frodo Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 аз гласувах дори попълних анкета на мбмд за предварителни резултати.направи ми обаче лошо впечатление, че бяха дали само 2 възможни кандидата, ако има балотаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 аз гласувах дори попълних анкета на мбмд за предварителни резултати.направи ми обаче лошо впечатление, че бяха дали само 2 възможни кандидата, ако има балотаж И кои бяха 2-мата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 И кои бяха 2-мата? май венцислав каймаканов и човека на бсп ...не съм сигурен, ядосах се и им я хвърлих без да я довършвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 И аз днес като никога гласувах, защото не искам да ме управляват турци! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Разбрира се,че ще гласувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 и аз гласувах и ми се наложи да чакам...може би избирателната активност ще е по-висока от последните години Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Днес попътувах и видях нещо което досега не бях виждал.В някой села изборите бяха като панаир,много цигани наизлезли и гласуват на тълпи а в тези села вчера и онзи ден бяха дните на кебапчитата .Питам:"- панаир ли има ?" Те:"-не батка избори..."Ай да не плямпам много че днеска е шибан ден за разпродаване на България по места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 пичове,в колко часа свършва избирателния ден? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 пичове,в колко часа свършва избирателния ден? 19.00 часа. Ако след това има желаещи - докато има опашка пред секцията. Погледнете това , и се засрамете!! Утре всичките дето си трайкате у дома ще отворите големите усти само че вече ще са ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Pi4aga, до седем трябва да си отишъл да гласуваш. Малко интересна статистика от протичането изборите до момента! От населените меснта в Пловдивска област най-ниска е активността в ... ПЛОВДИВ - 12.5% ! Браво, граждани! Селяните излязоха по-активни от нас ! Селяните и циганите. http://news.plovdiv24.com/34157.html Айде сега да смятаме! В Пловдив има 306 956 регистрирани гласоподаватели. 12.5 % от тях са 38 369 . А сега от тия 38 369 извадете столипиновските цигани! И ще видите, че ще се окаже, че те държат повече от половината гласове за Пловдив , подадени до момента. Та така, другари негласуващи! Утре фесовете ще мина да ви почерпят от благодарност за помощта ви, без която никога нямаше да успеят. А останалите ... Правете си сметка! Няма време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Класация на най-гледаните филми в пловдивските кинотеатри към 13.00 часа 28 октомври 2007 | 14:27 | Агенция "Фокус" Пловдив. Много пловдивчани избраха облачния неделния ден на 28 октомври, за да отидат на кино. Агенция “Фокус” проследи в проценти кои са най-предпочитаните филми от пловдивчани към 13.00 часа: “Мера според Мера”, България, 1981 година – 50,3%; “На всеки километър”, български сериал от 1969 г. – 21,1%; “Тютюн”, пълнометражен черно-бял филм, България, 1962 г. – 7,6%; “Великият диктатор”, 1940 г., с Чарли Чаплин в главната роля – 6.0%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 ...пфф до ся имах гадна работа на гадното РС, вдигам си д-то и отива и аз, че гледам до 12:00 едвам 12-13%...ужас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Pi4aga, до седем трябва да си отишъл да гласуваш. Малко интересна статистика от протичането изборите до момента! От населените меснта в Пловдивска област най-ниска е активността в ... ПЛОВДИВ - 12.5% ! Браво, граждани! Селяните излязоха по-активни от нас ! Селяните и циганите. http://news.plovdiv24.com/34157.html Айде сега да смятаме! В Пловдив има 306 956 регистрирани гласоподаватели. 12.5 % от тях са 38 369 . А сега от тия 38 369 извадете столипиновските цигани! И ще видите, че ще се окаже, че те държат повече от половината гласове за Пловдив , подадени до момента. Та така, другари негласуващи! Утре фесовете ще мина да ви почерпят от благодарност за помощта ви, без която никога нямаше да успеят. А останалите ... Правете си сметка! Няма време! Много си прав. Както винаги циганите, селяните и турците излизат по-дисциплинирани от българите. А после на българите някой друг им е крив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Туко-що се връщам от урната и незнам кой ги е мерил тия проценти,но чаках,за да гласувам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Туко-що се връщам от урната и незнам кой ги е мерил тия проценти,но чаках,за да гласувам... и аз чахах цели 30 минути!!!