the___dog Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 някой може ли да ми даде съвет какъв mp4 player мога да си купя за около 130лв. за момента съм се спрял на: Diva FX 62 1GB http://www.handybg.com/?p=3&m01=1&...3=6&m04=525 или Diva FX 75 с 1GB http://www.handybg.com/?p=3&m01=1&...3=6&m04=527 ако някой ги ползва да си дава мнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Аз бих предпочел Diva FX 62 1GB, другия нещо не ми харесва дизайна. Иначе от този сайт който си дал ми хареса NIPPON NP 702 2GB само ме притеснява това CSTN каква картина ще вади, но все пак преди да вземеш нещо накарай там персонал ли ще е продавач ли да го огледаш да пуснеш клипче тва онва.. Хвърли едно око и на това Nippon NP - 711 2GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
the___dog Posted September 17, 2007 Author Share Posted September 17, 2007 чесно казано Diva FX 62 ме влече повече заради 2.4 inch display(колкото повече толковва по-добре) слота за micro SD (това е важно защото с карта 4GB става доста яко) Termopad бутони(всъщност това може да създаде големи главоболия ако не се свикне с него) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 чесно казано Diva FX 62 ме влече повече заради 2.4 inch display(колкото повече толковва по-добре) слота за micro SD (това е важно защото с карта 4GB става доста яко) Termopad бутони(всъщност това може да създаде големи главоболия ако не се свикне с него) И мен ме грабна дисплея на FX 62 Само сега да се намерят хора да кажат как се държи самото плеарче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 съветвам те , да го тестваш на място с някоя песничка, че един пич си взе мп3-ка на дива , звука го бива но бас няма в сравнение с един мой чупен Нео 128 МВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.