Jump to content
BulForum.com

Нощта на музеите и галериите

Aquila

Recommended Posts

В "нощта на музеите и галериите" ще имате възможността да видите част от животните ми в Природонаучен музей Пловдив. Аз също ще съм там, така че ако имате въпроси или искате снимка с някое от животните... заповядайте.

28 септември (петък)

от 18.00 вечерта до 03.00 сутринта

29-ти е Събота! Ще има ли змии?
Моя грешка. Ще работя като акварист, така че за сега няма да има много терариумни животни. Ще наблегна най-вече на такива, каквито до сега не са показвани в Пловдив, змии излагат всяка зима. Ще има боа и жълтоуха водна змия - меланист.

Моя грешка. Ще работя като акварист, така че за сега няма да има много терариумни животни. Ще наблегна най-вече на такива, каквито до сега не са показвани в Пловдив, змии има всяка зима. Ще има боа и жълтоуха водна змия - меланист.

не само че ми е любимия музей,но с тва вече окончателно ме плени :rolleyes:

Не очаквайте някаква огромна изложба. Казвам го за да няма после разочаровани. Имах намерението да направя голяма изложба в долните зали на музея, но бях възпрепятстван или по-точно спънат от външни лица. Сега имам разрешение да изложа част от животните ми в постоянна... експозицийка да го наречем, с обещанието от моя страна за разширение.

Миналата година изкарахме страхотно вечерта, обиколихме сума ти музеи, главно по тепетата. Тази година ще съм само на едно място, но се надявам да минат доста хора, които да заинтригувам.

Ако някой от форума дойде, нека се обади без да се притеснява.

Кажи какво е нужно?
Какво да е нужно?

Приканвам да обиколите повечко галерии, особено в стария град. Наистина си заслужава. Помислете, кога друг път ще посетите музей или галерия.

Тъй като няма стоя цялата вечер(скарах се с шефа и ще си обикалям галерийките :D ), нека всеки, който има намерение да идва, ми прати ЛС с приблизителен час, за да знам кога да съм там. Мерси предварително.

тъкмо сега като се прибирах видях един биоборд с рекламата за ноща. .................................

и си викам ако ми е удобно ,че може да мина, ако навия някой и през природонаучния ще минем задължително от доста време не съм ходил в стария град, може би от пролетта , само да не забравя да си взема фотоапарата :punk

• 11 months later...

nop, ще мина да видя само как я карат колегите.

chistacha, не си ли малко малък са ми викаш Ивчо? Ти не го гледай дядо ти Виден :P

nop, ще мина да видя само как я карат колегите.

chistacha, не си ли малко малък са ми викаш Ивчо? Ти не го гледай дядо ти Виден :P

Добре кажи как искаш да ти викам бате, чичо, дядо или нещо друго? :lol:

Има голи жени на картинка, понякога безплатно вино, ако уцелиш правилното място, за ядене не обещавам :D

Ама то се очертава дъждовно, няма да го бъде май.

• 1 year later...

Тази година ходих за първи път. Повече няма да повторя. Навсякъде беше тотална гъчканица, никъде нямаше вентилация и като капак на всичко - заваля.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...