и се бавих поне 10,но бюлетините си бяха просто гнусни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Класация на най-гледаните филми в пловдивските кинотеатри към 15.00 часа 28 октомври 2007 | 16:28 | Агенция "Фокус" Пловдив. Много пловдивските избраха облачния неделния ден на 28 октомври, за да отидат на кино. Агенция ”Фокус” проследи в проценти кои са най-предпочитаните филми от пловдивчани към 15.00 часа: ”Мера според Мера”, България, 1981 година – 52, 2% ”На всеки километър”, български сериал от 1969 г. – 18, 8% ”Тютюн”, пълнометражен черно-бял филм, България, 1962 г. – 7, 1% ”Великият диктатор”, 1940 г., с Чарли Чаплин в главната роля – 6,5% ”Синьо лято”, испански детски сериал – 3, 0% Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Ами към момента стигаме горе-долу активността от последните избори (европарламентарните). 28 и нещо процента беше преди половин час. По-горе ви писах колко са избирателите в Пловдив. Можете да сметнете ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 и аз чахах цели 30 минути!!!и се бавих поне 10,но бюлетините си бяха просто гнусни Да,наистина.Едни чаршафи,даже не ги и прочетох целите,просто търсех мойте хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Стига се впряга, това са пълни глупости, виждаш как върви гласуването. Какви фесове ти се мрежат пред лицето... Спокойно! ...от това по-голям шамар, здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Гласувах за пръв път от 2 възможни . Беше айляк, нямаше много хора. Отсега на татъка винаги съм първи, още с отркиването на изборния ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Класация на най-гледаните филми в пловдивските кинотеатри към 16.00 часа 28 октомври 2007 | 17:59 | Агенция "Фокус" Пловдив. Много пловдивчани избраха облачния неделния ден на 28 октомври, за да отидат на кино. Агенция “Фокус” проследи в проценти кои са най-предпочитаните филми от пловдивчани към 16.00 часа: “Мера според Мера”, България, 1981 година – 52, 2% “На всеки километър”, български сериал от 1969 г. – 18, 2% “Тютюн”, пълнометражен черно-бял филм, България, 1962 г. – 7, 1 % “Великият диктатор”, 1940 г., с Чарли Чаплин в главната роля – 6, 3% Надявам се да няма балотаж. Само излишни разходи ще се направят, а всичко ще е предизвестено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Последна равносметка. Към 18 ч избирателната активност в Пловдив-град е приблизително 28,8% . Благодарение на негласуващите ГОВЕДА! 28,8% от 306 956 души е 88 403 . Пак махаме трите големи цигански махали и ... излиза, че всеки втори глас в тоя град е за фесовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 не гласувах Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Току-що, уважаеми съграждани, имах интересно преживяване на Главната. Стоя си аз пред една будка и си чакам сандвича. Зад мен няколко младежи се хилят гръмогласно. По едно време чувам от тях "Да бе, да *ба и циганина" "А бе аз на циганите ..." "Бе трябва да ги смачкаме, аз лично на тоя ..." "Баааахти мангалите, майна" и прочее и прочее негодувания. Явно ставаше дума за някакво спречкване, при което някой е отнесъл пердах от цигани. Не издържах и ги питах дали са гласували. Изгледаха ме с телешки чалголюбителски поглед, като добре охранени безметежни животни и със самодоволната гордост на глупака ми отвърнаха "А бе е*ал съм им майтата и избори, ще ходя да се моткам да гласувам, то това е тъпо, нямам време, не ме интересува, друго си е нещо кафенце, купонче" ... и прочее. Ей това е, уважаеми съграждани. Ни повече, ни по-малко. Правете си изводите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Току-що, уважаеми съграждани, имах интересно преживяване на Главната. Стоя си аз пред една будка и си чакам сандвича. Зад мен няколко младежи се хилят гръмогласно. По едно време чувам от тях "Да бе, да *ба и циганина" "А бе аз на циганите ..." "Бе трябва да ги смачкаме, аз лично на тоя ..." "Баааахти мангалите, майна" и прочее и прочее негодувания. Явно ставаше дума за някакво спречкване, при което някой е отнесъл пердах от цигани. Не издържах и ги питах дали са гласували. Изгледаха ме с телешки чалголюбителски поглед, като добре охранени безметежни животни и със самодоволната гордост на глупака ми отвърнаха "А бе е*ал съм им майтата и избори, ще ходя да се моткам да гласувам, то това е тъпо, нямам време, не ме интересува, друго си е нещо кафенце, купонче" ... и прочее.Ей това е, уважаеми съграждани. Ни повече, ни по-малко. Правете си изводите! Не може да са ти казали така. Абсолютно невъзможно....невервам чак пък грам да не ги вълнува тия хора бе. От къде падат... Айде още тия учители да не си вършат работата... и родители също Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.