tango Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 до скоро продавах този преър в форума,но сега реших да си го оставя но незнам къде в Пловдив може да се намери за него USB кабел,разбрах че от него мога да зареждам и батерията ако някой знае линк,където дават схема как се вързва такъв кабел към плеъра пак ще ми е от полза Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Случайно да прилича на някой от тия: или на оня дето е като жак от слушалки? Ако не дай снимка да го видим как изглежда, че бая ровене ще е за менюъл на тоя плеър Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 17, 2007 Author Share Posted September 17, 2007 не за съжаление,ще ви покажа оригинала и една алтернатива,с която вече може да се ползва обикновен USB кабел http://www.picvalley.net/v.php?p=u/10/2491_609.JPG оригинал http://www.picvalley.net/v.php?p=u/10/2492_635.JPG алтернатива Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 ееее, не ми казвай, че ако се намери схема, ще хванеш един поялник и ще си направиш сам адаптера с тоя извънземен куплунг, дето перата му са на по 0,5мм разстояние, тва не е трансформатор от лаптоп все пак И все пак гледам, че обичаш да се занимаваш с разни въшки, бълхи и микроби даже , защо не разглобиш плеъра евентуално да проследиш къде отиват пистите от куплунга, така може и да се подсетиш кое какво е Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 18, 2007 Author Share Posted September 18, 2007 ако не намеря въпросният кабел ще стигна и по-далече ще разглобя плеъра,ще сваля този недостъпен iPOD слот и на негово място ще монтирам стандартна USB букса пиновете са общо 6,при включено състояние на плеъра с мултицет замерих,къде са слотовете за зареждане на батерията и USB управлението,който се е занимавал като цяло с ремонт на апаратура ще се съгласи с мен,че Philips така усложняват дизайна,че сигорно и те не могат да се оправят после 6 пин и +5V на USB-то се окъсяват или с микро ключе ще задавам ръчно да зарежда батерията,когато видя че започне да пада абе цар съм в побългаряването,ама защо все трябва да се стига до тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Sorry за тъпия въпрос ама ти попита ли в Ресет, Германос, Технополис и Квазер-а дали случайно нямат такъв? Щото за повечето стандарни неща дори да нямат в момента обикновено могат да се намерят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 18, 2007 Author Share Posted September 18, 2007 питах бе приятелю къде ли не ме пращаха за iPOD задярни и кабели колкото искаш,но за това чудо предлагат само в един софийски магазин води се и сервиз e-bushona май беше,аз незнам къде в Пловдив има представителен магазин за Philips да отида и да питам там,знам че ще разваля дизайна като го пригодя затова и не бързам да го правя в Технополис пасна една докинг станция от iPOD ама и искат 70лв.аз за 100лв.продавам въпросният плеър Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 питах бе приятелю къде ли не ме пращахаза iPOD задярни и кабели колкото искаш,но за това чудо предлагат само в един софийски магазин води се и сервиз e-bushona май беше,аз незнам къде в Пловдив има представителен магазин за Philips да отида и да питам там,знам че ще разваля дизайна като го пригодя затова и не бързам да го правя в Технополис пасна една докинг станция от iPOD ама и искат 70лв.аз за 100лв.продавам въпросният плеър Ровнах нет-а и излезе че roldex.com били вносители на Филипс. Деком също имаха нещо общо според 1-2 сайта. Я по-добре ги питай тях - имат телефони на сайтовете, обади се - няма какво да се разкарваш до магазините им. Не може да не се намери. Пробвай и прософт също - вършили са ми работа на мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 18, 2007 Author Share Posted September 18, 2007 Ровнах нет-а и излезе че roldex.com били вносители на Филипс. Деком също имаха нещо общо според 1-2 сайта. Я по-добре ги питай тях - имат телефони на сайтовете, обади се - няма какво да се разкарваш до магазините им. Не може да не се намери. Пробвай и прософт също - вършили са ми работа на мен... благодаря много за инфото приятел наистина е много по-добре да се свържа с някой вносител на Филипс,ама тук казва ли ти някой в тази държава кой какъв е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.