Jump to content
BulForum.com

Nimbuzz

samkijot

Recommended Posts

за тази програмка стана на въпрос в темата за skype, как можела да ползва протокола му (и не само неговия), как ставала за мобилен телефон ... а бе, общо взето, заинтригува ме.

та, слагам я аз на телефона и на pc-то. с мобилният почти никакви проблеми - захапва си протоколите, за които имам акаунт и чатенето си е наред (малко трудно се свързва с някои, ама се ядва). с компа обаче досега не съм могъл да се вържа към skype-a. по някакъв начин всичките ми контакти от него се появиха, но винаги са offline. в настройките го няма и самия skype протокол обозначен като достъпен. освен това от време на време или yahoo-то, или msn-a изобщо не се "връзват", но в повечето случаи с тях всичко е наред ... по принцип, до колкото знам все още skype не е "свободен" протокол, но един потребител от форума ми каза, че се е връзвал през версията, която е за pc .....

някой да е пробвал тази програмка и да има някакви впечатления?

Програмата за телефоните е доста бъгава ... "работи (ударение на и-то)" свястно 2-3 дена, през което време съобщенията идваха със закъснение ... към 3тия ден въобще не идваха ... на 4тия ден дори не можех да се логвам.. имаше го и проблема с хората онлайн (както при теб .. демек дава ги офлайн), а самата програма не може да праща съобщения на хора, които са извън линия, дори да са инкогнито ... след, което смених на IM+ for skype (има версии и за другите чат програми), от която съм пре доволен .. никакви бъгове за сега .. със съобщенията всичко е наред, може да пишеш на хора офлайн ... нищожен трафик гълта ... бе от 2 месеца не е мръднала :) извод IM+ >>> Nimbuzz

• 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...