може въпроса да не ми е много за тук ама да не отварям друга тема.Та въпроса ми е какво се включва на ограденото от мен на тази снимка?Захранване някакво допълнително ли ми трябва ако взема такава видео карта или е друго? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Може въпроса да не ми е много за тук ама да не отварям друга тема.Та въпроса ми е какво се включва на ограденото от мен на тази снимка?Захранване някакво допълнително ли ми трябва ако взема такава видео карта или е друго? Това е SLI конекцията, ако сложиш две еднакви видеокарти на дъно, поддържащо SLI, се свързват със специален мост по тия конектори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 И аз да не отварям нова тема - дайте съвет за подходяща видео карта до 90 лв за следния модел дъно : GIGABYTE GA-7N400. За предпочитане на Nvidia, но няма да откажа и преложения за ATi. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 защо някой от модераторите не направи тема за препорака на видео карта има за лсд,мп3,апарати ама няма за видео карта за видео карта от по евтините са хубави 9550 на ати и 6600 на нвидия Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 защо някой от модераторите не направи тема за препорака на видео карта има за лсд,мп3,апарати ама няма за видео карта за видео карта от по евтините са хубави 9550 на ати и 6600 на нвидия Не си ли зависи за какво искат да ги използват ? Смисъл ако искат просто да пускат новите игри май няма смисъл да дават кинти за 6600 ,която все по-често забелязвам че е посочена в изискаванията на съвременните игри като мин . Ако ще се дават пари по мнение си е най-добре да се спестят малко повече за видео ,което е да по-дълго актуално Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Преди 1 седмица купих 6800 128мб./256б. с гаранция до януари за 80лв. от www.leadert.com (NeoTek). Иначе ако ще е за най-новите игри посъбери за някоя карта с Pixel Shader 3.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 FunLov3 можеш ли да врътнеш някой друго тестче с тази видео карта някой игричка и да постнеш някой друг шот 6800GEQ - PCI Express, 256MB DDR2, 64bit това ли е картата ако е така доста е скастрена ми се струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.