__smirnoff__ Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Здравейте, Налага ми се спешно да направя мрежа между двата си компютъра. Да, ама не знам как. Кофтито е, че единия е на Виста, другия на 98. как може и всъщност може ли да стане хватката? Имам инсталирани лан карти и на двата, кабел между двете карти, сега остават само настройките. Не ми трябва за файлов трансфер, по-скоро на втория да има интернет. Има ли някакъв пиниз и някой знае ли го? Мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=35099&hl=192 При Виста се намира в: Network --> Network and sharing center --> Manage network connections --> Properties на ланката в която влиза нета --> Sharing и посочваш allow Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 Мерси много! Получи се нета на второто РС без проблем, а аз се бях стреснал, защото преди като пробвах между ХР и 98 не ми се получи Мерси много DELUXe Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Мерси много! Получи се нета на второто РС без проблем, а аз се бях стреснал, защото преди като пробвах между ХР и 98 не ми се получи Мерси много DELUXe Вистата поне в тва отношение е много добре, прави добра мрежа до сега не съм имал засечка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Вистата поне в тва отношение е много добре, прави добра мрежа до сега не съм имал засечка. Аз имах засечка като се опитвах да правя между две висти. Ако си успял кажи да знам да те търся когато излезе СП1 за виста и пак е сложа Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Аз имах засечка като се опитвах да правя между две висти. Ако си успял кажи да знам да те търся когато излезе СП1 за виста и пак е сложа Искаш да споделяш интернет или да правиш лан м/у комповете? Кажи какво точно искаш да направиш и ще те упътя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Искаш да споделяш интернет или да правиш лан м/у комповете? Кажи какво точно искаш да направиш и ще те упътя. И двете. Аз самата мрежа е направих но на второто ПЦ нямаше нет... Излизаше нещо като 'Лимитед ор но Конективити' . Файлове спокойно си прехвърлях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 И двете. Аз самата мрежа е направих но на второто ПЦ нямаше нет... Излизаше нещо като 'Лимитед ор но Конективити' . Файлове спокойно си прехвърлях Moje tova da pomogne. http://www.smallnetbuilder.com/content/view/30163/89/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Използваите Hamachi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.