Jonas Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 моля кажете каде в пловдив има сервиз за дигитални фотоапарати никога не съм виждал такова чудо а сега ми е мн нужно 10х. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 ами зависи за каква марка, но иначе може и в сервиза на Сони , на бул. Христо Ботев, като тръгнеш от макдоналдц на ВСИ посока военна болница , първата пресечка вляво и там е отлявата страна (питай там но е малко скъпо май ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 Олимпус неска го получих по пощата от америкаразснимах се и видях че има кабел да се върже към телевизора ид а се кледат снимки направо от апарата на него и тфа кат се разпищя няма бат и викам к сменям нови панасоник слагам пиуу няма бат смених 6-7 батерии и се така пилка че няма батерии и се изключва и после по 1 час неще се включи .. дори не му се нарадвах .. имам и международна гаранция ама каде ти диря сервиз тука ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 ами зависи за каква марка, но иначе може и в сервиза на Сони , на бул. Христо Ботев, като тръгнеш от макдоналдц на ВСИ посока военна болница , първата пресечка вляво и там е отлявата страна (питай там но е малко скъпо май ) А там дали ще могат да оправят скъсан лентов кабел и падащия обектив на 1 сони Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 А там дали ще могат да оправят скъсан лентов кабел и падащия обектив на 1 сони е незнам , инцидентно съм ходил там ,но нищо не са ми оправяли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 А един фуджифилм дали ще ми каже някой къде да го занеса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Сервизът на Сони - апарати и камери - е точно над Писоара - малка синя врата с табела отгоре. Не съм сигурен, но май и други марки апарати поправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.