Jump to content
BulForum.com

elementarni prava za potrebitelire...

CMexyBka

Recommended Posts

Чета всичко до тук, в началото си мислех що за безмислен пост, но накрая се оказа че СМеХуВка отново си е постигнал целта и е успял да зариби половината юзъри с поста си, но четейки между редовете си направих доста заключения за хората които пишат във форума , няма да излагам размислите си но искам само да ви кажа нещо от мен - форума е за комуникиране, целта му не е вдигане на левъли (пуснете си някое РПГ ) - това е относно обикновенните юзъри, а относно админите и модераторите искам да кажа че пък прекалено много се вживяват в ролята на изпълнителна власт. Като се има в предвид че те са писали правилата , а едновременно с това следят за тяхното спазване а отгоре на всичкото и налагат санкции и като вкараме малко история в картинката излиза че се връщаме доста години назад .

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply
:wub: Dreamer . Da . i az mislq taka; i go pravq. No vuv forum rules nikude ne pishe 4e spam se nakazva s warn.No aide ,tova e logi4no.Spama navsqkude se nakazva i e nejelatelen. NIKUDE ona4e ne pishe 4e 3 poredni posta sa narushenie s4itano za spam.Az ot kude moga da go znam.A men nikoi ne me predupredi ,4e tova e greshka,napravo mi beshe lepnat warn-a! shtoto kakto kaza BRETO nqkoi xora malko pove4e se vjivqvat ,a vsi4ko moje da mine i po po miren put. nqma zna4enie.Vse edno ,s 20 ili bez ,se kior fastuk. A BRETO , specialno s tozi post nqmax nikakvo namerenie da predizvikvam ni4ie mnenie i da porajdam kakuvto i da bilo spor. Edinstvenata mi cel beshe da polu4a a good reason zashto imax warn. tva me interesuvashe,polu4ix q. dali e dostatu4no osnovatelna ,mislq 4e da... ve4i sha znam ... chicatillo e vlastna jena ... :)

Dreamer ,az si imax f predvit 3te poredni posta. no nqkoi xora piskat s/y tova 4e poste-vam vuobshte.e tova nerazbiram. uff kakto i da e. Kuv e problema ,iskate da se izvinq. ok ,vinqvam se. ako sum vinoven ,sajelqvam,ako ne sum ,pak sajelqvam. no qvno sum vinoven ,nali taka Chicatillo .. 20% warn shte mi se otrazqt dobre , iskam gi. ama 40 neshta , za drug put da si dam zaqvka ako she me warnvate da bude napravo na 50 ,po esteti4no sedi ..

p.s. ade sega please iztrii tozi post ,za da ne kaje nqkoi posle pak 4e e prazen ot sudurjanie i 4e sum spammval ,ili puk 4e sum gonil rating ,de da znam ,maistor li e sledvashtoto f ranklistata? ,na mene puk nai-mi xaresva ЧЛЕН ! :) :) :)

ne sum editval nishto (osven tezi redove koito 4etete v momenta :P :P) ,za da pokaja 4e sum se nau4il ,bez da gubq nishto (drun drun ta plqs...) ve4e moga da izpolzvam edit! ! !

смехувка имаш късмет че не си в модереитед мод(аз съм),защото не можеш да постваш въобште(админа казва,че може но от 15 мнения (този път смислени)нито едно не можах да постна

п.п. знам че згафих но вече се изучих и само чакам да ми го махне(модерейтед мода)......

п.п.  знам че згафих но вече се изучих и само чакам да ми го махне(модерейтед мода)......

obiknove se slaga za 14 dena, kato sled tova avtomati4no se maha.

Obache naistina CMexyBka e prekalil s postovete :blink: Posts per day 4.9

Davai v sushtiqt duh kato napravish 10 per day otivash v druga grupa ! Upgreat!

tva me interesuvashe,polu4ix q. dali e dostatu4no osnovatelna ,mislq 4e da...  ve4i sha znam ... chicatillo e vlastna jena ...

