Jump to content
BulForum.com

Общински избори

BoFFo

За кого ще гласувате?  

175 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Славчо добре, но с подкрепата на Бойко... Не мисля. И уловията поставени от ГЕРБ нещо хич не ме радват - искат 4 районни кмета за подкрепата при победа... И какво ще стане - кмет Славчо, но всъщност Бойко Борисов. А и вчера като разбрах кой е един от новите в редиците на ГЕРБ Пловдив... Просто нямам думи. Име няма да цитирам - който се интересува ще разбере.

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Г-н Гергов ако някои си мисли ,че е си е останал от партията само със свинефермата... :) КОлкото и да ми е криво да го кажа аз лично друга алтернатива освен ,масона от ВМРО ,Славчо Атанасов не виждам.Просто другите кандидати не ми се харесват още повече.Жалко ,но избор на този който най-малко не ми харесва.А м/у никъде не чух ,кои са кандидатурите по райони от разл. кандидати( по-спец. за Централен се интересувам )?

Белите държави одавна знаят каква е ползата от това да даваш властта на хората с пари, а не на гладни такива...

Съгласен съм на 100 % за това ,но проблема идва от начина по който той ги направи тези пари,известно е че докато Гергов беше свинар в Ягодово ,когато бе циганската инвазия на кардарашите от Хърваия,начело с Цар Киро ,то последния му трябваха пионки ..и така лека полека Гергов стана изпълнителен директор ,след което купи свинефврмата и така и така ,както човека бе свинар извеждъж се оказа наследник на полвинта имоти на центъра.Бате не знам за "ЦарЪ" но Гергов събра един топ нотариални актове от реституция.А Гергов не е честен бизнесмен, а и в България са малко,и не са толкова богати .Ако беше човек с репутация и айде чисто име никой няма,не толкова омърсено и известно със своите афери ... бих гласувал за такъв човек.... но действителността е такава че трябва да гласуваме или за измамници ,или за мишоци,а в България няма хора по средата,известната средна класа ,която навсякъде по света е водеща в политическите дела , и ние трябва да избираме между двете крайности ....което е жалко...но тези избори ако има човек който е някъде по средата,без да е измамник,мишок, обучаващ се "политически офицер" който явно ,за негово съжеление ,не е влезнал в папките на ДС ....то такъв човек е Караиванов ... но за огромно мое съжеление ,пак трябва да избираме ,по-малкото зло ...

Ще може ли да кажеш, защо мислиш така и каква е според теб алтернативата.
Ще гласуваш за ГЕРБ защото ти харесват или защото не виждаш друга алтернатива? Аз лично не бих гласувал за партия създадена от една брадясала медийна чалгарка. Както каза един познат от световната банка, тези избори са предпоследния влак. Последния са парламентарните, на които естествено, без капка съмнение, ще изберат бат Бойко селската ризка. Въпросът е какво ще стане след като и той се оака.

Аз съм си намерил за кой да гласувам на местните избори. Може да имаме шансове само за общински съветници, но поне ще съм доволен и с чиста съвест, че гласът ми е отишъл на правилното място.

Ако искате софиянци да управляват Пловдив - Славчо... То като се замисли човек, може и да не е лоша идея това софиянци да поемат Пловдив... Или ще го затрият нацяло или ще го вдигнат на крака... Поне се видя до сега за 15-20 години, че в Пловдив няма хора за кмет. Управляват града си все едно едничката им цел е да го дърпат все по-назад и по-назад. Последната им глупост сътвори най-якия виц за мен в историята на вицотворчеството - преместих се да живея в София, но боклука пак си го хвърлям в Пловдив... Ебати и диванетата... Боли ме, честно, боли ме като гледам на къде го тикат тоя град.

Ами на мен до колкото ми е известно точно общиснките съветници решават какво ще става или не. Кмета е пионка като личност.

Сипматизиръм на герб, алтернатива за мен няма, освен да не гласувам, но ще гласувам.

Винаги всичко, ще се диктува от София, докато цялата система не се преизгради на ново, неможе всичките приходи от всичко образно казано от Пловдив да ходи в София и от там да решават после, аджеба на ви малко си оправете алеите, всичко каквто се печели от тук трябва да си остане тук, затова София е България а всичко останало е село.

