Jump to content
BulForum.com

Windows problem

DDL

Recommended Posts

Ne znam dali toq topic e za tuka.Ako trqbva go premestete.

Na4i,imam edin problem.V (c:) kudeto mi e Windows-a mi e iz4eznala papkata Windows.Kak moga da naprava taka 4e da se poqvi otnovo? ;)

PS.Program Files si stoi i o6te nqkvi drugi papki.

Щом постваш теми значи си заредил Уиндоуса :P което пък значи че папката си е на мястото.

И понеже по подразбиране не е скрита, вероятно или си я направил скрита, и експлорър не ти я показва.

Control Panel - Folder Options - View - и там разцъкай опциите, наптимер Show hidden files and folders.

Ne taka ne stava.Ina4e v konzolata kato napi6a c:\Windows i papkata se otvarq.

Tva da ne e nqkoi virus.Ug skanirah s F-prot a virus defeniciite mi sa ot dnes.Ni6to ne otkriva.

• 3 years later...

имам същия проблем,направих по горе написаното появиха се,но след като дадох рефреш и пак исчезнаха и сега квито и отметки да барам в контрол панела не се появяват :( някви идеи,че моите се изчерпаха :wacko:

да вметна,че на декстопа виждам само My Computer ,My Documents,My Network Places и кошчето.нито някви икони на игри нищо не се вижда.

Хмм, тва ме се беше случвало веднъж, ама беше отдавна и не помня дали и тия икони се виждаха. Понеже не ми се занимаваше System Restore на по-задна дата и се оправи :)

Хмм, тва ме се беше случвало веднъж, ама беше отдавна и не помня дали и тия икони се виждаха. Понеже не ми се занимаваше System Restore на по-задна дата и се оправи :)

пробвах не става :( появиха се вчера,но след като реших да истрия една папка и пак изчезнаха :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...