nakatak_zick Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Мисля ,че трябва да има такава тема за споделяне на впечатления. Аз имам конкртен въпрос..за подготовката в Лингуа мунди. Някой карал ли е там курс..чувал ли е нещо...впечатления.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marzanna Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Зависи за какъв език става въпрос. Лично според мен не са най-добрите, но пак казвам зависи какъв език ти трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 za english stava vypros... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Заповядай при нас - училища Максимум. Колегите ми са отлични специалисти в областта си, предлагат се различни нива на обучение според нуждите на клиента и като цяло от пазара на този тип услуги в Пловдив, Максимум предлага най-доброто съотношение на качество-цена. Не че другаде е по-качествено, просто има и по-скъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 В грешка си,пич Училища Европа са с класи над останалите и от личен опит ги препоръчват.Най-добрите в страната са и готвят за вчискчи възможни чуждоезикови изпити.Да не говорим,че са всепризнати в Европа и имат езиково портфолио. А Максимум какво има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 1. Това устройа ли те като сертификат? http://www.maximumbg.com/images/ISO/ISO-en.jpg 3. Дефинирай езиково портфолио! 4. Приятен ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Виж в сайта им!...и няма нужда да заблуждаваш хората и да си правиш евтини рекламки А самото име Максимум го свързвам със всичко друго,но не и с училище за езикова подготовка,камо ли пък да има някакъв авторитет в тази област Link to comment Share on other sites More sharing options...
buyu Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Ако бюджета не е ограничен и желаете да подходите на ниво към подготовката си - Britanica Ако бюджета е ограничен и желаете качесто - Maximum. Просто в момента в Пловдив нещата стоят така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Buyu, Конкурент! Concurrent! Сашенце, и ти е добре да не ми държиш такъв тон, ама ей на, нищо не мога да направя. Колкото до Европата, това че лежат на някакви стари лаври, натрупани преди 15 годни, когато просто нямаше избор на друго училище за езици, е отделен въпрос. Пазарът на този тип услуги се мени. Абе просто прочетете мнението на Buyu, да не го повтарям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Не съм много съгласна с вас.Фарос и Европа според мен са си страхотни училища,имам поглед над нещата там по-голям,по-отблизо...и мога да кажа,че не са такива черни нещата,каквито ги описвате.Curunir,може и да е добро това Максимум,не знам и не споря,напоследък гледам много се рекламира наляво-надясно.Обаче,не отричай,че Еропа си е на ниво.Както и Фарос.И на двете съм им била ученичка,и от двете съм доволна. Който има желание да учи,ще учи.И ще сполучи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Аз съм ходил на upper intermediate и на advaced english в lingia mundi. Доволен съм! Стараят се да направят интересен часа, обясняват подробно. Ще се запиша и на FCE като ми остане време пак при тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Зависи от нивото ! За първите и последните - индивидуална подготовка. За средните - училище. Аз съм ходил в АЛИС и съм много доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marzanna Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Maximum. За каквото и да ти трябва - за кандидатставане, изпити или просто да научиш езика, отивай при тях. Като цени са супер, като качество - още по-добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Сега Евроалианс предлагат много изгодна форма на обучение- не е курс за дадена степен, обикновен или интензивен, не е строго индивидуална подготовка за даден изпит или ниво.Формата много наподобява частните уроци, само че е значително по-евтино.7 лв/час е цената, като една група може да е до 4 човека.Влиза се в една стая само 4мата и даскала и задаваш въпроси, решаваш примерни изпити, квото поискаш тва правиш с даскала.Аз сега ще държа кеймбридж и за тва избрах тва, щото интензивен курс няма бройка за подготовка за кеймбридж, обикновен има, ама не е интензивен, а аз тряа до декември да съм готов и само тва остана.Иначе аз и миналата год бях в Евроалианс и съм наясно горе долу кои даскали са къдърни и съм се записал при мн добра учителка.За сега в групата сме 2ма, има място за още 2ма.Ако някои иска да се включи да пише ПМ, ще излиза по 2-3 лв на час, което според мен е доста добра цена, а и е доста по-ефективно от курса, където са 20 човека и не можеш да спокойствие да попиташ нещо, което не разбираш. (Сори ако не е мястото тука на тоя пост, ама не исках да отварям цяла тема) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Не ходи във фарос. Там е трагедия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Аз съм за A.L.I.S. Ходих там на курс 3 месеца, след това и с индивидуална подготовка... По-малко е от Европа, но това си има предимствата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Аз имам конкртен въпрос..за подготовката в Лингуа мунди.Някой карал ли е там курс..чувал ли е нещо...впечатления.. Аз ще ти отговоря на конкретния въпрос, тъй като не видях някой преди мен да го е направил. Аз тази година се записах на кандидат-студентски курс, но той започва чак от 11.11.07 Иначе една позната ми го препоръча и каза, че е била в същия курс и без друга подготовка по английски е изкарала 5.50 на изпита в Софийския университет. От това аз лично си вадя изводи, че е доста високо нивото на обучение, но ще дойде и моето време и ще видя лично как стоят нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Някой има ли информация за учителите в Lingua Mundi? Какво е нивото им, възраст и прочее? Интересуват ме преподавателите за нивo upper-intermediate, a може би по-скоро advanced. Аз мога да се изкажа за Европа- гола вода. Наистина си лежат на стари лаври. Карах курс при тях и учителката беше просто една комична фигура, която е подходяща за детска учителка в детска градина. Не е нормално аз да имам по-добро произношение от преподавателя. Като гледах останалите- не бяха по-различни. Може да е подходящо място за ученици, но за възрастни не стават. Curunir-e, при вас всички преподаватели са младежи бе. Дори един от тях ми беше съученик едно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.