Alien® Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Айде, че тук стана скучно вече Ето я и "зелената перла" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted September 20, 2007 Author Share Posted September 20, 2007 Само аз ли карам Хонда?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Само аз ли карам Хонда?! Явно да Не очаквай много хора да ти пишат в темата, по конкретния въпрос, предвид аудиторията на по-голямата част от посетителите му Link to comment Share on other sites More sharing options...
martatel Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Хонда Акорд 1.8i es 115 коня. Супер автомобил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted September 20, 2007 Author Share Posted September 20, 2007 Хонда Акорд 1.8i es 115 коня. Супер автомобил. Качи снимка не се стеснявай Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Само аз ли карам Хонда?! И аз, и аз Акорд 2.0 147 коня, чудна количка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martatel Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 От скоро карам Хонда. Малко ме е срам, ама да питам ако някой знае какво значат буквите "es" след "i". Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Тва му се вика "trim level", или ниво на оборудване и зависи от модела и генерацията Пиши в google "honda trim levels" и ще си отговориш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagatira Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Браво Alki и аз имах такова Civiche преди няколко годинки.Много са добри наистина. С V-TEC мотор беше моя.125ps а само 1.6.Тея Японци съм ги признал като майстори на спортните колици. Сега карам Prelude и съм много доволен.А как върви нямам думи.Постоянно ми вдига адреналина да е на MAX.Доста пари съм хвърлил по него,но мисля че си заслужава труда.Ето и няколко снимчици: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Този модел на Хонда ми харесва. В твоя случай не ми харесва предната и задната броня. Вижда се че си мераклия, ама с толкова издължена предна броня, на тия дупки и особено наближаващата зима... не те виждам просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
proboro Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 bagitira от каде си ве....... дая видим тая количка Изжинете ме че се отклонявам от темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 И на мен нещо не ми се нрави предната и задната броня.Хайде задната са понася ама предната е ужастна П.П.Човека едва ли е кара тая кола в България ми се струва на мен.Ако е тук такива брони няма да оцелеят дълго........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Civic 5th gen hatch LSI '95 1.5I 90hp по заводски данни. Скоро не съм я качвал на дино, но с последните подобрения трябва да е към 120 катъра. Снимки скоро бтв колега, супер ти е колата. На който не му харесва, тая тема не е за него. Хонда е марка автомобили която не е за всеки Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Супер е хондата, точно на тоя прелюд предницата не ми харесва много много, с тия фарове изглежда странно. Издължена предна броня го премахва тоя ефект Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagatira Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Ами карам си я в BG,а като трупне снега съм се подготвил бате.На бащата Audi A4 е окомплектована поне със зимни гуми и т.н.Той рядко я кара поне.На височина иначе понася зимата Хондичката.Обаче броните не бяха същите признавам. Optical Tuning го правеха в Италия.При един приятел.А като качество нашите лайна да ядат.Извинете,че се изразявам така,но само взимат парите на феновете и нищо не правят."Бършат си ръцете" ей това е!Много яд ме хваща. ,защото знам как се спестява парички и да отидеш и да ги хвърлиш на вятъра за някои праг дет при най малкия зор и ще се счупи като "солета"ей това не го ободрявам!Тези които са на колата ми понасят на огъване като гума.Много пластични и от различни материали които са на пластична основа. Ако ви интересува нещо питайте...!Няма да откажа да отговоря 4ао 4ао untitled.bmp Мерси Shadow_Dancer и stefan.Ами мен не ми дреме какво мислят за колата ми.Дреме ми приятелите на какво мнение са за колата.А и няма минувач,който да не я загледа и да отрази и малка завист у нея А и нали се борим за по хубави пътища в нашата мила България. Може "големите глави" да се кефят на бързи джипове и скъпи и намазани Mercedesi i BMW-та докато не им стъпя на врата по някоя магистрала.Тогава омекват много бързо.Защо ли...!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Ало,bagatira,по-скромно малко.