MasKaTa Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 mmmm da ave vro4em da ne pi6a nov post da popitam moderatorite imat li sa6tite prava kakto adminite ili adminite imat po golemi (imam predvid vav foruma) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 Moderated mode - polozhenie, pri koeto vsi4kite ti mneniq minavat prez nqkoi moderator, koito re6ava dali da gi post-ne ili ne. Ako sa nesydyrzhatelni - direktno del predi izob6to nqkoi da gi e vidql. Mnogo udobno naistina. @MasKaTa: adminite sa s po-golemi prava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasKaTa Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 a ti kak stana moderator ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 mmmm da ave vro4em da ne pi6a nov post da popitam moderatorite imat li sa6tite prava kakto adminite ili adminite imat po golemi (imam predvid vav foruma) Нормално е да имат различни привилегии, иначе нямаше да са различни групи. А относно постването като за световно има още един, който определено дразни - Ne_Hrani_Maiko или какъвто е там, но е на всяка манджа меродия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 mmmm da ave vro4em da ne pi6a nov post da popitam moderatorite imat li sa6tite prava kakto adminite ili adminite imat po golemi (imam predvid vav foruma) Нормално е да имат различни привилегии, иначе нямаше да са различни групи. А относно постването като за световно има още един, който определено дразни - Ne_Hrani_Maiko или какъвто е там, но е на всяка манджа меродия. VooDooMaN Ne_Hrani_Maiko си го отнесе като спамваше и вече е на модерейтед мод Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 Аз имам 40% от Veno и то не щото не спазвам правилата, ами щото се заяждахме в една тема с едни "ресторанти"... А и на всичкото отгоре, нямам обяснение, защо ме е warn-ал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasKaTa Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 VooDooMaN Ne_Hrani_Maiko си го отнесе като спамваше и вече е на модерейтед мод ti pak otkade razbra ? nali si samo member a i da popitam samo adminite li mogat da warnwat ili i moderatorite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne_Hrani_Maiko Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 ti pak otkade razbra ? nali si samo membera i da popitam samo adminite li mogat da warnwat ili i moderatorite troublemaker mi e friend we.puk za tva dali i moderatorite mogat da warnvat ne znaq,no predpolagam 4e da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 ti pak otkade razbra ? nali si samo membera i da popitam samo adminite li mogat da warnwat ili i moderatorite MasKaTa Ne_Hrani_Maiko ми е приятел и ми се оплака че не може да посва и пусна няколко звучни псувни по адрес на Dreamer [тва последното е майтам за псуните] иначе само админи и модератори могат да слягат уарн Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 Men ako me pitate pove4eto potrebiteli koito sredno imat pove4e ot 4 posta na den sa si 4isti spameri ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 A kakva e razlikata m/u Members i Members+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasKaTa Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 Men ako me pitate pove4eto potrebiteli koito sredno imat pove4e ot 4 posta na den sa si 4isti spameri ... mda i ti si v tva 4islo Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 A na men mi e interesno kak se promeniat primerno teia - maistor , guru , 4len. Gledam 4e niakoi sa s drugi iniciali Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 UrDead, при определени прагови бройки постове се променят заглавията, а за админи/модератори предполагам те могат да си кустомизират. ralexes, като си изчисля, аз май попадам под твоите удари на закона, да го считам ли за лично? Предполагам 4ислото 4 го сметна понеже ти си със стотни под 4, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 Mi shto togaa niakoi v group members sa si pisali kvoto si iskat.Moderator/admin li im gi e setnal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 mda i ti si v tva 4islo Ne ne sam ... imam sredno po 3 posta na den i moga da kaja 4e vsi4kite sa smisleni i umestni(za razlika ot na pove4eto useri koito pi6at kakvoto im skimne samo za da si vdignat rating-a). Savet kam vsi4ki - pro4itaite si cqlata tema(pove4eto spameri edva li 6e go napravqt) i ako imate da kajete ne6o si go kazvaite,nikoga ne kazvite ne6o nepodgotveni A i az za kakvo vi se razpravqm ...znam 4e i tozi post nqma da go pro4etete ... P.S Titlite se vdigat s koli4estvoto napisani postove Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasKaTa Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 Ne ne sam ... imam sredno po 3 posta na den i moga da kaja 4e vsi4kite sa smisleni i umestni(za razlika ot na pove4eto useri koito pi6at kakvoto im skimne samo za da si vdignat rating-a). Savet kam vsi4ki - pro4itaite si cqlata tema(pove4eto spameri edva li 6e go napravqt) i ako imate da kajete ne6o si go kazvaite,nikoga ne kazvite ne6o nepodgotveni A i az za kakvo vi se razpravqm ...znam 4e i tozi post nqma da go pro4etete ... P.S Titlite se vdigat s koli4estvoto napisani postove sry sled koto pisah (imah predvid 4e ti pi6e6 po 4 na den ama se setih 4e si ima reiting i vidqh 4e si si s 3 ama be6e kasno)nqma kvo da se obqsnqvam to kadeto 3 to tam i 4 ne e kato pri men 0.