Как може ония ограничен германец да направи, фабрика за преработка на битови отапдъци преди 50 години и от нея да прозвзежда ток и парно за града си, че и ефтин

За който и да гласувам аз съм сигурен, няма да съм жив да видя всичко както е в белите държави, и след 100 години ме съмнява, но кучетата си лаят кервана си върви, пускай си вота, бачкай като вол за 300 лева радвай се на здравето си на другото му еби майката

Ами на мен до колкото ми е известно точно общиснките съветници решават какво ще става или не. Кмета е пионка като личност.

Далеч си от истината ,че кмета е пионка,общинския съвет е законодателен огран ,а кмета е облечен в изпълнителната власт,а областен управител(нещо като губернатор) също е облечен в изпълнителна власт ,но дадена му от министреството той е посредник между правителстовто и кмета.....в общините е такъв метода на управление ;)

• 1 month later...

има ли някъде страница, която да е специализирана за местните избори и главно да са поместени листите на отделните партии/кандидати?! да не ги търся по отделно в нета ... интересуват ме не кандидатите за кметове на общини, а тези за райони и общинските листи. за пловдив разбира се :)

благодаря предварително.

http://www.mestniizbori.com/index.php?opti...9&Itemid=31

хубава работа, ама нашенска... тва дето го търсиш... естествено го няма.

тя тая страница и на мен ми излезе на първи резултат в гуглето, ама от 10-15 мин. разглеждане и четене на анализи в нея .... нещо не ми допадна. добре структуриран сайт, но съдържанието вътре е някак си шаблонно.

общо взето това е голямата пречка при подобни избори - че на тях излиза само по едно лице на сцената, а останалите зад него (политиката е отборна игра, няма к'во да се заблуждаваме) някак си попадат (ако изобщо попаднат) в обхвата на прожекторите случайно. все пак хората търсят да направят информиран избор. дори само човек да им погледне физиономиите (а който е чел теофраст, може да му е от полза) и няколко думи за тях. да, има диплянки и някакви "срещи с гражданите", ама все пак на тях ходят пенсионери и хора без рабата и интереси. въпроса е информацията да е достъпна, да е лесна за намиране, а интернета в случая мисля, че е идалното място за това. всичко друго вече си зависи от отделния човек - дали ще отиде да ги види тези хора на живо, ще се ограничи само с това, което е прочел за тях и така.

ся ще трябвя да търся сайтовете на отделните партии, на гражданските сдружения и какви ли не, та поне при тях да има нещо.

абе не знам ама въпреки че нямам 18 съм си за Тодор Христев(учителя по психология от миналата година тея които са от френската трябва до го знаят) :D

Е ние сме сто години назад и педесет у ляво... хората от години гласуват в Интернет направо... но нали се сещаш какви и колко хора ползват Мрежата у нас? А основната маса избиратели, за която се борят всички са именно тия пенсионери... те телевизора си не могат да настроят, камо ли да се информират от Интернет. Ще има да чакаме...

абе не знам ама въпреки че нямам 18 съм си за Тодор Христев(учителя по психология от миналата година тея които са от френската трябва до го знаят) :D

хм, този даскал аз във френската не можах да го засека. ако не се лъжа, през 1995 г. той влиза в общ. съвет от квотата на одс тогава, но не изкарва целия си мандат, тъй като нещо се скарва с местната структура (начело с гърневски по онова време). след това доколкото имам информация не се връща в гимназията, а получава някакво наследство и няколко години са "оправя" с него. завръща се във френската през 1999 г. като даскал, но аз тогава пък я завърших. така че, няма удоволствието да го познавам (по една случайност).

след днешните новини за ДС с чиста съвест си мисля да се възползвам от правото си да си избърша оная работа в бюлетината. както казваше един съфорумец: 12 секунди са достатъчни

след днешните новини за ДС с чиста съвест си мисля да се възползвам от правото си да си избърша оная работа в бюлетината. както казваше един съфорумец: 12 секунди са достатъчни

ти не беше ли "атакист" :lol:

е то и там има ДС-та... няма да се цепят сега от другите я... при всички има... И при пожарникаря даже. Той не пропусна да се изложи - щял да им оттегли кандидатурите... неграмотник. Нищо не може да оттегли той, но така по навик... на мускули.

