Jump to content
BulForum.com

Programa za zapis na glas

|`oTuH

Recommended Posts

speshno mi trqbva programa za zapis na glas s mikrofon

neshto kato sndrec32 obache da nqma ogranichenie na vremeto za zapis

10x mnogo

Advanced WMA/MP3 Recorder

CoolEdit Pro 2x

SoundForge 7

и която подобна се сетиш, всяка има функция за запис, че дори и повече възможности при записа.

CoolEdit Pro 2x

SoundForge 7

и която подобна се сетиш, всяка има функция за запис, че дори и повече възможности при записа.

Tova sa vse hubavi programki, ama ima edna koiato e mnogo po malka i shte ti svurshi sushtata rabota :

Total Recorder [standard & Pro] - " ...records streaming audio, mic and line-in input, and performs audio file conversions. Total Recorder may be used to record LPs, cassettes or any stereo output onto your PC. Total Recorder also allows you to record CDs or DVDs. "

Az ia polzvam otdavna i sum s chudesni vpechatlenia. Uspeh ;)

Мдам надявам се знаеш кое праеи програмата по Лека хахаха нейните функции които на тая дето ги даде са доста в намален вид спрямо дадените от Tedy така че в зависимост от това дали му трябва на човека някоя определена функция или не ще си избира.

Така е разбира се, но човека пише, че иска просто да записва глас, а не да прави компилация на арии в собствено изпълнение. Не виждам нищо лошо една програма да е малка и да изпълнява една функция, но както трябва. Омръзнало ми е от големи пакети, които ти казват, че единственото нещо, което не могат е да ти направят свирка...

10x mnogo

Ako ne te interesuvat efekti i filtri za zapisa na glasa,shte ti svarshi rabota i nai obiknoven windows sound recorder(vsichki windowsi go poddarjat) Za sajalenie vinagi shte imash problem s ogranichenieto na zapisa,to zavisi ot svobodnite GBti na harda :woot

Значи най-добре според мен е Sound Forge, може и да не е последна версия. Има полезни функцийки и може да се минимизира shell-a само до модул за запис което олекотява нещата доста. thumbsupup.gif

• 2 weeks later...

Значи аз имам една хубава програма за запис на Глас..С нея можеш не само да записвап над 1 мин. а и мове6 да прави6 ехо и други

тя се казва Guitar FX BOX v.2 яка е.. :)

ако не можеш да е намериш ето ти линк :: http://warez.ru:8083/Win_Appz/Guitar.FX.Box.2.6/

дано ти хареса

Значи аз имам една хубава програма за запис на Глас..С нея можеш не само да записвап над 1 мин. а и мове6 да прави6 ехо и други

тя се казва Guitar FX BOX v.2 яка е.. :)

ако не можеш да е намериш ето ти линк :: http://warez.ru:8083/Win_Appz/Guitar.FX.Box.2.6/

дано ти хареса

q kai s koq opciq se zapisva glasa taq programa jitkam ama za glas ne znaeh 4e stava :bgrin:

тя се казва Guitar FX BOX v.2 Пка е.. :)

дано ти хареса

хахаха това не е програма за запис на глас бе сладур. Това е симулация на ефект за китара, (но си остава ReValver най-доброто в жанра) и записите, ехата и другите ефекти са за китарата а не за гласа ти Lighten.gif

хахаха това не е програма за запис на глас бе сладур. Това е симулация на ефект за китара, (но си остава ReValver най-доброто в жанра) и записите, ехата и другите ефекти са за китарата а не за гласа ти Lighten.gif

Pich,ehoto si e eho,flendjara si e flendjar i ne e ot golqmo znachenie dali shte e za glas ili kitara.Edno vreme bqh v grupa kadeto za eho polzvahme efekta na edin kolega.Beshe edno pedalche za kitara koeto imashe 3 v 1(eho,fllendjar i horos).Taka che vsqka programa za zapis na"zvuk" moje da zapisva i glas i saotvetno moje da se polzva vseki filtar i efekt koqto progaramata moje da predostavi na usera :)

Pich,ehoto si e eho,flendjara si e flendjar i ne e ot golqmo znachenie dali shte e za glas ili kitara.Edno vreme bqh v grupa kadeto za eho polzvahme efekta na edin kolega.Beshe edno pedalche za kitara koeto imashe 3 v 1(eho,fllendjar i horos).Taka che vsqka programa za zapis na"zvuk" moje da zapisva i glas i saotvetno moje da se polzva vseki filtar i efekt koqto progaramata moje da predostavi na usera :)

