BoFFo Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Изборите наближават и с оглед на състоянието на градът ни е от изключителна важност кой ще управлява града следащите 4 години.Отговорете на анкетата ,ако искате дайте доводите си за кандидата който ще подпрепите ,или останете анонимни като само гласувате. Аз лично открито заставам зад Николай Караиванов,млад,кадърен и амбициозен човек ,който за разлика от повечето ни лидери ,пое отговорността,след отказа на Иван Чомаков да се кандидатира за кмет.Макар че ,скоро влезна в предизборанта кампания,той вече даде основите на една програма която ще реализира като кмет.За разлика от г-н букварче и паметник(Славчо Атансов) ,който медиите го гласят за това място от доста време,и се наливат изключително много средства в образа му.Като всичките му интервюта са едни и същи и няма нищо съществено относно бъдещето управление на Пловдив,единствено расейва компромати и говори как кандидат-кметската кампания трябва да се води от платформите на различните кандидати ,без той да е дал такава.И смятам че единствената силна кандидатура в дясно остава тази на Караиванов!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Aз още не съм решил. Колебая се между Караиванов и Атанасов и искам да видя как ще протече предизборната кампания, за да преценя в деня за размисъл кого ще избера. Но със сигурност ЩЕ гласувам този път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Гърневски се е кандидатирал пак ли бе?!? Ебахти дебелочието има тоя типигьоз! Гергов няма ли да се кандидатира? Ако - за него. Човека има бизнес и ще мисли за бизнеса в града - така ще влязат кинти най-накрая и ще се раздвижи това блато... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 Гергов се отказа ,след някакви социологически изследавания ,които беше поръчал,понеже според тях събирал 6-7 порцента и явно си казал че няма смисъл.А за Гергов никога не бих гласувал,пари?! Той притежава половината град някакво раздвижване да си видял?Купи Панаира,Стария Град,Митницата оказа се че притежавал реституция 2 дк на центара(кино Космос) поне за мен бе странно и още и още неща които е купил...ако беше станал кмет ,освен че щеше да притежава половината град ,щеше и да притежава парите на данъкоплатците ..а тогава би било страшно Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Гергов найситна половината град е негов и тва не е на добре. Аз имам наблюдения върху Слачво Атанасов, и мисля, че за него ще дам вота си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Малко не ми се иска Славчо Атанасов да става кмет защото няма да е вече на Тракия. Ама като гледам той ще е избраният. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Лично аз подкрепям Славчо Атанасов и ГЕРБ. Леле трябва да следя изборите защото май ще ставам политолог Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Жал ми става, като гледам колко хора започват да гласуват за ГЕРБ. За съжаление и на парламентарните ще е същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Ще може ли да кажеш, защо мислиш така и каква е според теб алтернативата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Славчо Атанасов, щото е адаш, и щото вече се доказа в управлението на един немалък квартал. Показа, че мисли за хората. А за общински съветници призовавам всеки, който гласува за Славчо да гласува и за ВМРО иначе няма смисъл. Кмет без подкрепата на общинския съвет е едно нищо и не може и едно нещо да направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 Алтернативи много,големия проблем на българското общество през последните 10 години е ,че независимо кой ,как управлява ,като се появи една по харизматична личност и всички се втурват да я подкпрепят.Същото бе с Царя,едни успешен мандат на ОДС ,която стабилизира държавата след краха през 1997г,не казвам че бяха перфектни в управлянието си,но като че ли ,досга е най-успешния български кабинет.И управлява ОДС,влиза се във финални преговори с ЕС и НАТО,стабилизира се валутата и цените,след хиперинфалцията ,подобрява се отчасти инфрастурктурата и извендъж идва ЦАРЯТ,който казва вервайте ми и всички гласуват за Национално Движение Симиеон Втори...коята партия само като и чуеш името ,ти се стурва по аторитарна от партията на Хитлер и Мусулини...та идва царят на бял кон,и краде ,краде ,краде ,реституира ,реституира и така натакък...слага абсолютно некадърни министри ,които вярно завършили престижни университети на запад,но като се сблъскват с българската дейститвлност,забравят ума и дума...та 4 годишно управление провал..и българина си вика аджеба ...тоя царят излезна измамник,няма да гласуваме ...бабите да ни определят бъдещето или айде ще гласувме БСП ,социалисти ,равенство може и да не крадът толкова,и какво се оказва че БСП от 97 и от 2005 ...