djadomraz Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Слушате ли онлайн радио и кое? (Случайно някой да знае радио сити как може да се слуша през winamp а не през тъпата им страница) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Само hmsu и понякога катра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Радио СТРОЕЖА http://radio.ivuworks.com:8000/stroejo.ogg Яко рок и хеви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 OnlineRadioTuner. Има няколко български радиостанции, а и можеш да си направиш собсвен плей-лист с линкове на стриймове от разни интернет страници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Слушам музика от много радиостанции...като ми писне на едната и минавам на друга. Ей в тази тема бях дал линк към списъка с радиостанции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 www.di.fm Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 http://www.predavatel.com/ - тук има доста линкове към български радио станции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 Слушам музика от много радиостанции...като ми писне на едната и минавам на друга. Ей в тази тема бях дал линк към списъка с радиостанции. А да тая тема няма изчитане Иначе предавател-а го знам само дето и там нямат линк за радио сити. Доскоро работеше една хава с IP адрес сега иска парола... поне има маса други за слушане обаче не знам защо продължава да ме е яд на Сити-то - много глупава постъпка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 www.di.fm +1. Особено в четвъртък ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.