Викаш всички минувачи се заглеждат и завиждат?Едва ли.Обаче както се казва всеки има право на лош вкус.Лично мнение-броните са отвратителни,колата ти прилича на кръстоска между снегорин и опел калибра-и най-страшното е,че си дал пари за да си съсипеш така иначе хубавата машинка.Най-бързия си викаш по магистралата и няма мерцедес няма бмв дето да ти се опре-то така добре ама хората които изпреварваш с тоя турбоснегорин осъзнават ли,че се състезаваш с тях.По-скромно малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagatira Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Абе Krank първо на първо от къде си го измисли това,че съм споменал най-бързия? :smile: А въобще познаваш ли добре марките,че да ми говориш Preluda преличал на Calibra?Много сме сбъркани май с ориентацийката моето момче. Вземи се пообразовай малко и тогава говори смисленно да не ти се смеят хората Разбира се,че всеки си има право на вкус аз това и споменах в по горните редове.Първо прочети и тогава започвай да спориш.Хах а това дали са си мислели или не дали се състезавам не мога да те убедя в приказки. Ако си е мислил човека нямаше да си пъне колата толкова много.Ама както и да е.Какво да ти обяснявам брато.Просто не ми се спори за глупости.За това е тази статийка в Форума за да покажем своите коли и да си лафим по смислени въпроси. Кефя се на момчета които имат желание и най вече възможност да си тунинговат колите.Които са постигнали нещо макар и малко по тях! А един човек ако не се гордее със собствената си кола е глупаво ако си решил нещо да я правиш и после да я караш без интерес. Със здраве.... 4ао и мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Не знам дали е пловдивска таз хондичка, но определено е можела да бъде с друга "предница". От зад е красива и излъчва агресия, но отпред..........Сподели с нас непросветените какво си щипвал по двигателя щото заводски не са никви страшилища. Ало,bagatira,по-скромно малко.Викаш всички минувачи се заглеждат и завиждат?Едва ли.Обаче както се казва всеки има право на лош вкус.Лично мнение-броните са отвратителни,колата ти прилича на кръстоска между снегорин и опел калибра-и най-страшното е,че си дал пари за да си съсипеш така иначе хубавата машинка.Най-бързия си викаш по магистралата и няма мерцедес няма бмв дето да ти се опре-то така добре ама хората които изпреварваш с тоя турбоснегорин осъзнават ли,че се състезаваш с тях.По-скромно малко. Не чак с толкова лошото :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 И колко казваш си е опъвал на магистралата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagatira Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Значи двигатела е 2.2 V-TEC 185ps oригинално.После полирахме колекторите и сменихме цялата ауспухува система.Електронна система Motec с допълнително впръскване на горивото.H&R електроника по PC колата.Спортен филтър K&N.Олекотени спортни бутала с малък ход.Биели също от лека сплав.Охлаждаща система е сменена. И още доста други играчки. И след тези подобрения я качихме на PC и отчете 220ps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nojara Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 eto e moiata sladurana 2.0 16v. 150p.s. niamam snimkai da vi pokaja pod kapaka kakvo ima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Ква хонда е тва ? Мен ми прилича на калибра на газ !? Edit : Grosmaster много ги бъркам 2-те Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Ква хонда е тва ? Мен ми прилича на калибра на газ !? Не знам дали е Колибра, но знам със сигурност че е Опел Вежда Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Браво, тоя мотор е голям кеф Жалко,че трудничко се намира. Аз съм с 2.0 и бяга много, представям си тоя Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Това че сте сложили колата на ПЦ кво ша рече?Дино тест и ПЦ има голяма разлика според мен.И аз невиждъм къв е смисъла от бутала с малък ход поради факта че ако си намалиш хода -> намаляш обема на двигателя.Ако сте сложили бутала с ниски чела е друго защото там си увеличаваш горивната камера и съответно обедма. Определено имам човек който може да направи брони и по-добри от тези които ще са уникални защото ще са по негов дизайн ама трябва да кихнеш сериозно за да се захване. Тук се заформя спора дали колата е българска ама с тея номера които е на снимката определено не са български.Наще са бая тукмаци и не са толкова малки. Невидях каква е приликата на Вектрата и Хондата ама това май само ножара си знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.