jimmyb Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Търся си дистанционно за климатик TOSHIBA. Преди време гледах, че продават универсални дистанционни за климатици, но сега немога да си спомня къде беше. Ако някой знае къде продават, да сподели. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Универсални дистанционни продават зад мебелна! Ако идваш асеновградско и завиеш преди мебелна към тракия по булеварда (не го знам как се казва) после завиваш първата в дясно и има едни бараки отдясно, мисля че и някво кръчме имаше, та още в началото им е едно магазинче, което е малко по-навътре от другите, а точно преди него мисля беше автосервиз. Ако се ориентираш добре в бг мапс ето и линкче карта самата улица се казва проф. Цветан Лазаров Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdru Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 На Бул."6-ти Септември 190" малко преди Билла1. Там има универсални дистанционни . ИНФО Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Търся си дистанционно за климатик TOSHIBA. Преди време гледах, че продават универсални дистанционни за климатици, но сега немога да си спомня къде беше. Ако някой знае къде продават, да сподели. Благодаря Зависи климатика точно кой модел е,всяка универсалка покрива определена гама от марки и модели. Това ми е работата така че можеш да ми вярваш за повече информация :skype-nedelchevi2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted October 3, 2007 Author Share Posted October 3, 2007 Благодаря за ИНФОто на всички. модела е TOSHIBA RAS-281NTD от японските втора ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.