samkijot Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 за тази програмка стана на въпрос в темата за skype, как можела да ползва протокола му (и не само неговия), как ставала за мобилен телефон ... а бе, общо взето, заинтригува ме. та, слагам я аз на телефона и на pc-то. с мобилният почти никакви проблеми - захапва си протоколите, за които имам акаунт и чатенето си е наред (малко трудно се свързва с някои, ама се ядва). с компа обаче досега не съм могъл да се вържа към skype-a. по някакъв начин всичките ми контакти от него се появиха, но винаги са offline. в настройките го няма и самия skype протокол обозначен като достъпен. освен това от време на време или yahoo-то, или msn-a изобщо не се "връзват", но в повечето случаи с тях всичко е наред ... по принцип, до колкото знам все още skype не е "свободен" протокол, но един потребител от форума ми каза, че се е връзвал през версията, която е за pc ..... някой да е пробвал тази програмка и да има някакви впечатления? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Програмата за телефоните е доста бъгава ... "работи (ударение на и-то)" свястно 2-3 дена, през което време съобщенията идваха със закъснение ... към 3тия ден въобще не идваха ... на 4тия ден дори не можех да се логвам.. имаше го и проблема с хората онлайн (както при теб .. демек дава ги офлайн), а самата програма не може да праща съобщения на хора, които са извън линия, дори да са инкогнито ... след, което смених на IM+ for skype (има версии и за другите чат програми), от която съм пре доволен .. никакви бъгове за сега .. със съобщенията всичко е наред, може да пишеш на хора офлайн ... нищожен трафик гълта ... бе от 2 месеца не е мръднала извод IM+ >>> Nimbuzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 добре де, в крайна сметка версията за pc поддържа ли skype протокола? @czenitel, тоя IM+ for Skype платен нещо ми се види .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.