Jump to content
BulForum.com

Общински избори

BoFFo

За кого ще гласувате?  

175 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

аз гласувах :)

дори попълних анкета на мбмд за предварителни резултати.направи ми обаче лошо впечатление, че бяха дали само 2 възможни кандидата, ако има балотаж :bgrin:

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply
аз гласувах :)

дори попълних анкета на мбмд за предварителни резултати.направи ми обаче лошо впечатление, че бяха дали само 2 възможни кандидата, ако има балотаж :bgrin:

И кои бяха 2-мата?

И кои бяха 2-мата?

май венцислав каймаканов и човека на бсп :bgrin:

...не съм сигурен, ядосах се и им я хвърлих без да я довършвам :angry:

Днес попътувах и видях нещо което досега не бях виждал.В някой села изборите бяха като панаир,много цигани наизлезли и гласуват на тълпи а в тези села вчера и онзи ден бяха дните на кебапчитата .Питам:"- панаир ли има ?" Те:"-не батка избори..."Ай да не плямпам много че днеска е шибан ден за разпродаване на България по места.

пичове,в колко часа свършва избирателния ден?

19.00 часа. Ако след това има желаещи - докато има опашка пред секцията.

Погледнете това , и се засрамете!!

Утре всичките дето си трайкате у дома ще отворите големите усти :angry:

само че вече ще са ви :hump:

Pi4aga, до седем трябва да си отишъл да гласуваш.

Малко интересна статистика от протичането изборите до момента!

От населените меснта в Пловдивска област най-ниска е активността в ... ПЛОВДИВ - 12.5% ! Браво, граждани! Селяните излязоха по-активни от нас ! Селяните и циганите.

http://news.plovdiv24.com/34157.html

Айде сега да смятаме! В Пловдив има 306 956 регистрирани гласоподаватели. 12.5 % от тях са 38 369 .

А сега от тия 38 369 извадете столипиновските цигани! И ще видите, че ще се окаже, че те държат повече от половината гласове за Пловдив , подадени до момента. Та така, другари негласуващи! Утре фесовете ще мина да ви почерпят от благодарност за помощта ви, без която никога нямаше да успеят.

А останалите ... Правете си сметка! Няма време!

Класация на най-гледаните филми в пловдивските кинотеатри към 13.00 часа

28 октомври 2007 | 14:27 | Агенция "Фокус"

Пловдив. Много пловдивчани избраха облачния неделния ден на 28 октомври, за да отидат на кино. Агенция “Фокус” проследи в проценти кои са най-предпочитаните филми от пловдивчани към 13.00 часа:

“Мера според Мера”, България, 1981 година – 50,3%;

“На всеки километър”, български сериал от 1969 г. – 21,1%;

“Тютюн”, пълнометражен черно-бял филм, България, 1962 г. – 7,6%;

“Великият диктатор”, 1940 г., с Чарли Чаплин в главната роля – 6.0%.

Pi4aga, до седем трябва да си отишъл да гласуваш.

Малко интересна статистика от протичането изборите до момента!

От населените меснта в Пловдивска област най-ниска е активността в ... ПЛОВДИВ - 12.5% ! Браво, граждани! Селяните излязоха по-активни от нас ! Селяните и циганите.

http://news.plovdiv24.com/34157.html

Айде сега да смятаме! В Пловдив има 306 956 регистрирани гласоподаватели. 12.5 % от тях са 38 369 .

А сега от тия 38 369 извадете столипиновските цигани! И ще видите, че ще се окаже, че те държат повече от половината гласове за Пловдив , подадени до момента. Та така, другари негласуващи! Утре фесовете ще мина да ви почерпят от благодарност за помощта ви, без която никога нямаше да успеят.

А останалите ... Правете си сметка! Няма време!

Много си прав. Както винаги циганите, селяните и турците излизат по-дисциплинирани от българите. А после на българите някой друг им е крив ;)

Туко-що се връщам от урната и незнам кой ги е мерил тия проценти,но чаках,за да гласувам...

