Jump to content
BulForum.com

Търся човек с PayPal акаунт

Lil`Nigga

Recommended Posts

Трябва ми СЕРИОЗЕН човек с PayPal акаунт от Пловдив за поръчка от интернет. Ако нямой може да ми помогне да пише тук или на ЛС. Ще давам повече информация лично.

Моля да пишат наистина само хора, които могат да помогнат.

Благодаря предварително! ;)

Едит: Не става дума за ИБЕЙ.

Ами аз имам също, ама не мога да си валидирам картата, пише че някакъв код трябва да има в извадката от транзакциите, ама така и не можах да го окрия. С Visa Electron на ПИБ съм.

Ако имаш online банкиране ще е най - лесно. Ако нямаш отиваш в банката и искаш извлечение за потоците по сметката ти. Ще видиш всяка една транзакция. Сега ще ти покажа как изглеждаше моята:

GBR/7244PAYPAL---1.50EUR

Четирите цифри са това което трябва да въведеш. За да ти се отчете трансфера в сметката отнема няколко дни. Понякога отнема и 2 седмици, но рядко.

През банкомат не можеш да го провериш.

Можеш дори за няколко години назад въпреки че няма да им е особено приятно :) Ама точно в ПИБ пък са едни хубавки момиченца могат да решат че се занасяш нещо ... пък ако те харесат може и с удоволствие да ти предложат и за по-голям период да ти правят извлечение - знам ли :P

Ами аз имам също, ама не мога да си валидирам картата, пише че някакъв код трябва да има в извадката от транзакциите, ама така и не можах да го окрия.

малко се отвлякох : на разпечатката на картата ти го има. Можеш да си поискаш разпечатки и от банката. Става за ден-два по принцип и то за целият период от момента в който са ти активирали картата.

Друг е въпросът , дали ти са направил стъпките за ваидизиране на картата разбира се .Трябва да кликнеш на полето за валидизация, да следваш стъпките, забравих вече какво беше , след това PayPal автоматично си прави теглене от сметката ти на 1 или 2 евро беше (много малка сума) .Точно това теглене на тази малка сума , ще видиш на разпечатката си ,срещу нея ще пише нещо от сорта : ....., PP*1111 EXPUSE .Точно тези 1111 са ти този validation code. Влизаш си в акаунта , вкарваш го и си готов. В момента когато вкараш кода , PayPal ти връща в акаунта тези 1 или 2 евро които е дръпнал за проверка на валидизацията (или при следваща операция беше , не съм сигурен кое от двете беше, но ги връщат).Ще ги видиш като налични вътре.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...