NEO_DDT Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 ...За нормален човек какво значение има дали го ограбва Стамат Шматков или Пехливан Азис? А ето и един друг въпрос: Защо ли в развитите страни и партий и управници са си от самата страна, защо ли в САЩ няма партия на китайците, на мексиканци и латиноамериканци ??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 По-скоро,НЕО,защо в страна като Германия,където пребивават над 6 милиона турци,не съществува подобна етническа партия,която да участва в управлението на държавата.Да не би да има турци в Райхстага?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversoft Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 По-скоро,НЕО,защо в страна като Германия,където пребивават над 6 милиона турци,не съществува подобна етническа партия,която да участва в управлението на държавата.Да не би да има турци в Райхстага?! много по-различно е турците са си ги внесли за работна ръка след войната, докато нашите са по съвсем други причини на тази земя. но тъпият човек не гласува и толкова. трябва да се свиква с мисълта, че 90% от българите като чуят левски първо го асоциират с футболния отбор, и че 45 % от тези хора не се притесняват да крещят долу левски, защото никога няма да се замислят какво са казали. всеки да се спасява. който иска да гласува Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Даваш акъли, а сам не си ходил на изборите. Чудно пък как разбра, че не съм ходил на избори и с кое мое изказване съм дал дал повод да се мисли същото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 По-скоро,НЕО,защо в страна като Германия,където пребивават над 6 милиона турци,не съществува подобна етническа партия,която да участва в управлението на държавата.Да не би да има турци в Райхстага?! Щото не са се намерили комунисти като в България, които да създадат такава партия и липсва гламав народ, който не го ебе кой го управлява... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Уважааеми космополите и гражданино на бъдещето Godfather, разликата "дали те ограбва Стамат Шматков или Пехливан Азис" може най-добре да ти я обясни някой българин от Кърджали. Ще кажеш - да, ама Кърджали си е Карджали, тука е Пловдив. Е, както е тръгнало и както върви с пълна пара споменатият от Доган в една статия, която цитирах по-горе, процес "да се преодолеят известни географски представи за структурата на партията по посока на нейното разширяване" , някой ден ДПС сганта ще вземе властта и в Пловдив (като успя в нови единадесет общини!!!!), и тогава и тука ще почнат българи да изхвърчат от работа, да не те обслуват по администрациите, ако говориш на български, и въобще да се случват всичките весели неща, които се случват в Кърджали - град на победилата толерантност, двадесети първия век и прочее хубавини. И, като си говорим за календари, напомням, че мен не ме е яд, че след някоя и друга година няма да се гласува, понеже няма да има кой да гласува. Яд ме е, че сега има, ама тоя, дето го има, не го прави. А при това положение прогнозата ти ще се окаже вярна. И тогава язък за труда на глупаци като Ботев, Левски и прочее, дето са похарчили толкоз народ да извършат никому ненужната и съвършено безполезна смяна на Пехливан Азис със Стамат Шматков. Сирене, ти или не си в състояние да мислиш, както повечето "патриоти", или си част от онази клика, която се надпреварва със себе си в ограбването на държавата (или евентуално се надяваш да си). Едно поне е сигурно - историята на България ти е позната колкото джунглата на Амазонка. Представи си за момент, че хората, които са ти толкова противни не съществуват, т.е. страната изведнъж се оказва населена само с т.нар. етнически българи. Сега се опитай да си отговориш на следните въпроси: Ще промени ли с това ситуацията? Държавата вече няма да се ограбва? Убийствата, кражбите и откровената простотия ще изчезнат? Хората ще почнат да взимат европейски заплати? Както и най-важния въпрос: дали Левски и Ботев са си представяли точно по този начин България? Последните ти изречения са изключително красноречиви. Значи не ти пука за истинските причини, които водят до стопяване на българското население, но изключително много ти пука за това кой как гласува или кой не? Впрочем Левски и Ботев не са заменяли никой с никого, още по-малко пък са похарчили някой, но очевидно да ти го обяснявам точно на теб е абсолютно безсмислено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495085907 Пфу, колко яко изчерпихте темата.Преминахте на лични обиди....