ov3rm4n Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 не, не съм ти шчетоводител... очевидно е кой колко вкарва в държавата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 не, не съм ти шчетоводител... очевидно е кой колко вкарва в държавата. Ами очевидно не е!Копи/Паста данъчната декларация тогава може да ми докажеш колко си внасял иначе нямаш никви доказателства.Иначе са само приказки големи на голо дупе.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 счетоводител... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Много жалка е картинката в България щом за комунистите (в това число ченгетата и мутрите създадени от тях) продължава да се гласува най-много. Скоро не чакайте сериозно подобрение на положението... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Това, което коментирате в момента, може да се характеризира и със следните думи - "Като се преобърне колата - пътища много".Типично по български.Аре сега - бийте се в гърдите и казвайте кой какъв НЕ бил, кой КОЛКО ПАРИ наливал...Що не се бихте в гърдите и не наливахте преди изборите, а?На умряло куче всеки може нож да вади.А това, че се купуваха гласове на поразия - боли ви куреца от овци, нали?Че на места изборния ден продължи доста, след законовия срок - ебето го в гъза...Мда....Че на някои изборния туризъм им изнася, а на други техни едноверци - не им изнася...Българиио, за тебе те умряха...И добре, че не са живи, да ти видят позора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Това, което коментирате в момента, може да се характеризира и със следните думи - "Като се преобърне колата - пътища много".Типично по български.Аре сега - бийте се в гърдите и казвайте кой какъв НЕ бил, кой КОЛКО ПАРИ наливал...Що не се бихте в гърдите и не наливахте преди изборите, а?На умряло куче всеки може нож да вади.А това, че се купуваха гласове на поразия - боли ви куреца от овци, нали?Че на места изборния ден продължи доста, след законовия срок - ебето го в гъза...Мда....Че на някои изборния туризъм им изнася, а на други техни едноверци - не им изнася...Българиио, за тебе те умряха...И добре, че не са живи, да ти видят позора. Адмирации към написаното Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Странно ми е, че преди самите избори нямаше никакъв интерес към тая тема ( само колегата cheese беше активен, както при всички избори), а сега се псувате и обиждате безразборно на 'говеда', 'цигани' и 'гяури'. И то при категорично избран кандидат в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Everybody complains about politicians; everybody says they suck. Well where do people think these politicians come from? They don’t fall out of the sky. They don’t pass through a membrane from another reality. They come from American parents and American families. American homes, American schools, American churches, American businesses and American universities, and then they are elected by American citizens. This is the best we can do folks. This is what we have to offer. It’s what our system produces. Garbage in, garbage out. If you have selfish ignorant citizens, you’re gonna get selfish ignorant leaders, and term limits ain’t gonna do you any good. You’re just gonna wind up with a brand new bunch of selfish, ignorant Americans. So maybe it’s not the politicians who suck. Maybe something else sucks around here. Like the public. Yeah, the public sucks. There’s a good campaign slogan for somebody. "The public sucks! Fuck hope! Fuck hope." “I don’t vote. Two reasons. First of all it’s meaningless; this country was bought and sold a long time ago. Secondly, I believe if you vote, you have no right to complain. People like to twist that around – they say, ‘If you don’t vote, you have no right to complain’, but where’s the logic in that? If you vote and you elect dishonest, incompetent people into office who screw everything up, you are responsible for what they have done. You caused the problem; you voted them in; you have no right to complain. I, on the other hand, who did not vote, who in fact did not even leave the house on election day, am in no way responsible for what these people have done and have every right to complain about the mess you created that I had nothing to do with. Два цитата, които по-добре изказват това, което винаги съм мислил по този въпрос. Който не разбира - да се спасява. (Заместете Америка, Американски и т.