CyberHill Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Та предлагат ми такова БМВ , има там някъв ABS . Добри ли са тези модели ? Някой някакви впечатления по въпроса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Та предлагат ми такова БМВ , има там някъв ABS .Добри ли са тези модели ? Някой някакви впечатления по въпроса? http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=8 Разгледай тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Накратко точно този модел не са хубави, тва е с двигател М40 и е кофти.Предполагам че и цената му е ниска и това те е съблазнило малко или много.Търси си да е с М43 мотор, повече няма какво да се каже по въпроса ти според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Та предлагат ми такова БМВ , има там някъв ABS .Добри ли са тези модели ? Някой някакви впечатления по въпроса? Зависи от цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 20, 2007 Author Share Posted September 20, 2007 Предлагат ми бартер. с доплащане... Аз продавам - ТОВА Предлагат ми - ТОВА Но не си струва според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 хахаахах,3500 за 316-ка Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Предлагат ми бартер. с доплащане... Аз продавам - ТОВА Предлагат ми - ТОВА Но не си струва според мен. И аз така мисля, все пак твойта е 97 година, а онова, макар и BMW е 91. 6 години разлика хич не са малко. И твойта има повече екстри Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 20, 2007 Author Share Posted September 20, 2007 Нда Разбрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 хахаахах,3500 за 316-ка Изглежда лачено, но годините и екстрите на Ланчата не си заслужават да се заробят за по-стара кола. Според мен. Един приятел направи тази беля с точно таква Ланча. Размени я за Нисан 100нх ли се води и сега съжалява. Въпреки, че зе 1000 кинта + Нисана Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Предлагат ми бартер. с доплащане... Аз продавам - ТОВА Предлагат ми - ТОВА Но не си струва според мен. Спокойно можеш оцениш BMW-то на 1800-1900 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 20, 2007 Author Share Posted September 20, 2007 Само джантата му е хубава ( според мен ) иначе стара кола. Аз Ланчията много си я харесвам , но пари ми трябват..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Е щом ти трябват пари БМВ на 16 години е едно от нещата, които не ти трябват Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 Явно да Благодаря на всички за меннията. БМВ явно няма да карам Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Пожелавам ти да караш, но не това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.