Divaka Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Абе какво ми се правите на много толерантни и на много добри и си затваряте очите пред мангалите.ДПС се разширява,а вие какво ли толкоз е станало.ДПС си остава противоконституционна партия,в коя нормална държава има такава партия,че даже и да управлява Ако ще и като Босна да стане,не искам фесове да ме управляват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Ще ви видим вие гласуващите какви сте ги надробили с поредния мискинин. Ебахти тъпото изказване!Гласуваш-избираш "поредния мискинин", а като негласуваме кво праим?Негласуването определено не е позиция.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 20% няма ли да му дадете? Вика ми "говедо" . Ще ви видим вие гласуващите какви сте ги надробили с поредния мискинин. Ами ако си заслужил?Той рядко обижда хората. А за второто ти изказване - е, кво, да седя и да се драпам по чреслата, като от Труция ми се мъкнат с рейсове?И като доказаха, че в Ардино бюлетините са фалшифицирани?Такива да ги няма!Поне ще ме е яд на мен си, че АЗ съм си докарал поредния мискинин на главата, а не са ми го натресли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Аз пак не разбрах... всеки втори глас в Пловдив бил за фесовете... Славчо избран... с гласовете на фесовете ли? Ми тъп съм, ся... това чета, това разбирам... Циганите в Пловдив избраха Славчо, така ли излиза? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Аз пак не разбрах... всеки втори глас в Пловдив бил за фесовете... Славчо избран... с гласовете на фесовете ли? Ми тъп съм, ся... това чета, това разбирам... Циганите в Пловдив избраха Славчо, така ли излиза? За Пловдив - не е така.Но за Пазарджик - е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Е как да не е? Последна равносметка.Към 18 ч избирателната активност в Пловдив-град е приблизително 28,8% . Благодарение на негласуващите ГОВЕДА! 28,8% от 306 956 души е 88 403 . Пак махаме трите големи цигански махали и ... излиза, че всеки втори глас в тоя град е за фесовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 В Пловдив при 71% обработени протоколи убедително води кандидатът на ВМРО и ГЕРБ Славчо Атанасов с 55,93%, следван от кандидата на БСП Захари Георгиев с 19,01% и Тодор Христев от "Атака" с 6,69%. Е, как да е? Като сложим и студентите, дето cheese ги пропуска.Пък не само тях.Ох, не ми се спори за глупости, пред свършен факт сме, нали не са ДПС?И без това си пролича каква пародия са тия избори.Еидн съвет към всички - направете като мен - идете, ударете му един ром с чай(болен съм), изсерете се, изкъпете се и се кротнете с хубава и упокояваща книга.Не си тровете главите с глупости.Като искате оправия на тая държава - кандидатирайте се вие.И без това има немалко умни хора тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 E не така... не така... Като излизат сметките криви - не си тровете главите с глупости... иначе сме много прави и все истини говорим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Аз още чакам @cheese да каже, дали циганите са избрали Славчо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Поне сме си го избрали... Ти ако случайно не си - не виждам защо въобще пишеш в тази тема... Щом вие сте го избрали - ваша е вината като излезне поредния Чомаков. А епитети от сорта на тъп и глупав и т.н. си ги задръжте за вашите изказвания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Не виждам да съм употребявал подобни епитети. И не циганите избраха Славчо. Тракия малко хора ли са? Почти всички са за Славчо. Ако беше кандидат само на ВМРО щях да съм по-доволен, но Пловдив си е зависим град и такъв ще си остане явно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 славчо имаше тракия зад гърба си , която е най големия квартал ... а факта че и герб го подкрепи , му привлече мн мн мн хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 вие нищо не разбирате... сметнете пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Сметни ти и ни кажи! Стига гатанки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Последна равносметка. Към 18 ч избирателната активност в Пловдив-град е приблизително 28,8% . Благодарение на негласуващите ГОВЕДА! 