Jump to content
BulForum.com

elementarni prava za potrebitelire...

CMexyBka

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

v momenta v koito nqkoi te warn-e polu4avash PM v koito moje bi e opisano kakva e pri4inata. vidqh ti warn-a i pri4inata e ne polzvash edit ami postvash mnogo puti edin sled drug v edna i sushta tema.

Hahahha,

@CMexyBka da ne bi da si polu4il warn???  :P  Qvno ne vnimava6 kakvo govori6  :)

hahaha :) ralexes ,polu4ix da :) heh ,si govorq kfoto si iskam i suotvetno shte si polu4avam polagashtite se 20 % warn . na petia put shte spra da govorq shtoto she sum bannat :) ili po skoro nema da ima koi da 4ue kakvo kazvam :) nooo ,do togava ima vreme. sega drugo me interesuva i to e napisano 1 2 reply-a po-nagore ..

netrootbg , znam ,beshe naro4no .Chicatillo moje da mi sloji oshte 20% :) ,George_131 ,blagodaria,neznaex. MasKaTa ,mi nishto ,4akash dokuto stane 100% :) :) :punk :punk

sega kato go editnax po li vi xaresva

me is a spammer....

mi men mi dava 0%

a kvo zna4enie kolko imam ?

Nqma znachenie... ako e nad 0% znachi ne si spazval nqkoe pravilo, psuval si potrebitel... ako e na 100% trqbva da se chustvash banned poradi qko nespazvane na pravilata ili naglost :)

6te ima i 40%, ako pak napi6e 3 mneniq edno sled drugo. Ima6 150 mneniq za 1 mesec i to kakvi mneniq!... I posle se 4udi6 za kakvo ti e warn-a! Mi produlzhavai da se 4udi6.

Chicatillo ,wow ,uplashi me... ve4e shte spazvam pravilata i shte budq dobro dete ,specialno zaradi teb ... a shto se otnasq do mneniata mi . Mi sloji mi warn za deto postvam be.az nema se surdq ... i za posledno ..ve4e ne se 4udq ,burzo sxvashtam .

ne we pitam prosto informativno 6toto mi pisna da mi pi6e novobranec pak skibam kak smehuvka praska nalqvo i nadqsno i za nqma i edin mesec i ve4e e naprednala i pi6e po tri 4etiri mesto kakto kazvate da polzva edit i samo 20 % warn 6to pak si vikam i az da ne go napravq ?

ne we pitam prosto informativno 6toto mi pisna da mi pi6e novobranec pak skibam kak smehuvka praska nalqvo i nadqsno i za nqma i edin mesec i ve4e e naprednala i pi6e po tri 4etiri mesto kakto kazvate da polzva edit i samo 20 % warn 6to pak si vikam i az da ne go napravq ?

Davai skoro moje i general da stanesh! :woot (ne se zasiagai prosto mi stana mnogo smeshno-nishto lichno) :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...