н. с Български/България). Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversoft Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 адмирации колко просто говорите ръгай псувнята батка, тъкаа тъкаа кой не гласува, на практика гласува за всички, щото накрая го представлява избраният кандидат. димек дреми си на топло, гледай фена тв и мрънкай, че гладната хиена курвопартийна ти смучи данаците, а ти си трошиш здравето в тоя умрял град, трошиш си колата и краката и парите дето ги нямаш ---- евала, учете се от американците. те са мн интилигентин народ като имаш в бюлетината грубо 7 фракции, който имат шансове, обяснете ми защо да не изгориш 100 калории, да глътнеш малко въздух и да намалиш силата на един цигански глас със твоя. щото се губи баланса и затова дпс от колко 18г. е плътно в управлението по-остро или по-слабо. ама най-лесно е да дремеш и да мрънкаш. тая държава ако не я ограбя, ще я напусна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Който не разбира - да се спасява. (Заместете Америка, Американски и т.н. с Български/България). /офтоп Хехе, англофанариот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Добре де, аз тази година не съм гласувал, именно защото предварително си знаех резултата. Това прави ли ме няк'ъв по-различен от гласувалите, дето са се надявали да спечели "техния " човек? Всеки и навсякъде ми разправя за този Славчо, че кой знае какво направил за Тракия. Един акваленд и няколко хипермаркета построени по негово време, иначе си остава все същото село с по-голяма квадратура по полета, отколкото на жилищна площ (нищо лично). Пък и като гледам как вървеше тази година далаверата с купуването на гласове, на мен никой не ми предложи, за какво ли да ходя. Между другото от познати от комисиите, мога да ви кажа, че за Пловдив всички партии са давали пари от 20-35 лв. дори и ВМРО. Те са били най-евтините, но все пак и те не са останали безучастни. А този cheese, го забравих точно какво и къде го работеше, ама вече му става навик да пише някакви психологическо-"патриотични" постове, след като всичко е отминало. Не знам точно от къде я събира тази информация, ама всеки път се оказва неверна и прочувствена. Предлагам му следващия път да не ходи само в секциите в столипиново, ами да отиде някой път и към Кичук Париж или Смирненски примерно, за събиране на малко по-реална информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 А ние, дето не сме избирали келешите, които вие избирате имаме правото да критикуваме вас за слабия ви избор. Евала пич!Евала!Просто такива изказвания ми пълнят душата Как ще критикуваш мен, за неправилния избор, като ти не си си мръднал пръста за евентуалния правилен?Как, според теб, нещата ще тръгнат в правилната посока?Какво право имаш да мрънкаш за това какъв е градът, при положение, че ти си пасивния, ти си избрал другите да решават вместо теб-подкрепяш кой да е, безгласно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 .......... Всеки и навсякъде ми разправя за този Славчо, че кой знае какво направил за Тракия. Един акваленд и няколко хипермаркета построени по негово време, иначе си остава все същото село с по-голяма квадратура по полета, отколкото на жилищна площ (нищо лично)........ не съм го хвалил никъде,но 1. Смени плочките на 4 тротоара покраи моя блок, накрая се сливат плавно с улицата и мога да не спирам като съм с колелото. 2. Асфалтираха 2 улици, който бяха доста зле. на мен това ми е достатъчно, защото това е единственото нещо което беше направено за 10-те години който живея в тоя блок! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Не знам какви деца разсъждават така- "не си гласувал- подкрепяш всички". Глупости. Никой не подкрепям. Не е нужно да съм хващал крадец или убиец, за да критикувам полицията, че те не си вършат работата. Няма правилн избор, целия народ е на такова дередже, няма как да изникне нещо по-добро. Всички са почти едни и същи, само дето аз разбирам, че какъвто и избор да направя то той ще е грешен. Така ръцете ми са чисти. Да, може да не съм помогнал, но определено не съм участвал в избирането на някакви отрепки, които замазват очитен а хората с 2 тротоара и една градинка. Няма правилен избор, но не аз правя грешния. Гласуващите го правят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Не знам какви деца разсъждават така- "не си гласувал- подкрепяш всички". Глупости. Никой не подкрепям. Не е нужно да съм хващал крадец или убиец, за да критикувам полицията, че те не си вършат работата.