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 A kakva e razlikata m/u Members i Members+ Members+ mogat da pishat v zatvoreni temi. Mogat da zatvarqt topic ako samite te sa go pusnali. Imat dostup do foruma s iztritite temi i do oshte edin Administratorski forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 21, 2004 Author Share Posted January 21, 2004 lele da vi se nena4udi 4ovek... Chicatillo ,mi sloji me na moderated mode be. grei ma. i kat si mnogo navita are izvadi mi vsi4kite postes ,kolko puti sam pisal bez da me e zasqgala temata ili bez da e poiskano 4ujdo mnenie. otvoril sam nai-mnogo ama nai-mnogo 5 temi edinstvenata bezmislena ot koito e taq e muj ili jena i q otvorix to4no shtoto ima sumati baluci deto sha sednat da pishat kolko e tupa,se edno ne si li4i .az prosto puskam muxata.i ot tam natatuk si skusvam zadnika ot smqx...nai-mi e kef da gledam kak xorata se nervqt ,za det nqma nujda ,shtoto si4ko jivo gleda f panicata na drugia. kfo ,qd vi e 4e za edin mesec sum naprail 150 posta.mi imal sum kvo da kaja ,naprail sum gi. kvo se pravite na interesni.samo da pitam kvo tolkoz vi pre4at postovete ako ne e taina. natovarvat sistemata li (haha) ... i tva izkazvaneto za rating-a neznam na koi beshe,murzi me da pogledna sq ama moje bi si se otnasq za nego si. pa za MasKaTa ,kfo da kaja,pi4 ,nedei tutsi evtina popularnost na gurba na drugite we... i tva warn za izmislen spam e super smeshna rabota we.samo se pravite na interesni. ima tolkova mnogo provinenie deto trqbva da se nakazvat a vie.. kvo tolkova pre4at 2,3 posta ? "samo pulnish temata s bullshit" , mi kak nqma da q pulnq kato ima xora kato AGENT_ORANGE i kato ZGAN (are ZGAN ne ,toi mlukna) deto se vurzvat na vsi4ko i nakraq stigat da psuvni i obidi ,pa ako moje i do fizi4eska razprava. mn po lesno shte bude ako kajete ,spri da pishesh v tazi tema ,draznish,pre4ish,narushavash obshtiq ton i t.n. predpolagam 4e vseki e dostatu4no razbran da spre da se pravi na interesen kogato se nameri nqkoi koito 4oveshki da go pomili . ma ne,si4ki ste mn umni we,i mn vlastni .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 Колкото по-достъпна става една услуга, толкова повече спада нивото на форума. Не мислите ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 CMexyBka, май не разбра, че проблемът не е че си направил 3 поста, а това, че си ги направил поредни вместо да се съобразиш малко и да НАТИСНЕШ БУТОНА ЕДИТ. И в такъв случай дори спориш... Ми жертва си, но и ние сме жертви и никой не е длъжен да търпи несъобразителността ти в такъв случай. Точно затова имаш warn. Историята показва, че така човек се научава без да губи нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 21, 2004 Author Share Posted January 21, 2004 Dreamer ,az si imax f predvit 3te poredni posta. no nqkoi xora piskat s/y tova 4e poste-vam vuobshte.e tova nerazbiram. uff kakto i da e. Kuv e problema ,iskate da se izvinq. ok ,vinqvam se. ako sum vinoven ,sajelqvam,ako ne sum ,pak sajelqvam. no qvno sum vinoven ,nali taka Chicatillo .. 20% warn shte mi se otrazqt dobre , iskam gi. ama 40 neshta , za drug put da si dam zaqvka ako she me warnvate da bude napravo na 50 ,po esteti4no sedi .. p.s. ade sega please iztrii tozi post ,za da ne kaje nqkoi posle pak 4e e prazen ot sudurjanie i 4e sum spammval ,ili puk 4e sum gonil rating ,de da znam ,maistor li e sledvashtoto f ranklistata? ,na mene puk nai-mi xaresva ЧЛЕН ! :) ne sum editval nishto (osven tezi redove koito 4etete v momenta :P) ,za da pokaja 4e sum se nau4il ,bez da gubq nishto (drun drun ta plqs...) ve4e moga da izpolzvam edit! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 kakto nqkoi hora kazvat. kvo tolkova se plashish ot 20% warn. Se2KeR da se izkaje toi e rekordior po postaveni i mahnati warn-ove, kato imame v predvit 4e sega e na 0%. I kato e imalo slu4ai da e na 60% neshto da e sprql da pishe i t.n. Vze si pouka i sq e perfekten. Are Peace btw 50% warn nqma. prez 20 sa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 Mi nqma nujda da se izvinqvash. Prosto nqkoi kato ne znae i napravi neshto mu se kazva... kogato ne razbere ili ne mu se kaje i ne se suobrazi i povtori dadena greshka ili napravi nova se warnva... i togava ako ne se zamisli i ne vidi reason-a si se warnva otnovo i taka vsichko idva po reda si. Nqma nujda ot publichni izvineniq spored men Vajnoto e chovek ako ne e spazil nqkoe pravilo (pisano i nepisano) da razbere tova i po vuzmojnost da se predovrati povtornata mu poqva. Obshto vzeto vsichko trqbva da stava s razbirane i usmivka Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted January 22, 2004 Share Posted January 22, 2004 dobre kazano dreamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.