Aquila Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 В "нощта на музеите и галериите" ще имате възможността да видите част от животните ми в Природонаучен музей Пловдив. Аз също ще съм там, така че ако имате въпроси или искате снимка с някое от животните... заповядайте. 28 септември (петък) от 18.00 вечерта до 03.00 сутринта Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 29-ти е Събота! Ще има ли змии? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 29-ти е Събота! Ще има ли змии?Моя грешка. Ще работя като акварист, така че за сега няма да има много терариумни животни. Ще наблегна най-вече на такива, каквито до сега не са показвани в Пловдив, змии излагат всяка зима. Ще има боа и жълтоуха водна змия - меланист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Samo edin edinstven den li trae? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 Samo edin edinstven den li trae? http://www.gallery-night.info/07/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Моя грешка. Ще работя като акварист, така че за сега няма да има много терариумни животни. Ще наблегна най-вече на такива, каквито до сега не са показвани в Пловдив, змии има всяка зима. Ще има боа и жълтоуха водна змия - меланист. не само че ми е любимия музей,но с тва вече окончателно ме плени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 Не очаквайте някаква огромна изложба. Казвам го за да няма после разочаровани. Имах намерението да направя голяма изложба в долните зали на музея, но бях възпрепятстван или по-точно спънат от външни лица. Сега имам разрешение да изложа част от животните ми в постоянна... експозицийка да го наречем, с обещанието от моя страна за разширение. Миналата година изкарахме страхотно вечерта, обиколихме сума ти музеи, главно по тепетата. Тази година ще съм само на едно място, но се надявам да минат доста хора, които да заинтригувам. Ако някой от форума дойде, нека се обади без да се притеснява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Ако не се напия, задължително ще мина. Всъщност и да се напия... пак може да мина на път за някой бар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 100% съм там! Гледам и чистача дзяпа.. И него ша взема! Кажи какво е нужно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 Кажи какво е нужно?Какво да е нужно?Приканвам да обиколите повечко галерии, особено в стария град. Наистина си заслужава. Помислете, кога друг път ще посетите музей или галерия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 Тъй като няма стоя цялата вечер(скарах се с шефа и ще си обикалям галерийките ), нека всеки, който има намерение да идва, ми прати ЛС с приблизителен час, за да знам кога да съм там. Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 тъкмо сега като се прибирах видях един биоборд с рекламата за ноща. ................................. и си викам ако ми е удобно ,че може да мина, ако навия някой и през природонаучния ще минем задължително от доста време не съм ходил в стария град, може би от пролетта , само да не забравя да си взема фотоапарата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Миналата година бях и ми се стори доста интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 25, 2008 Author Share Posted September 25, 2008 Пак дойде. Я се пребройте, кой ще обикаля, за да знам кой да дебна под чадърите. http://www.gallery-night.info/08/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Ивчо ще бъдеш ли в природонаучния? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 25, 2008 Author Share Posted September 25, 2008 nop, ще мина да видя само как я карат колегите. chistacha, не си ли малко малък са ми викаш Ивчо? Ти не го гледай дядо ти Виден Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0mp Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Ще се обикаля нема кЪк Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 nop, ще мина да видя само как я карат колегите. chistacha, не си ли малко малък са ми викаш Ивчо? Ти не го гледай дядо ти Виден Добре кажи как искаш да ти викам бате, чичо, дядо или нещо друго? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Бройте ме и мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 ке има ли безплатно ядене пиене и пияни жени...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Има голи жени на картинка, понякога безплатно вино, ако уцелиш правилното място, за ядене не обещавам Ама то се очертава дъждовно, няма да го бъде май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Дойде време за поредната нощ. Прегледахте ли програмата? Набелязали ли сте си интересни събития? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Набелязали ли сте си интересни събития? Бой с възглавници в Хеликон-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 И аз всяка година ходя и вече не остана нещо, което не съм снимала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Тази година ходих за първи път. Повече няма да повторя. Навсякъде беше тотална гъчканица, никъде нямаше вентилация и като капак на всичко - заваля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.