Няма правилн избор, целия народ е на такова дередже, няма как да изникне нещо по-добро. Всички са почти едни и същи, само дето аз разбирам, че какъвто и избор да направя то той ще е грешен. Така ръцете ми са чисти. Да, може да не съм помогнал, но определено не съм участвал в избирането на някакви отрепки, които замазват очитен а хората с 2 тротоара и една градинка. Няма правилен избор, но не аз правя грешния. Гласуващите го правят. Е добре, хубаво.Да кажем, че си прав.Какъв е изхода тогава?Как ще напуснем "порочния кръг"?Като седим и си клатим краката, може би? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Докато не дойде някой от някъде, някак си да не е отрепка и/или мафиот и т.н. Това е един вид стачка. Бойкот, докато не дойде някой, който не да говори, а да действа и да спечели доверието на народа. Тогава, когато дойде човек, който може да направи това или да е достатъчно умен и хитър, за да излъже всички, че го прави - тогава ще гласуват и хората и аз в частност. Те трябва да разберат, че докато не седнат да направят нещо за нас, ние няма да правим нищо за тях (т.е. да ги избираме, макар че приеха закон, който да намалява ефекта от това). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Докато не дойде някой от някъде, някак си да не е отрепка и/или мафиот и т.н. Това е един вид стачка. Бойкот, докато не дойде някой, който не да говори, а да действа и да спечели доверието на народа. Тогава, когато дойде човек, който може да направи това или да е достатъчно умен и хитър, за да излъже всички, че го прави - тогава ще гласуват и хората и аз в частност. Те трябва да разберат, че докато не седнат да направят нещо за нас, ние няма да правим нищо за тях (т.е. да ги избираме, макар че приеха закон, който да намалява ефекта от това). То го обърнахме на диалог, но...няма ли да се съгласиш, че като не гласуваш, особено на Парламентарните избори, ти правиш услуга на "определени"(да не казвам вече баналното "фесове")хора.Той тоя човек докато си дойде...ще има да си чакаме.Трябва да се гледа и варианта за "максималното добро" или иначе казано "по-малкото зло"..Звучи жалко, но това е положението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversoft Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Не знам какви деца разсъждават така- "не си гласувал- подкрепяш всички". Глупости. Никой не подкрепям. Не е нужно да съм хващал крадец или убиец, за да критикувам полицията, че те не си вършат работата.Няма правилн избор, целия народ е на такова дередже, няма как да изникне нещо по-добро. Всички са почти едни и същи, само дето аз разбирам, че какъвто и избор да направя то той ще е грешен. Така ръцете ми са чисти. Да, може да не съм помогнал, но определено не съм участвал в избирането на някакви отрепки, които замазват очитен а хората с 2 тротоара и една градинка. Няма правилен избор, но не аз правя грешния. Гласуващите го правят. и дете ще ти каже, че да не гласуваш е кофти като не подкрепиш бял, косвено помагаш на черния (циганин, мафиотче, партиен безхаберник) аз не разбирам от политика, но знам че сдс е малко по-добре от бсп, гергьовден от малко по-добре от вмро, и всичко на куп е по-добре от атака и дпс. така че имам избор да избера малко по-доброто. а не да оставя циганина да решава какво да става в най-хубавия град в България! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Тук не обсъждаме Варна (където май ще спечели Атака). Заради "по-малкото зло", което така системно се избира от вече почти 20 години Пловдив е далеч от културния център, и "най-красивия" град, с което така обичаме да се хвалим. Всяка партия се коалира с ДПС от колко години вече. Дори приеха закон, който най-много тях да "обслужва". Вече не е нужно 50% от населението да е гласувало, за да има резултати, а победителя се определя от този, който събере 51% от броя гласували. Няма как да се оправим след като се толерират такива свободии. По-малкото зло никога няма да ни оправи. Ако обаче им се спре достъпа от ряз, може и да излезне някой или те поне да променят политиката си. С по-малкото зло те винаги ще взимат това, което искат, а ние ще сме на това дередже и ще се оплакваме. Аз косвено нищо не правя. Директно не подкрепям никой, индиректно също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Тук не обсъждаме Варна (където май ще спечели Атака) Новият стар кмет на Варна е Кирил Йорданов, подкрепен от БСП. Продължавам да твърдя, че като гласуваш правиш едно голямо НИЩО!