разлика няма ,нито в ръковдство нито като партия,разликата от тогава е ,че на фронта вместо Жанчо ,са сложили подобен субект(,но ми се струва че повече е обект,октолкото субект) Сергейчо ,и сега заедно с това БСП,което ни докара до национлана катастрофа и това НДСВ което окраде държавата отлкова бързо,че и "Бандата на Оушън" не може да се мечтае,вървим напред към нова катастрофа,а осбоено с трансфера на г-н Доган става 3 в 1 ...и така българина казва "си ебало майката " кой да търсим да ни управлява ...Иван Костов и Пешо са измамници ,Волен е луд..кой Бате Бойко супер хиро..бивш гард на Тато и Царя(две достатъчно авторитарни личности,колкот и е той) и казва ще оправаим държавата(само не е дал срок ,примерно 800 дни) и айде понеже Бойко е харзима ,предизвивка интерес,запушва дупки всякви и оправя всичко с магическа пръчица ...и айде всички след Бойко....и така на следващите парламентарни избори даваме власта на Бойко и чакаме да се оправим...но този филм вече сме го гледали,не виждам той с какво се различава от Царят нито неговият екип,който постояно оставя в сянка ,един Цветанов се появява от време на време и цитира Бойко ,повече от колкото китаец Конфуций и казва г-н Борисов това ,г-н Борисов онова ..и пак всичко оставя в сянка,проекти,инициативи ...айде спечели места в Европарламента ,аз не съм чул до сега да се похвали с нещо свършено там, с изкючение ,че ГЕРБ е първа политическа сила и пак същото так и така .... алатернативите си ги изберте вие ,аз избирам мойта ,макар че съм сигурен че когато властта отиде в Бойко ,същата песен ще се пее на нов глас ...и така до безкрай...и непрекъсното казва АЗ ЩЕ ОБЕДИНЯ ДЕСТНИЦАТА.....и как да стане?Десницата не може да се обедени от човек,а от платформа която на е основата на едно бъдещето съвмествно упрвление и се видя че Бойко ,няма намерение да разделя властта си ,след като в нито една община не подкрепи десен кандидат ,дори в Кърджали ,не подкрепи общият кандидат на всички партии без ДПС ...изводите се вадете вие ,но за мен Бойко не е алтернатива.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Аз съм за Славчо също. Имам лични наблюдения и смятам, че е достоен за кмет и мисля, че ще направи много за града ни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 ахах,Гергов щял да налее пари...Ти да не мислиш,че тоя е чист?Един мафиот е тоя Гергов.Купи панаира,сума ти хотели по морето.Той се мъчеше да влезе в политиката,не за да налее пари,а за да изкраде квото е останало от бедния ни град.На политическата сцена в Б-я няма нищо случайно,не виждам защо вярвате на сички тия кандидат кметчета,чувани и нечувани,от 18 години Б-я се управлява от другарите,от агенти на ДС.Много са смешни пенсионерите като се качват на Бузлуджа и викат за Станишев.Само,че има една съществена разлика и тя е,че БСП не е БКП,и парното няма да е 10 стинки,а тока 5.Мина времето на бай тошо. Гърневки щял да оправи града,пътища и инфраструктура,да газифицирал града и сумати още глупости.В прочем идеите са хубави,ама няма да станат реалност.За съжеление има голяма вероятно той да спечели,тъйкато се носи славата,че Пловдив е син.Лапаницата е голяма и всеки иска да се набута и да се оправи. Стара римска поговорка гласи:"Разделяй и владей". Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Алтернативи много,големия проблем на българското общество през последните 10 години е ,че независимо кой ,как управлява ,като се появи една по харизматична личност и всички се втурват да я подкпрепят.Същото бе с Царя,едни успешен мандат на ОДС ,която стабилизира държавата след краха през 1997г,не казвам че бяха перфектни в управлянието си,но като че ли ,досга е най-успешния български кабинет.И управлява ОДС,влиза се във финални преговори с ЕС и НАТО,стабилизира се валутата и цените,след хиперинфалцията ,подобрява се отчасти инфрастурктурата и извендъж идва ЦАРЯТ,който казва вервайте ми и всички гласуват за Национално Движение Симиеон Втори...коята партия само като и чуеш името ,ти се стурва по аторитарна от партията на Хитлер и Мусулини...та идва царят на бял кон,и краде ,краде ,краде ,реституира ,реституира и така натакък...слага абсолютно некадърни министри ,които вярно завършили престижни университети на запад,но като се сблъскват с българската дейститвлност,забравят ума и дума...та 4 годишно управление провал..и българина си вика аджеба ...тоя царят излезна измамник,няма да гласуваме ...бабите да ни определят бъдещето или айде ще гласувме БСП ,социалисти ,равенство може и да не крадът толкова,и какво се оказва че БСП от 97 и от 2005 ...