Караман - не те съветвам да си избършеш оная работа - не оставяй ДНК матрял, ще те изловят после и пожарникаря ще те провеси за нея от покрива на НДК... ако той те пропусне, сиренцето ще те докопа и ще те направи мат и маскара, че не си изпълнил свещения си дълг пред българските политици :)

Той не пропусна да се изложи - щял да им оттегли кандидатурите... неграмотник. Нищо не може да оттегли той, но така по навик... на мускули.

важното е да се говори. да се говори, да се говори .... а пък какво се казва ... а някой го филтрира през сивото си вещество, я не :D

Аз лично открито заставам зад Николай Караиванов,млад,кадърен и амбициозен човек ,който за разлика от повечето ни лидери ,пое отговорността,след отказа на Иван Чомаков да се кандидатира за кмет.Макар че ,скоро влезна в предизборанта кампания,той вече даде основите на една програма която ще реализира като кмет.За разлика от г-н букварче и паметник(Славчо Атансов) ,който медиите го гласят за това място от доста време,и се наливат изключително много средства в образа му.Като всичките му интервюта са едни и същи и няма нищо съществено относно бъдещето управление на Пловдив,единствено расейва компромати и говори как кандидат-кметската кампания трябва да се води от платформите на различните кандидати ,без той да е дал такава.И смятам че единствената силна кандидатура в дясно остава тази на Караиванов!!

Осъзнаваш ли, че това, което правиш, е незаконно? ;) Като безплатна предизборна кампания, прикрита зад социологическо проучване? Не че някой ще ти каже нещо, но все пак - осъзнаваш ли го?

Тези битки взеха да ми идват в повече. Ето какво се случи днес:

Аз лично работя в района на суперцентъра и по-точно ул. Съборна, където веки ден си паркирам МПС-то. Преди време улицата я съкратиха на половина и сложиха знак забранено влизането в двете посоки, наскоро даже и бариера. Днес идвам на работа и банда малоумни полицаи настанали до църквата и ме питат "Кой ти каза, че може да спираш там? Виждаш ли знака? Мисля, че разговора приключи!". Съответно аз се обръщам и какво да видя - още един знак, който забрани на мъничкото останало място да се паркира. Сега плащам на паркинг по левче на час.

Та чудя се аз докъде ще я докарат тези малоумници за да се покажат кой какво ще направи? Това, което направиха за мен през последния месец е 8лв на ден за паркинг. Е да ти *** и кметовете. За никого няма да гласувам.

ПП: Да, сигурно кратката ми историйка звучи смешна на повечето от вас, които сте скочили на оръжие да защитавате интересите на кандидат-кметовете, но така или иначе според мен тези неща не бива да се пропускат. Не може за целия център човек да няма къде да спре. Не може за такива действия да се твърди, че са като за европейски град.

Кой го е прайл тоя поол....си е остайл ръцете...Защо Тодор Христев и Каймаканов ги няма?Нима те са по маловажни от тея дето са дадени в поола, че да ги причислим към "друг"?Балотажа го дават именно между Атанос и Христев или Атанасов и Каймаканов.

Иначе според мен дори и да изберат Славчо, без присъствие на ГЕРБ в общината той нищо не може да направи.

В циганските махали се гласува масово, и в Пловдив, и по селата. Сещате се за кого.

А негласуващите да продължават да не гласуват. И следващия път , shadowhand, заради тебе и такива като тебе, полицаите ще псуват на турски и ще ни викат "гяури" .

Като цяло на народа му е дошъл акъла, защото забелязвам доста повишена избирателна активност. За първи път ми се наложи да чакам опашка около 15 мин. за да гласувам. Дано на всички, които не гласуват им дойде акъла и се разходят до урните. А тези, които не гласуват после нямат право да мрънкат и да са недоволни. Като са искали да направят нещо да са гласували. Както се казва: "За да получиш, първо трябва да дадеш!" :excl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...