Негласуването облагодетелства "определени" хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 не съм го хвалил никъде,но 1. Смени плочките на 4 тротоара покраи моя блок, накрая се сливат плавно с улицата и мога да не спирам като съм с колелото. 2. Асфалтираха 2 улици, който бяха доста зле. И това в годината на изборите, а?... Ако си забелязал, примерно и на плакатите за откриването на паметника на кан Крум, издигнат пак тази година, пишеше "ВМРО и Славчо Атанасов ви канят на откриването...". Мен пък такива неща ме дразнят вместо да ме зарибяват. Иначе аз смятам да се възползвам от шумно рекламирания му час от 5 до 6 след работния ден, който заявяваше по време на кампанията, че ще отделя всеки ден за среши с хората. Само да дойде пролетта и ще отида да го питам дали ще направи една чешма на гребната за лятото. Щото е пълно безумие там, където половин Пловдив ходи да спортува през лятото, да няма една чешма да си измиеш ръцете и да пиеш една вода! Имаше едно време 2 чешми, ама покрай заведенията, изчезнаха... Та замислил съм аз поне как да го тествам колко струва в действителност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversoft Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Тук не обсъждаме Варна (където май ще спечели Атака). Заради "по-малкото зло", което така системно се избира от вече почти 20 години Пловдив е далеч от културния център, и "най-красивия" град, с което така обичаме да се хвалим. Всяка партия се коалира с ДПС от колко години вече. Дори приеха закон, който най-много тях да "обслужва". Вече не е нужно 50% от населението да е гласувало, за да има резултати, а победителя се определя от този, който събере 51% от броя гласували. Няма как да се оправим след като се толерират такива свободии. По-малкото зло никога няма да ни оправи. Ако обаче им се спре достъпа от ряз, може и да излезне някой или те поне да променят политиката си. С по-малкото зло те винаги ще взимат това, което искат, а ние ще сме на това дередже и ще се оплакваме. Аз косвено нищо не правя. Директно не подкрепям никой, индиректно също. не го приемай като заяждане, но твоето си е философстване и като гледам резултата е дървено има един прав в този спор и това е гласуващият. ако трябваха 50% активност, кога щеше да се избере представителство или м. самоупр. ако им спрем достъпа от раз на бсп, сдс и производните, ще отворим вратата от раз на турците. и ето ти ренесанс на турско робство. когато политиката определя жизнения стандарт не може да не се гласува. нямате право - не законово, а морално! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Ти ли ще ми кажеш аз какво правo имам или нямам и кой бил прав? Да не си някаква институция по въпроса? Също така: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%...%81%D0%BE%D1%84 Ако знаеш за друго значение, което да пасва не нещо, което съм казал - моля запознай ме с него. Нищо дървено няма в това, което съм казал аз или някой друг, просто дискутираме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversoft Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Ти ли ще ми кажеш аз какво прави имам или нямам и кой бил прав? Да не си някаква институция по въпроса? Също така: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%...%81%D0%BE%D1%84 Ако знаеш за друго значение, което да пасва не нещо, което съм казал - моля запознай ме с него. Нищо дървено няма в това, което съм казал аз или някой друг, просто дискутираме. засегна се нещо дори линка ти кво е дървен философ е дървена философия аз съм дотук. всеки да се спасява. кой в партията, кой в бизнеса, кой в държавната служба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Не, не се засягам. Ти обаче май се изживяваш като някой, който не си, а определено имаш проблеми с четенето и разбирането на това, което четеш. То така е де, като стачкуват очителите (положение до което ги докара "по-малкото зло") и няма кой да ви учи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.