Jump to content
BulForum.com

Човек, заради който се гордея, че съм българин

ov3rm4n

Recommended Posts

Ето едно интервю с човек, който ме кара да се гордея, че съм българин. И поддържа у мен твърдото убеждение, че българите сме недостижими в информационните технологии (въпреки че напоследък даже румънците ги класират преди нас)...

http://www.theage.com.au/articles/2004/01/...3877889610.html

Материалът е на Тhe Age, интервюто е взето по мейл-а.

Bulgarina e velik 4ovek !!!  :woot

Някои хора май не могат да се контролират - видят ли нов топик и се чустват длъжни да пишат в него...

@URDeaD:

Само едно въпросче имам - прочете ли го въобще интервюто или риплейна ей така от любов към спорта?!

Хехе, велико интервю, особено тази част:

To those who try to offer the excuse that software will always be buggy, Guninski has one piece of advice - go and get a job at McDonald's.

Няма да ви казвам, на кой му приляга най-много горното :P :D :lol: :punk

btw, баз да омаловажам заслугите на Гунински при откриването на проблеми в сигурността, мога да смело да твърдя, че това, което го издига е по-скоро философията му и възгледите му за развитието на IT, което спокойно го поставя редом до пичовете от този филм :)

Ne sum chel intervuto nqma i da go procheta.Izkah samo da kaja az zaradi koi se radvam che sm bulgarin...zaradi Bai Ganio ! toi e tipichen bulgarin....Bulgarskiqt bulgarin mnogo go uvajavam

Цялото интервю е яко... Но ако ще цитираме нека и аз да цитирам какво ме грабна най-много, а то е отговора на индиректно зададения въпрос защо не работи за някое голямо име, а блъска сам:

...And I am selective about who profits from my skills.

A we overman ne e to4no towa smiala na celi otgovr, ama  karai ;)

На къде да карам?! :D

Казвай какво имаш предвид - дискутираме, не правим някаква световна конспирация, та да си говорим с недомлъвки ;) ... Както виждаш ZGAN и Бай Ганьо намеси, а Heller12a и на тъпото копеле брат му (който и да е тоя, аз не го познавам, ма може и да съм аз - ще питам бате :D ). Та не е лошо да се върнем към същината на темата...

[friendly note:]Ника ми е ov3rm4n, а не overman. Може и да е дребнаво, но се засягам като ме прекръщават - имам си особени чуства към ника ;) [:friendly note]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...