разлика няма ,нито в ръковдство нито като партия,разликата от тогава е ,че на фронта вместо Жанчо ,са сложили подобен субект(,но ми се струва че повече е обект,октолкото субект) Сергейчо ,и сега заедно с това БСП,което ни докара до национлана катастрофа и това НДСВ което окраде държавата отлкова бързо,че и "Бандата на Оушън" не може да се мечтае,вървим напред към нова катастрофа,а осбоено с трансфера на г-н Доган става 3 в 1 ...и така българина казва "си ебало майката " кой да търсим да ни управлява ...Иван Костов и Пешо са измамници ,Волен е луд..кой Бате Бойко супер хиро..бивш гард на Тато и Царя(две достатъчно авторитарни личности,колкот и е той) и казва ще оправаим държавата(само не е дал срок ,примерно 800 дни) и айде понеже Бойко е харзима ,предизвивка интерес,запушва дупки всякви и оправя всичко с магическа пръчица ...и айде всички след Бойко....и така на следващите парламентарни избори даваме власта на Бойко и чакаме да се оправим...но този филм вече сме го гледали,не виждам той с какво се различава от Царят нито неговият екип,който постояно оставя в сянка ,един Цветанов се появява от време на време и цитира Бойко ,повече от колкото китаец Конфуций и казва г-н Борисов това ,г-н Борисов онова ..и пак всичко оставя в сянка,проекти,инициативи ...айде спечели места в Европарламента ,аз не съм чул до сега да се похвали с нещо свършено там, с изкючение ,че ГЕРБ е първа политическа сила и пак същото так и така .... алатернативите си ги изберте вие ,аз избирам мойта ,макар че съм сигурен че когато властта отиде в Бойко ,същата песен ще се пее на нов глас ...и така до безкрай...и непрекъсното казва АЗ ЩЕ ОБЕДИНЯ ДЕСТНИЦАТА.....и как да стане?Десницата не може да се обедени от човек,а от платформа която на е основата на едно бъдещето съвмествно упрвление и се видя че Бойко ,няма намерение да разделя властта си ,след като в нито една община не подкрепи десен кандидат ,дори в Кърджали ,не подкрепи общият кандидат на всички партии без ДПС ...изводите се вадете вие ,но за мен Бойко не е алтернатива.... Тва е абсолютен офтопик, момко говорим за общински избори, правиш разлика между местни избори и парламентарни. Иначе съм съгласен, че бойко е абсолютен пропагандатор Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 Момко аз правя много добра разлика между изборите ,както виждаш колегите горе, цитариам: Жал ми става, като гледам колко хора започват да гласуват за ГЕРБ. За съжаление и на парламентарните ще е същото. и Ще може ли да кажеш, защо мислиш така и каква е според теб алтернативата към тези постове беше насочен моя ... а и поглени реално ...Славо е кандидат на ВМРО,подкрепен от ГЕРБ ,а повечето ще гласуват за ГЕРБ,т.е пак Бойко е в основата на това че Славчо да е основен претендент... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Всичко е верно, това което каза, няма спор, но за мен няма алтернатива, който и да се появи картинката ще е една и съща, от бая време съм казал, че само с една гражданска война, ще се реши всичко. Ще има ред, ще има дисциплина. Един бърз поглед в историята показва как бивши тай наречени соц. страни са издрапали от тинята. И теб и мен да изберат, същото ще стане, то една птичка пролет не прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Аз съм за Славчо също. Имам лични наблюдения и смятам, че е достоен за кмет и мисля, че ще направи много за града ни! Съгласен съм с теб, мисля по същия начин. Просто най-добрия възможен вариант... А е и майтап че съм го виждал да тренира в Рондо преди години когато и аз помпах Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Аз го познавам лично и мога да гарантирам, че е изключително добър като човек. Ще приеме и последния одърпан бездомник, ще го прегърне и ще се опита всякак да му помогне! Всяка сутрин почти обикаля Тракия и гледа какво може да се направи, за да се подобри живота там и постоянно се интересува от мненията на хората и даже има навсякаде кутии за оплакване. Само ако стане кмет да не го съсипят. Защото никой не е свикнал кмета на града да се грижи за гражданите му, а за партията си и за собствения си джоб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Гергов се отказа ,след някакви социологически изследавания ,които беше поръчал,понеже според тях събирал 6-7 порцента и явно си казал че няма смисъл.А за Гергов никога не бих гласувал,пари?! Той притежава половината град някакво раздвижване да си видял?Купи Панаира,Стария Град,Митницата оказа се че притежавал реституция 2 дк на центара(кино Космос) поне за мен бе странно и още и още неща които е купил...ако беше станал кмет ,освен че щеше да притежава половината град ,щеше и да притежава парите на данъкоплатците ..а тогава би било страшно Може да ви е странно, но именно за това Гергов е отличен за кмет, защото града е негов на практика. Ще се грижи за него, защото си е негов. Останалите ще кметстват като на чуждо, щото то си им е чуждо - с мисълта да се нагрухат докато могат пък после потоп след тях... А Гергов ще уравлява града като свой, щото той си е негов. Кой ще огруха своето си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 Странна логика,Пловдив отдавана се е превърнал в олигархичен град ,пък дай сега да дадем всичко на Гергов ,понеже си било негово ...