SpI7_FiRe Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 много глупаво беше снощи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Жалко, че изпуснах. Сега ще трябва да чакам една година за да отворят музеите пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Жалко, че изпуснах. Сега ще трябва да чакам една година за да отворят музеите пак Искрено се надявам да си имал предвид: Мамка му, толкова ли не разбрахте, че музеите и галериите са отворени целогодишно и не е нужно като тъпо стадо, което гледа само авантата, да тръгнете да обикаляте, за да разберете, че Балабановата къща се намира в Стария град! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Само заради изложбата за Ситово си заслужаваше.Иначе боя с възглавници е бил м/у някакви пияници и малки деца :laugh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Набелязахме правилото "не води приятелката на приятелката си с вас, дори ако е с приятеля си, ТЯ ще ти провали вечерта" и "винаги пий и втория джин преди 2-рата галерия", и "наричай по тихо приятелите си "псевдоинтелектуалци", защото много хора се обръщат като на повик по име". __________________________________ И не казвай "то повече няма да вали" преди да си влязъл на сухо. В "Природонаучния" музей толквоа стълпотворение не съм виждал през живота си. Гореспоменатия приятел на приятелаката не беше влизал там до сега (на 21г човек!?!?!??! на къде отива този свят) и въпреки огромното ни (мое и негово) желание да разгледа - аз по навик, от 8 годишен всяка събота и неделя се ходеше - не изтраяхме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Кофти време и голяма гъчканица предишните години не беше чак такова мазало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Тази година ходих за първи път. Повече няма да повторя. Навсякъде беше тотална гъчканица, никъде нямаше вентилация и като капак на всичко - заваля. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Аз само минах по центъра към 9. Имаше някакво настроение, но беше супер фраш навсякъде. Хората ходеха на стада. В една галерия ги видях през прозореца. Покриваха картините за норматив. Просто минаваха покрай тях. Без да разбират какво гледат и без да им е интересно. На талази се бутаха. Като отивах към заведението, от църквата Св. Богородица нагоре към старият град, по улицата беше като на митинг. Толкова много хора никога не съм виждал там, а не ми се мисли какво е било по-нагоре, където улиците се стесняват. Всички вървяха сякаш не знаеха нито какво правят, нито къде отиват. Една девойка в най-голямата навалица, на Джумаята, около 6 пъти тръгваше да върви, но след 1-2 крачки се спираше и се оглеждаше като сурикат. АД! Аз смятах да пообиколя малко към 11:30 - 12, но заваля порой и не се получи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Искрено се надявам да си имал предвид:Мамка му, толкова ли не разбрахте, че музеите и галериите са отворени целогодишно и не е нужно като тъпо стадо, което гледа само авантата, да тръгнете да обикаляте, за да разберете, че Балабановата къща се намира в Стария град! Ти май се научи да четеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Аз тази година за първи път успях да бъда на този ден в Пловдив и да се включа. Бях заедно с арт хора, които предложиха само 3 - 4 места за посещение като по-интересни. Лично на мен много ми хареса една печка в Баня Старинна, на която единият котлон е като екран и виждаж как някакъв човек се пече. А като се превключат копчетата картинката се сменя - човекът веднъж е в супа, после в спагети, после в друго ядене Покрай това събитие и програмата по клубовете за вечерта също беше добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Набелязахме правилото "не води приятелката на приятелката си с вас, дори ако е с приятеля си, ТЯ ще ти провали вечерта" и "винаги пий и втория джин преди 2-рата галерия" Адският отвратителен фраш в Природонаучният ни принуди да идем на кръчма, после след 1ч. беше супер айляшко. В Историческият беше готино. По принцип сте прави, че би било добре да се ходи на подобни места по друго време и да се плаща, за да се подпомогнат закъсалите ни музеи, но не си представям да звънна на някой и да му кажа " Айде на музей днес, а?" От друга страна веднъж бях в няква къща в стария град, където ми искаха 10лв. за вход. Аз питах дали има изложба или нещо подобно, те казаха "Дай 10лв. и ще видиш". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.