bagatira Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 От Бургас съм си по принцип proboro къв е смисъла да ви лъжа а?Какво печеля от всичко това.хах Иначе в момента си бачкам в Италия със моите приятелчета.Имаме Tuning Shop Където вие само се запъвате за предната ми броня мога да си я сменя без проблем.А и кой знае колко парици не съм се оръсил за самата броня.Бе нещо като проект и една идея.Сега даже се спрях на едно моделче броня която сам драснах.Така,че чак толкова обиди от ваша страна.Извинявайте ама вие направо се оляхте.Явно не знаете кога да спрете Няма какво да ви убеждавам в това което сте си наумили да хвърлити по моя адрес.Защо вие не си покажете и вашите коли а само знаете да осъждате хората във избора си?Да си оставя и аз мнението по вашите проекти. Останете със здраве...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 От Бургас съм си по принцип proboro къв е смисъла да ви лъжа а?Какво печеля от всичко това.хах Иначе в момента си бачкам в Италия със моите приятелчета.Имаме Tuning Shop Където вие само се запъвате за предната ми броня мога да си я сменя без проблем.А и кой знае колко парици не съм се оръсил за самата броня.Бе нещо като проект и една идея.Сега даже се спрях на едно моделче броня която сам драснах.Така,че чак толкова обиди от ваша страна.Извинявайте ама вие направо се оляхте.Явно не знаете кога да спрете Няма какво да ви убеждавам в това което сте си наумили да хвърлити по моя адрес.Защо вие не си покажете и вашите коли а само знаете да осъждате хората във избора си?Да си оставя и аз мнението по вашите проекти. Останете със здраве...! Така и не ми отговори на въпроса, до колко си е напъвал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_UniCorn Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Направо чета и се чудя, защо в тема, в раздела Хонда пишат постоянно хора, които никога в живота си не са сядали в такава марка кола. Всеки който поне веднъж се е докосвал до хонда с ви-тек двигател знае за какво става въпрос, а за всеки истински хонда фен двигателя H22 (2,2 V-TEC) е абсолютната мечта. Само искам да отбележа за всички рейсъри които си мислят, че конските сили и/или максимално вдиганата скорост от дадена кола е най-показателния критерии - това не е така. Усещането в Хонда прелюд 2,2 Ви-тек е неповторимо и въобще не бих си позволил да го сравня с никое немско творение с 500 к.с. Просто от тази кола слизаш и ти треперят краката С радост бих се запознал с колегата с прелюда 5 генерация. Аз в момента карам ето тази и бих казал, че съм влюбен в нея. Не е рейсинг кола, даже е по-скоро слабичка (2.0i 133hp), но удоволствието от шофирането й е несравнимо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Затварям темата за 1-2 часа. Когато преместя голяма част от мненията в една друга тема тогава ще отворя тази. R_a_p_t_o_R мерси за репорта. Изтрих 45 мнения. Надявам се да не се стига пак до това положение. Темата е за каква Хонда карате... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagatira Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Здравейте колеги.До тук ли беше темата с Хондите?Ще се радвам да покажете снимков материал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiToMeN Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Ще щракна Jazz-a днес и ще кача снимки (Honda Jazz 1.4 LS) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Това е моята Хонда Съжалявам за лошата снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Къде мога да намеря обръчи за километража и оборотомера на арматурното табло за Хонда Сивик? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlaraAleks Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 :ph34r: 5 г. 1,5 90к.с. седанче,За прелуда на колегата ПРЕЛУД Е УНИКАЛНА КОЛИЦА със или без брони!Всяка година се организират ТУНИНГ КОНКУРСИ там се оценява реално на всеки труда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 1999 Accord F18B2 136hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Power of dreams... Красавица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.