Jump to content
BulForum.com

Каде в Пловдив има сервиз за дигитални фотоапарати ???

Jonas

Recommended Posts

ами зависи за каква марка, но иначе може и в сервиза на Сони , на бул. Христо Ботев,

като тръгнеш от макдоналдц на ВСИ посока военна болница , първата пресечка вляво и там е отлявата страна (питай там но е малко скъпо май :( )

Олимпус неска го получих по пощата от америкаразснимах се и видях че има кабел да се върже към телевизора ид а се кледат снимки направо от апарата на него и тфа кат се разпищя няма бат и викам к сменям нови панасоник слагам пиуу няма бат смених 6-7 батерии и се така пилка че няма батерии и се изключва и после по 1 час неще се включи .. дори не му се нарадвах .. имам и международна гаранция ама каде ти диря сервиз тука ??

ами зависи за каква марка, но иначе може и в сервиза на Сони , на бул. Христо Ботев,

като тръгнеш от макдоналдц на ВСИ посока военна болница , първата пресечка вляво и там е отлявата страна (питай там но е малко скъпо май :( )

А там дали ще могат да оправят скъсан лентов кабел и падащия обектив на 1 сони :tongue

А там дали ще могат да оправят скъсан лентов кабел и падащия обектив на 1 сони :tongue

е незнам , инцидентно съм ходил там ,но нищо не са ми оправяли ;)

Сервизът на Сони - апарати и камери - е точно над Писоара - малка синя врата с табела отгоре.

Не съм сигурен, но май и други марки апарати поправят.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...