D-Devil666Hell Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Не се заблуждавайте по името на сериала - чиста комедия си е Официалната страница. IMDb Link. tv.com Link Историята започва с един пич на име Сам (Брет Харисън) който винаги се е чудил защо родителите му му угаждат постоянно за всичко.Поне докато не настъпва 21-ят му рожден ден на който разбира,че всъщност те го правят от вина поради факта,че са продали душата му на дявола още преди да се е родил.Сатаната му дава работа като "косач на души" като изискването е той да лови избягали души от ада.След като отказва на Сатаната Сам веднага бива припомнен,че ако не си свърши работата майка му ще остане без душа ("Сатаната никога не остава с празни ръце" ).Оставен без избор той събира "екип" който се състои от неговите приятели - Сок (Тайлър Лабин) и Бен (Рик Гонзалес) които ще му помогнат в залавянето на бегълците от ада. Нов епизод има всяка сряда ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Тук смятам да слагам всеки нов епизод който излезне.Линковете ще са или от замунда или арена. Епизод 1 Pilot Епизод 2 Charged Епизод 3 All Mine Епизод 4 Magic Епизод 5 What About Blob Епизод 6 Leon Епизод 7 Love,Bullets & Blacktop Епизод 8 The Cop Епизод 9 Ashes To Ashes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunslinger Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Кевин Смит му е продуцент за това кат ми остане време ще го гледам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 айляче е...ако излизат нови срии,слагайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
g0ldmember Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 http://bt.wrzru.com/details.php?id=11073&hit=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightwishcools Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Да,филмчето е забавно Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 пича дето подгони кучетата ме изкърти напомни ми на fat pizza Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted October 25, 2007 Author Share Posted October 25, 2007 Айде малко ъп по темата де !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Айде малко уорн за безсмислен пост, а Сериалът си е тъпичък. Плоски американски шеги, актьорско майсторство на ниво трети клас, сюжет, достоен за Златен Карфиол. Хич не ми е ясно защо продължава да го "следя". Може би за да има нещо за гледане, когато ми писне да зяпам отново и отново How i met your mother, Rules of engagement, Dexter, House, Heroes, Family Guy и Prison Break Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Днес изгледах първият сезон на филмчето, та искам да попитам кога започва вторият? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfonsito Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Приятен сериал. Хареса ми много, защото е неангажиращ и отпускащ. Иначе ония пич дето играе дявола не съм го виждал никъде от Туин Пийкс насам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.