Jump to content
BulForum.com

Nqkoi da znae kude ima kursove po java/php?

chochosan

Recommended Posts

Nqkoi da znae kude ima dobri ili nqkakvi :) kursove - osnovno za java, javascript, php/mysql, actionscripta na flash ako shtete dori, osven tova mi trqbvat i kursove po risuvane (standartrno), 3d modeling i 3d characters and animation, i digitalna fotografiq... qsno chew za povecheto nqma da se setite no koi za kakvoto znae da kazva...

Po dobre si svali nqkoi video training B) Hem e bezplaten i hem ako ne razbere6 ne6o moje6 da si go puska6 otnovo i otnovo.Hmm moje bi edinstveniq im nedostatak e 4e sa na anglish,no predpolagam 4e tova nqma da bade problem za teb :P

P.S Ima nqkolko koito sa ka4eni ot men na warez-a -Flash i MySQL,mnogo drugi ima na Data.bg,potarsi iz foruma im tam sa dadeni linkove :)

Все още има CISCO курсове в Евроком и Евроком все още е локална академия... Знам го със 100% сигурност. Само за Джава-та не съм сигурен...

Честно признах те... Ти си идеала на българската образователна система от оседемдесетте години на миналия век - всестранно развита личност. :D

Но няма да е зле да решиш окончателно какво ти се прави...

all-in-one kakto se kazva overman za Web design ,

no mi trqbva java, php, actionscript za da programiram

kurs po risuvane za da mi stane po stabilna rukata i da moga po pravilno da risuvam , az imam tablet na pc ..

sushto za digitalnata fotografiq trqbva da si razqsnq prekaleno mnogo neshta kato aperture range, shutter speed, exposure i po kakuv nachin vliqqt vsichki te na snimkata i koga i v kakva kombinaciq nai dobre se izpolzvat za da se suzdade opredelen efekt ili prosto nai dobre da izleze snimkata, veche sum gi minal dnite kogato snimah na auto...

3d modelirane i character creation mi trqbvat pak sus sushtata cel vse pak shte se pravi multimediino sudurjanie, - video tutorialite mogat da pomognat tam ama si e drugo da ti obqsnqvat ti da pitash i da ti pokazvat koe kak stava ... itn :) sega nqkoi znae li kude se davat kursove po risuvane?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...