Pich, че ехото си е ехо и фленджера - фленджер е вярноclap2.gif Aз 3 години съм печелел пари с китара, в група, по клубовете и имам понятие горе долу. Но ако си фен на това 'земи едното па го ползвай за друго', ти препоръчвам да си инсталираш "AutoCAD 2004", някъде към 1.4GB e, но има страхотен калкулатор - с корен квадратен!!!new_shocked.gif все пак събирането си е събиране, и изваждането - изваждане, нали? w00t2.gif

Pich, че ехото си е ехо и фленджера - фленджер е вярноclap2.gif Aз 3 години съм печелел пари с китара, в група, по клубовете и имам понятие горе долу. Но ако си фен на това 'земи едното па го ползвай за друго', ти препоръчвам да си инсталираш "AutoCAD 2004", някъде към 1.4GB e, но има страхотен калкулатор - с корен квадратен!!!new_shocked.gif все пак събирането си е събиране, и изваждането - изваждане, нали? w00t2.gif

Tozi post za da si namersih rabota kato kitarist li beshe?Ako da znachi ne si postnal kadeto trqbva.Kazah s 2 dumi che vsqka programa,koqto moje da zapisva zvuk--->v tova chislo i "glas"(koeto pak si e zvuk)moje da i badat izpolzvani vsichkite efekti.Q si install Guitar Fx box i si vkluchi mikrofona i zapishi neshto i dobavi nqkoi efekt kato eho naprimer i mi kaji "ne stava".Shte kajesh ama na kukuvo lqto :)

P.S.Edinstveno MIDI redaktorite(te sashto se vidqt programa za zapis na zvuk) ne mogat da zapisvat ot line in i mic in,taka che tqh izkluchvame kato variant za zapis na glas.

Tozi post za da si namersih rabota kato kitarist li beshe?

Хихи малко тъпо, при положение че сега печеля в пъти повече от тогава. brows.gif

Q si install Guitar Fx box i si vkluchi mikrofona i zapishi neshto i dobavi nqkoi efekt kato eho naprimer i mi kaji "ne stava".Shte kajesh ama na kukuvo lqto

Хайде сега препрочети плийзз, написаното от мен по-горе и намери къде казвам че "не става"?

Все едно да кажа че събирането на числа с калкулатора на AutoCAD "не става" roll1.gif

хахаха това не е програма за запис на глас бе сладур. Това е симулация на ефект за китара и записите, ехата и другите ефекти са за китарата а не за гласа ти

Dumite "ne stava" naistina lipsvat,a useshtash li otricanieto Mr.Kalkulator :punk :punk :punk

Усещам как някой модератор трябва да затвори темата  :angry1

Da imash pravo,da se nadqvame che sme pomognali na momcheto.Mejdu drugoto mnogo zdrave na Mitaka,oshte utre shte probvam programata za smsite kam globul :)

но си остава ReValver най-доброто в жанра

mn si dale4e ot istinata ;) nai dobroto e Nuendo ;) samo4e az do sq ne sam uspql da namerq pulna versiq free puk ne mi se davat 400$ :sick btw Nuedo-to sa6to taka ima i procesor za vokal v nego :)

QUOTE(|`oTuH @ Jan 22 2004, 14:11 PM)

10x mnogo

@smartbomber,az nqma da te zanimavam s useshteniqta si ama v tema za programa za zapis na glas tragna da obsasjdash neshta izvan temata - naprao se ulq,vse nqkoi trqbvashe da ti napravi zabelejka,ne si misli che kato mi napravi zabelejkata s kalkulatora shte stoq i ei taka shte gledam :angry1 Pogledni oshte vednaj topica :)

@Are we moderatori,close topic,che veche za kalkulatori i jici pochnaha da govorqt memberite :P

az nqma da te zanimavam s useshteniqta si ama v tema za programa za zapis na glas tragna da obsasjdash neshta izvan temata - naprao se ulq,vse nqkoi trqbvashe da ti napravi zabelejka

Забележките ти също са offtopic. :zzz

Просто не искаш мнението ти да е предпоследно, аз те разбирам и ще ти помогна да си попишеш на воля, поне докато не се затвори Topic-a, така че дерзай matrix84 ние сме с теб ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...