и аз чахах цели 30 минути!!!и се бавих поне 10,но бюлетините си бяха просто гнусни :wacko:

Класация на най-гледаните филми в пловдивските кинотеатри към 15.00 часа

28 октомври 2007 | 16:28 | Агенция "Фокус"

Пловдив. Много пловдивските избраха облачния неделния ден на 28 октомври, за да отидат на кино. Агенция ”Фокус” проследи в проценти кои са най-предпочитаните филми от пловдивчани към 15.00 часа:

”Мера според Мера”, България, 1981 година – 52, 2%

”На всеки километър”, български сериал от 1969 г. – 18, 8%

”Тютюн”, пълнометражен черно-бял филм, България, 1962 г. – 7, 1%

”Великият диктатор”, 1940 г., с Чарли Чаплин в главната роля – 6,5%

”Синьо лято”, испански детски сериал – 3, 0%

Ами към момента стигаме горе-долу активността от последните избори (европарламентарните). 28 и нещо процента беше преди половин час. По-горе ви писах колко са избирателите в Пловдив. Можете да сметнете ...

и аз чахах цели 30 минути!!!и се бавих поне 10,но бюлетините си бяха просто гнусни :wacko:

Да,наистина.Едни чаршафи,даже не ги и прочетох целите,просто търсех мойте хора. :)

Стига се впряга, това са пълни глупости, виждаш как върви гласуването. Какви фесове ти се мрежат пред лицето... Спокойно!

...от това по-голям шамар, здраве!

Класация на най-гледаните филми в пловдивските кинотеатри към 16.00 часа

28 октомври 2007 | 17:59 | Агенция "Фокус"

Пловдив. Много пловдивчани избраха облачния неделния ден на 28 октомври, за да отидат на кино. Агенция “Фокус” проследи в проценти кои са най-предпочитаните филми от пловдивчани към 16.00 часа:

“Мера според Мера”, България, 1981 година – 52, 2%

“На всеки километър”, български сериал от 1969 г. – 18, 2%

“Тютюн”, пълнометражен черно-бял филм, България, 1962 г. – 7, 1 %

“Великият диктатор”, 1940 г., с Чарли Чаплин в главната роля – 6, 3%

Надявам се да няма балотаж. Само излишни разходи ще се направят, а всичко ще е предизвестено. :)

Последна равносметка.

Към 18 ч избирателната активност в Пловдив-град е приблизително 28,8% . Благодарение на негласуващите ГОВЕДА!

28,8% от 306 956 души е 88 403 . Пак махаме трите големи цигански махали и ... излиза, че всеки втори глас в тоя град е за фесовете.

Току-що, уважаеми съграждани, имах интересно преживяване на Главната. Стоя си аз пред една будка и си чакам сандвича. Зад мен няколко младежи се хилят гръмогласно. По едно време чувам от тях "Да бе, да *ба и циганина" "А бе аз на циганите ..." "Бе трябва да ги смачкаме, аз лично на тоя ..." "Баааахти мангалите, майна" и прочее и прочее негодувания. Явно ставаше дума за някакво спречкване, при което някой е отнесъл пердах от цигани. Не издържах и ги питах дали са гласували. Изгледаха ме с телешки чалголюбителски поглед, като добре охранени безметежни животни и със самодоволната гордост на глупака ми отвърнаха "А бе е*ал съм им майтата и избори, ще ходя да се моткам да гласувам, то това е тъпо, нямам време, не ме интересува, друго си е нещо кафенце, купонче" ... и прочее.

Ей това е, уважаеми съграждани. Ни повече, ни по-малко. Правете си изводите!

Току-що, уважаеми съграждани, имах интересно преживяване на Главната. Стоя си аз пред една будка и си чакам сандвича. Зад мен няколко младежи се хилят гръмогласно. По едно време чувам от тях "Да бе, да *ба и циганина" "А бе аз на циганите ..." "Бе трябва да ги смачкаме, аз лично на тоя ..." "Баааахти мангалите, майна" и прочее и прочее негодувания. Явно ставаше дума за някакво спречкване, при което някой е отнесъл пердах от цигани. Не издържах и ги питах дали са гласували. Изгледаха ме с телешки чалголюбителски поглед, като добре охранени безметежни животни и със самодоволната гордост на глупака ми отвърнаха "А бе е*ал съм им майтата и избори, ще ходя да се моткам да гласувам, то това е тъпо, нямам време, не ме интересува, друго си е нещо кафенце, купонче" ... и прочее.

Ей това е, уважаеми съграждани. Ни повече, ни по-малко. Правете си изводите!

Не може да са ти казали така. Абсолютно невъзможно....невервам чак пък грам да не ги вълнува тия хора бе. От къде падат...

Айде още тия учители да не си вършат работата... :angry1 и родители също :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...