Jump to content
BulForum.com

FUN

ralexes

Recommended Posts

hehe zaribena igricka

Your score of 136 has made it to our Hall of Fame !!! :P

PS: lici si ce sam vzimal castni uroci pri TypingMaster2003 :P

Kakvo 6e kajete za tozi ot franciq koito e izkaral 247 to4ki!!! :woot Ebahsi ma6inata :D

ами аз да ти кажа, че ако седна един ден само тва да правя и 300 може да направя :D

Не, сериозно, след известно време думите почват да се повтарят и се изчерпват и вече знаеш кои са, и то се свиква вече механично да ги пишеш и за един ден със сигурност ще надмина 150 ако седна.

Kakvo 6e kajete za tozi ot franciq koito e izkaral 247 to4ki!!! :woot Ebahsi ma6inata :D

predi 2 3 sedmici go gledax tozi site , imashe xolandec deto imashe nad 500 to4ki ,mislq 4e bqxa okolo 700. na 3to mqsto beshe bulgarin ,det beshe s okolo 200 ...

poveche ot 60 ne pravq makar che pisha izkluchitelno burzo...no kogato mislata e moq a tva da pisha dumi e tupo i to v purvo nivo minavat dulgite i na 6to sa kusi

JOKe: kachi si fedora shti e po lesno

predi 2 3 sedmici go gledax tozi site , imashe xolandec deto imashe nad 500 to4ki ,mislq 4e bqxa okolo 700

Predlagam formirane na krizisna grupa s cel premahvane na holandeca ot purvoto miasto. Da im pokajem koi koi e v international typing-a!!!! :punk :punk :punk

heh to t`va lesno na prikazki i as si vikam purviq put aide sq sha vida kolko tochki sha izkaram kato si mislq che pisha burzo :rolleyes: :lol: hah poiche ot 70-80 ne moa da izkaram :) taka che baq shte trqbva da se potrudim :) :wacko:

Napravih 80 tochki,no estestveno vseki moje da napravi nad 100 ako znae dobre english,ako sam zakasal nqkoi pat to ne e zashtoto ne moga da pisha barzo,a zashtoto ne gi znam vaprosnite dumi kak se pishat :) No obshto zeto shte zema da treniram poveche,shte bade polezno i za angliiskiq mi i za prastite :rolleyes:

Ne e zle-75.E,moga i po-burzo ama kogato pi6a moi misli.Puk tva e dage i na English.Tva naistina iska da se znae toq ezik.

PS: iCE-dOGG,naistina li napravi tolkova we maina? :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...