28,8% от 306 956 души е 88 403 . Пак махаме трите големи цигански махали и ... излиза, че всеки втори глас в тоя град е за фесовете. Ето бе. Какви гатанки? Сметнато е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Гол Адам препуска по плакат Гол мъж, облепен само с предизборни плакати, препускаше по павираните улици на Пловдив вчера. "Чудото" се появи пред една от секциите в центъра на града. При вида на голото агиттабло възмутени хора се обадили в полицията. Частни гардове пък подгонили "пловдивския Адам", но той хукнал по улиците и потрошил рекордите от олимпиади по маратон. Докато бягал от охранителите, плакатите се отлепвали от тялото на мъжа и той останал гол. Въпреки това успял да избяга от гардовете. Полицията издирва пловдивския Адам, съобщиха униформените в града под тепетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 20% няма ли да му дадете? Вика ми "говедо" . Ще ви видим вие гласуващите какви сте ги надробили с поредния мискинин. Ние поне сме упражнили правото си на глас и може да критикуваме.Без гласуване вие сами си взимате правото да мрънкате и да недоволствате.Щом не гласувате значи не ви пука кво е и ще се изселвате примерно или ще си мълчите. И не фесовете са избрали Славчо.И фесове и ромите от столипиново са гласували за ДПС на всички е ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Ей аре ве? Изсели ме направо, а? Кой си ти, че да ми казваш какво право имам аз и какво нямам? И ще ме изселваш, а? Като почнеш да наливаш в тая държава толкова пари колкото наливам аз - тогава може да се опиташ да ми говориш кой какво право имал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 А ние, дето не сме избирали келешите, които вие избирате имаме правото да критикуваме вас за слабия ви избор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Аз гласувах за Славчо и не съм циганин ЯСНО! И почти всички мои познати направиха същото, стига сте коментирали свършени събития, а да се опитаме заедно да накараме хората да гласуват както правя аз, трябва да се гласува! Тук не става въпрос за кой ще ни ограби повече, а за запазване на националността ни! Бях в САЩ 2 пъти и в др. страни и искам да живея тук и да не ме управляват Фесове, надявам се повечето хора мислят като мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Тва че не си циганин ходи го обяснявай на оня дето сметна, че всеки втори глас в Пловдив бил цигански. И той прави сметки как да спасява нацоналността ни. Викаш - не става дума кой ще ни ограби повече, демек - няма значение, да грабят... викаш по-добре българи да те грабят... яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Ми ако не ти е ясно управляващите по цял свят правят гуша, не се прави на остроумен, въпросът е кой ще прави нещо и за хората в БГ а не за хората в Турция и тези които се казват "ние сме турци" и вие сте длъжни да ни издържате , и министъра ми да ми вика вчера на пресконф. "братска Турция" , после Сидеров бил краен?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Ей аре ве? Изсели ме направо, а? Кой си ти, че да ми казваш какво право имам аз и какво нямам? И ще ме изселваш, а? Като почнеш да наливаш в тая държава толкова пари колкото наливам аз - тогава може да се опиташ да ми говориш кой какво право имал... Кой е казал първо че аз ще те изселвам?Щом не си гласувал както казах значи ти е все едно и ПОВЕЧЕТО такива се изселват.Неказвам че аз ще изселвам някого.Аз не съм никой ти сам се докарал че да нямаш никви права.Щом не използваш правото си на глас нямаш и другите права!Ти пък от къде знаеш аз колко пари наливам в тая държава?Да не би случайно да си ми шчетоводител? А ние, дето не сме избирали келешите, които вие избирате имаме правото да критикуваме вас за слабия ви избор. Да,ако беше гласувал изобщо.Иначе не! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Много хубаво мислиш. Щом не то отърва - не може! Хи-хи. Не е нужно да не съм направил грешката, която ти правиш, за да мога да те критикувам за нея. Много интересна и нагласена "логика" имате. Вярвайте си, че вие поне "правите нещо", не ми пречите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Много ми е интересно тея които не са се "разкарали" да гласуват наистина ли си мислят че не гласувате за никой? Ми аз невиждам каква грешка съм направил.Проблема ни е че все чакаме някой друг да ни оправи и не поемаме инициатива.След като не сме поели инициатива да гласуваме как някой ще е поеме да ни оправя много ми е интересно?Тоя дето ще иска да направи нещо нали трябва да го изберем.Ако сбъркаме затва има следващи избори да се оправим.Това за мен е начина а не е да седим и да чакаме на самотек. И що подяволите да критикуваш мен?Ако не си утишал да гласуваш и ти си избрал дадения кандидат косвено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.