А нали помните какво казва овърмен - това показва,че нямате смислени аргументи срещу противника си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Всички, дето отричате правото на негласувалите да критикуват: http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=59336 Всички тези (мога да посоча тук никовете, ако някой го интересува) сигурно са гласували... и какво? Смятам, че аз, дори и да не съм гласувал, имам повече основания да критикувам от тях. И от тези, дето "подават" на катаджиите (и после псуват корумпираните)... и от тези, дето взимат 500 лева, а се осигуряват на 150 (но после псуват лекарите и здравното осигуряване)... и от тези, дето дават по три апартамента под наем, а не декларират доходи (но после псуват грабителите, дето ограбили Родината)... Godfather - не се хаби, никога няма да проумеят за какво им говориш. Не искат, въпреки че някои от тях могат. А като не искат - нищо не можеш да направиш. Като с коня - можеш да го заведеш до реката, но не можеш да го накараш да пие. П.С. - линкваната тема на търсачите на цигари без бандерол е премахната от модераторския екип, съображения за това бол (примерно да не изпортим магазинчетата в които продават цигари без бандерол)... но това не променя нищо. С две думи - в нея хора, които ме поучават в тази тема какви права имам и какви нямам, питат как да го начукат на държавата, за която иначе ги боляло... боли ги явно третия крак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken. Мхм...А дали е така, кой ще ми каже? http://slovo.bg/showwork.php3?AuID=169&...501&Level=1 Ех, сеятели на робски чувства.../Това не е заглавието на този фейлетон!/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Васил Найденов Мхм...А дали е така, кой ще ми каже? Голям отговор даде, няма що... направо не знам какво да ти отговоря, сразен съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Всички тези (мога да посоча тук никовете, ако някой го интересува) сигурно са гласували... и какво? Смятам, че аз, дори и да не съм гласувал, имам повече основания да критикувам от тях. И от тези, дето "подават" на катаджиите (и после псуват корумпираните)... и от тези, дето взимат 500 лева, а се осигуряват на 150 (но после псуват лекарите и здравното осигуряване)... и от тези, дето дават по три апартамента под наем, а не декларират доходи (но после псуват грабителите, дето ограбили Родината)... Aз невиждам ти що да имаш по-голямо право да критукуваш от тези които сме гласували?Само пускаш някви писания аджеба, че плащаш много данъци на държавата ама не искаш да си покажеш данъчната декларация.Никой незнае колко данък аджеба си платил и да докажеш това което твърдиш защото и аз мога да кажа че плащам хиляди левове ама къде са доказателствата.Това че си платил някви данъци незначи че имаш право да критикуваш.Ако не си гласувал както казах ти е все тая какво става и колкото данък да ти слагат на теб няма да ти пука аджеба щото теб политика сигурно не те касае.И да има дупки кво ти пука те оня ги избраха те са виновни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 да ти го нарисувам, аджеба щом не можеш да разбереш? Но щом невиждаш аджеба и да ти го нарисувам ти е все тая... което незначи че понеже ти аджеба не можеш стопли аз съм длъжен да ти го рисувам... намери ли си цигари без бандерол или ша трябва да се увътриш с акциз който аджеба отива за държавата? И недей аджеба ми обяснява на мен кое ми е все тая - ти не си аз аджеба... и ти шчетоводител ли си ми аджеба? не май аджеба. и къде аджеба съм твърдял, че имал съм бил аджеба по-голямо право? Аджеба? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 ov3rm4n, ти дали ще гласуваш или не - разлика никаква. не мога да разбера обаче тези от Кърджали защо вдигат рев до небето и трошат с камъни стъклата на автобусите след като онези хора са минали 1000 км за да гласуват, а на нашите им е дотежал гъза да си го завлачат на 100 метра до урните. Неактивноста на избирателите там е главната причина за резултата, а не екскурзиантите, покупката на гласове и тем подобни шашми Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Лелей как някой са ядосаха не е истина То и аз да ти го нарисивувам и ти немоИш стопли Шото ни ти отървЪ.Още повече са жегна щото афифираш за данъци и т.н. а като повдигна въпроса за данъчни декларации започват видими нерви И що да не ти убеснявам кво ти е като ти го показваш?Къде пише че нимоА? Още по-малко знам за кви цигари без бандерол ми разправяш............... Спирам да пиша тук, защото е ясно че на глава няма да се излезне.Все си гледа от неговата си къщурка и спора няма никакъв ефект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Нека всички се замислим какво бихме направили ако живеехме в район "Източен"? ще гласуваме ли...? един вид, примерно, по принцип... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 http://mediapool.bg/show/?storyid=133294&srcpos=12 Спирам да пиша коментари. Сами си правете изводите. А това - "Впрочем Левски и Ботев не са заменяли никой с никого, още по-малко пък са похарчили някой, но очевидно да ти го обяснявам точно на теб е абсолютно безсмислено.", направо плаче да влезе в рубрика БИСЕРИ! P.S. Grimjaur, нямах представа, че обръщенията "космополит и гражданин на 21-и век" са обидни за Gidhather! Останах с впечатлението, че той си ги харесва. Ако това впечатление е погрешно, то моля да бъда извинен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 cheese, не ме разбирай погрешно - аз също съм твърдо ЗА да се гласува, поне на този етап, но това за Левски и Ботев просто не е вярно! Godfather е прав. Те най-малко са искали да сменят турци с българи изпълняващи същата функция. Това да ти е познато: „Бай Василе, когато се освободи България, кого ще си турим цар? — Ако се бием с турците само за цар, то сме глупци. И сега си имаме султан. Нам трябва не господар, а свобода и човешко равенство!" Именно липсата на това равенство озлобява хората и ги кара да се изправят едни срещу други. Умишлено избягвах да пиша в тази тема, понеже, колкото повече я чета, толкова повече изпитвам желание да псувам и да кажа на някои хора неща, които не са за казване. И понеже форума е една средно статистическа извадка от населението и тук си пролича робския маталитет на хора, уж презиращи турците. 5 века сме били роби и това се отразява и на обстановката днес. Все чакаме спасителя, онзи, които ще махне с пръчка и ще станем Швейцария на Балканите, или просто поредния, на който ще трябва да робуваме. Не забравяйте, че държавата - това сме ние. Ако ние самите не се променим и положението ни ще е същото! Ако, както каза ov3rm4n, не престанем да търсим на работата лекото и на хляба мекото, ще си висим на едно положение и не царя, не Папата, ами Исус Христос да слезе за 2-ри път на Земята и да дойде в България, не ще го промени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kav Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Славчо си е малко селянин с този дразнещ диалект,все още не се е научил на обноски(в недалечното минало сме се засичали на коктейли и ми направи ужасно лошо впечатление,че си събираше храна в торбички за в къщи от пведските маси),а и пуснаха снимки по повод на отправеното му обвинение,та може и вярно да е....Aма в крайна сметка НАЙ-ВАЖНО Е ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ЧОВЕКА ДОБРЕ.А и на фона на останалита пишман кандидати си е направо цвете.ДАНО ДА Е ПОЛЕЗЕН ЗА ГРАДА НИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 http://mediapool.bg/show/?storyid=133294&srcpos=12 Спирам да пиша коментари. Сами си правете изводите. А това - "Впрочем Левски и Ботев не са заменяли никой с никого, още по-малко пък са похарчили някой, но очевидно да ти го обяснявам точно на теб е абсолютно безсмислено.", направо плаче да влезе в рубрика БИСЕРИ! P.S. Grimjaur, нямах представа, че обръщенията "космополит и гражданин на 21-и век" са обидни за Gidhather! Останах с впечатлението, че той си ги харесва. Ако това впечатление е погрешно, то моля да бъда извинен. Сирене, най-големият бисер в случая е крещящото непознаване на българската история от "патриот" с претенции и факта, че един "космополит и гражданин на 21-и век" трябва да ти я обяснява от другия край на света. Ама то това е сигурно от образователната система и ти не си виновен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Всъщност нормално е човек да не вижда добре Българя от толкова далеч, и, понеже е далеч, да не му пука. Прощавай, че се опитах да те приближа малко до бившата ти родина. Bonne chance ! Продължавам с новините от скъпата ни татковина - ДПС има мнозинство в Общинския съвет в Батак, а кандидатът на ДПС е на балотаж с нищожна разлика от кандидата на БЗНС http://mi2007.org/results/04/42202823.html Щом дори батачани проспаха тези избори, започвам да се съмнявам имаме ли право въобще да съществуваме като нация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Всъщност нормално е човек да не вижда добре Българя от толкова далеч, и, понеже е далеч, да не му пука. Прощавай, че се опитах да те приближа малко до бившата ти родина. Bonne chance ! Продължавам с новините от скъпата ни татковина - ДПС има мнозинство в Общинския съвет в Батак, а кандидатът на ДПС е на балотаж с нищожна разлика от кандидата на БЗНС http://mi2007.org/results/04/42202823.html Щом дори батачани проспаха тези избори, започвам да се съмнявам имаме ли право въобще да съществуваме като нация. Сирене, за хора, които използват главата си ще трябва да съчиняваш доста по-смислени аргументи, ако искаш изобщо някой да ти обърне внимание. Между другото аз нямам бивша родина, иначе не знам а и не ме интересува как стоят нещата при теб по отношение на този проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.