Ей, CMexyBka, направо ме раби от смях :D :lol:

И как разбра, че chicatillo е "властна" жена :D, за това, че ти е сложила warn ли? :D :lol:

Не го взимай навътре, ама много се смях и просто не се стърпях :D ....

Ей момчета, я calm down малко бе, какво сте се натопорчили толкова срещу модераторите (и модераторките ;)), успокойте топката - ударете по една греяна (ако ви стиска :woot) и пак елата във форума ;) :D :lol:

... айде, peace...

Obache naistina CMexyBka e prekalil s postovete  :blink: Posts per day 4.9

zgan tva malko zaprilicha kato na rpg igra mai choveka se e oburkal i misli che foruma e rpg kadeto celta e da napravish maximum leveli i titli samokadeto expirensi nqma i magik power :) :) :)

И как разбра, че chicatillo е "властна" жена  :D, за това, че ти е сложила warn ли?  :D  :lol:

Mi ako bqh vlastna, 6tqh da go slozha na warn 80%, za da znae, 4e vsqko sledva6to provinenie 6te e ravno na ban. Sega celiq forum obsyzhda 20% warn na CMexyBka...

Ama nali trqbva da ima nqkoi lo6 vyv slu4aq. No ne e tozi, koito spami i koito drazni 80 na 100 ot ostanalite useri s typite si mneniq, a e tozi, koito mu slaga nakazanie. Qsno e, 4e nqkoi user-i vse tyrsqt vinata drugade, a ne u sebe si.

A men nikoi ne me predupredi ,4e tova e greshka,napravo mi beshe lepnat warn-a!

Kakvo zna4i warn na angliiski spored teb??? Warn = preduprezhdenie. Pfu!

Obache naistina CMexyBka e prekalil s postovete  :blink: Posts per day 4.9

zgan tva malko zaprilicha kato na rpg igra mai choveka se e oburkal i misli che foruma e rpg kadeto celta e da napravish maximum leveli i titli samokadeto expirensi nqma i magik power :) :) :)

Не, хората просто искат да добият "самочувствие" един вид. Като не могат да го натрупат с опит се опитват чрез някакви цифри да се изкарат някакви. Но точно този форум не е много уместно място.

Godfather ,emi to ironiata ne e malka spored men,to i tfa beshe celta..paa xyy 4e na nqkoi se pak my se e storilo smeshno ,4e ina4e shtqx da pomislq 4e sum zagubil 4uvstvoto si za xumor :)

ZGAN ok be,vqrvam ti ,nqma nujda da xodq do tam ,ma se pak ne mi kaza kakvo zna4i ?! :)

chicatillo ,neka ti paste neshto : "by Dreamer: Prosto nqkoi kato ne znae i napravi neshto mu se kazva... kogato ne razbere ili ne mu se kaje i ne se suobrazi i povtori dadena greshka ili napravi nova se warnva" ,are sq da se razberete koe kak e i posle da me u4ish na angliiski ,stava li? a za 80% procenta warn za edin spam ,mi zapovqdai ,ako imash prava za takova provinenie da mi gi slojish ,go ahead.

snake ,be az neznam dali sum si zagubil 4uvstvoto za xymor ,ma ti ili nikoga si go nqmal ili neshto mu se e slu4ilo .. are we ,kuci vapzarov rusi po-qki lafove....

VooDooMaN ,lele ,kakuv psixolog si samo . mdaam, vinagi sum znael 4e za teb sum kato otvorena kniga .. btw shte mi sendnesh li edno kopie ot diplomata ti po psixologia ,da i se poradvam malko ,pa moje i az sushita v universitet da zapisha,belkem sum go dokaral na tvoeto nivo ...

p.s. lele na kolko xora otgovorix samo v edin post. i sega ako kajete 4e ne se u4a burzo .. nqma ve4e 3 poredni posta a .ili puk pove4e :)

Аз ще се изявя като лош модератор и ще затворя тази толкова безсмислена тема. Каквото трябваше да се каже, се каза. Ай, стига толкоз, че ма заболя главата от простотиите ви...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...