weasel Posted January 23, 2004 Share Posted January 23, 2004 "Пикливата Градина" (Стария град). qko beshe tam.. ama sega ne e li krychma taq gradinka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Най-страхотното място в Пловдив според мен е Старият град! Неслучайно всички чужденци го посещават! Атмосферата на калдъръмените улички е неповторима, а Античният театър е безценно културно съкровище не само за Пловдив, а и за цяла България! А разкопаната ни Главна е много зле! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 А разкопаната ни Главна е много зле! <{POST_SNAPBACK}> е кво , тва си е атракция бе Пък и е крайно време да я ремонтират тея маймуни от общината, че беше заприличала на лунен пейзаж offtopic: ще си позволя да цитирам един приятел от Бургас: "София има център, Пловдив - главна" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Най-яко е на Рахата с приятели на по бира!!Тогава става хубав лаф и яко шоу Няма голямо значение къде съм важното е да съм с приятели и да има лафове Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Най-яко е на Рахата с приятели на по бира!!Тогава става хубав лаф и яко шоу Няма голямо значение къде съм важното е да съм с приятели и да има лафове <{POST_SNAPBACK}> въздуха е маааалко по чист там и огромни сенки от дърветата и А ако е на ресторант КЛАСИКА срещу бирената Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Оле ... вчера минавам по главната и гледам частта от "Тримонциум" до "Мак доналд'с" разкопана - махнати всичките плочки ( или там квито са ) мале така се ядосах . Баси глупостта ! Някой може ли да ми каже защо по дяволите са ги махнали и нали ще ги сложат ? К'во има да му оправят (ако т'ва правят де) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 : И да бе,разбитите плочки на център ....тия без акъл точно лятото ли намериха да го оправят това?! Туристите,които и без това са малко,съм сигурна,че ще останат 'очаровани' от красотата и чистотата на Центъра ни!!! Пловдив си е най-красивият(айде един от най-красивите) градове на България! <{POST_SNAPBACK}> А през зимата ли да ремонтират плочките? Идеята е до началото на следващата зима да имаме нова настилка на Главната, но дано не остане само идея! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 А през зимата ли да ремонтират плочките? Идеята е до началото на следващата зима да имаме нова настилка на Главната, но дано не остане само идея! <{POST_SNAPBACK}> Къде я прочете тази идея да не е някое предизборно обещание Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Оф,защо се хващате за всяка дума?! синсити еми не съм казала,че трябва да е зимата,ама сега според мен не е най-подходящото време.....плюс....бе тия 'идеи' за оправане до следващата зима,дрън дрън...че ти вярваш ли?!?!?!?! Никога и нищо не е навреме и както трябва....както и да е....малко се отклоних.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Борисовата градина,Младежкия хълм,Братската могила... Това са местата,през които редовно минавам и вися! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Борисовата градина,Младежкия хълм,Братската могила...Това са местата,през които редовно минавам и вися! <{POST_SNAPBACK}> и гребната база Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Къде я прочете тази идея да не е някое предизборно обещание <{POST_SNAPBACK}> Като прибавиш интересите на всички които имат магазини по главната май ще стане по-бързо от очкваното Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Като прибавиш интересите на всички които имат магазини по главната май ще стане по-бързо от очкваното <{POST_SNAPBACK}> Дали Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Дали <{POST_SNAPBACK}> Много е вероятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Виждам че много ви интересува ремонта на главната, та да ви кажа някои работи по основните въпроси: 1. ремонтите се правят главно лятото, защото е по-сух сезон и има необходимата околна температура за добро съхнене на цимента/бетона/варта/асфалта и други строителни материали. ако не сте забелязвали - повечето качествени строежи спират работа през зимата. В конкретния случай целта е след завършването на ремонта да не се получи чисто нова, но пък вълнообразна настилка. През зимата се правят само спешни и неотложни ремонти, които много често през лятото се налага да бъдат правени наново. 2. този ремонт наистина ще приключи бързо, защото общината има парите(не знам заем ли е или дарения от европейска банка, но за този ремонт се говори от миналата година). не е предизборно обещание, а чист прагматизъм. стигаме до 3. подмяната на горния слой настилка на любимата ни Главна е крайно наложителна, защото те са надживели с над 50% експлоатационния си период, прдвиден по проект. Да не говорим че от наложилите се между временно ремонти "на парче" доста се е загрозил първоначалния вид. 4. аз пък се радвам, че малко заприличваме на европейци и тук-там почваме да правим ремонти из основи, а не само "на парче". онтопик: любим ми е целия град, особено малките улички(в който и да е квартал) към 3-4 часа сутринта, когато няма никого по тях и е почти пълна тишина. Напоследък обаче с наближаването на лятната ваканция този момент го няма, защото винаги се срещат малки компании, които също скитат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 3. Найлоните (след като затвори Безистена);4. Стария град - да не ме вземете за алкохолик нещо; 5. Родопите - щото аз си ги броя за част от Пловдив; Изобщо цялата Главна е зле - вижте главната улица на най-циганския град Пазарджик - и тя е по-хубава от нашата - фонтан на всеки ъгъл, разчупена, дървета от двете страни... <{POST_SNAPBACK}> Горе-долу и аз така.Само дето вместо Трабанта си тача Пожарната.Може и Evergreen, ама то ми е по-скоро за следобедна биричка, пък и е до нас - като ме мързи да се моткам из града. И к'во против мангалите в Пз, а? Пропуснал си да добавиш - и ние си имаме градска градина, която, макар и по-малка от тази тук, за мен е по-хубава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 на първо нясто тепетата,разбира се!после братската,гребната и накрая искам ако можеше някак да го прегърна целия град................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.