и като стане Гергов кмет ,да вземе малкото съществени неща които са влият все още на инфраструкурата и града като цяло.... кошмарен е подобен вариант ....не е въпроса че няма да си пази своето ,а от своето няма да дава на никой,и така единствения който ще печели от града ще е точно той...пък утре може да купи и центъра и някой друг квартал да си прави Герговтаун... аз не знам с какви очи този човек щеше да се кандидатира за кемт ...след като всеки втори знае какво представлява..и дефакто ..той е станал много по силна и и влиятелна личност от кмета(който и да бъде той) .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Разсъждаваш меко казано нелогично и емоционално... Белите държави одавна знаят каква е ползата от това да даваш властта на хората с пари, а не на гладни такива... Ето ти една тема за размисъл: - Хотелите на Гегов тук се нуждаят от потребители... те няма да дойдат в един забутан, зажмуцан и огрухан град - има интерес да вложи в града... - Персонала в тия предприятия неговите е от пловдивчани. не от пазарджиклии... сещай се няма ли интерес да се погрижи за тях... - Потребителите, които очакват предприятията му също са пловдивчани - има интерес те да имат повечко харчалък, айляк време и кеф за трошене на пари... Работейки за себе си, ще не ще ще работи за града и хората тук - щото това му е интереса, а той клати феса.. Останалите - те какъв интерес имат да работят за града?! За славата? За усмивките на пловивчани!? Да бе... Ще работят за джоба си и те... Само че техния джоб няма никакво сечение с вашия, за разлика от Герговия джоб. Изберете си Славчо или Пачо и им дъвчете после дедовия... Пачо веднъж еба мамата на града - сега има очи да пожелае да го завтори... явно е свършил груханото, огладнял е. Славчо - човека се гордее, че е бил политически офицер в Българската Народна Армия... Ако си малък и не си служил в БНА когато там имаше ЗКПЧ-та - простено ти е да му вярваш. Но аз съм бил под пагон със ЗКПЧ и знам що е то. А ти го искаш за кмет... халал да ти е. И друго - замисли се, като бивша фуражка, възпитана да следва командата - дали няма да козирува на О.Р. Генерал-Лейтенат Инж. Д-р Бойко Борисов, а? Къде ще отиде (тоя път целия) софийски боклук? Сигурно в Силистра... А и тези гладните - всеки може да ги купи. Айде иди купи Гергов... доста трябва да се бръкнеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Славчо Атанасов, щото е адаш, и щото вече се доказа в управлението на един немалък квартал. Показа, че мисли за хората. А за общински съветници призовавам всеки, който гласува за Славчо да гласува и за ВМРО иначе няма смисъл. Кмет без подкрепата на общинския съвет е едно нищо и не може и едно нещо да направи Тези които ще подкрепят Славчо е добре да прочетат много внимателно поста на slay! ! ! Все пак Славчо е издигнат от ВМРО и за да върви нормално работата му е необходима подкрепата на съветниците, а ако това не стане другите партии лесно могат да го цакат! Тези които са решили да не гласуват... няма да е лошо пак да си помислят, защото ако всеки си каже че няма да гласува и отидат само сините и червените пенсионери... пак 4 години града ще е леш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Стига с това ВМРО, бе! Присвоиха си името- нямат нищо общо с ВМРО. Създаде ги ДС. След 10 ноември, за да не изтърват имотите на бившето ВМРО комунистите си създадоха свое със свои хора, сложиха за шеф един изпитан другар от шесто и им приписаха всичко, някога било на ВМРО... Всичките им кадри са от службите. Какво добро може да дочакаш от тях? Гласувайте направо за БСП, а? Що да се мешате с машите им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Аз говоря специално за пловдивското ВМРО и съвсем спокойно мога да ти кажа че не си много прав. Знам че обичаш да спориш и затова няма да ти казвам каквото и да било, всеки си има право на мнение и е в правото си. А да не би да е по-добре за СДС (който 8 години източиха всичко от този град) или за турчулята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Абе верно е това за белите държави, но тук в нашия край няма спиране на алчноста, нека си е богат, кво му прече да стане още по-богат, звучими като Капоне-Президент, или не, Гергов е почнал с една свинеферма и сам е отгелждал първите си прасета, или е играл еврофутбол незнам. На излизане от Плводив, такъв парцел е земал и го е оградил като на затвор оградата, утре ще стане кмет, и ша на сложи под карантина и ще ни доизмори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.