Jump to content
BulForum.com

Магазин за pocket pc

dinko_pld

Recommended Posts

Здравите може ли някой да ми каже каде в Пловдив има магазини в които се продават pocket pc.Без техномаркет,технополис и метро там няма или не ме устройват.

а каде се намират ако може да ми кажеш?

Most се намира на ул. Авксентий Велешки. Когато тръгнеш от сточна гара към ул. Иван Вазов. Една от първите сгради вляво. Има табела. Не са много запознати обаче. От там само си го поръчах и го докараха. Горещо обаче ти препоръчвам да минеш през магазина на Стемо. Един от техните консултанти е маниак на тема pocketpc. Не мисля че ще намериш някои които да може да ти даде по добри съвети и да е по компетентен от него по магазините из Пловдив. Магазинът се намира на колелото на панаира. Тръгваш посока 4-ти километър и се пада под първия блок от долу. Срещу хотел Метропол. Когато влезеш и питаш за pocketpc веднага ще те насочат към него. Ако те интересува нещо с което мога да ти помогна, пиши тук.

edit:

Най - доброто място в бг за pocketpc - Pocket Bulgaria.

Има страшно много неща на тази тема. Все пак моя съвет е да минеш и през Стемо за да получиш и някои и друг съвет лично от човека. Ако започнеш да се занимаваш сериозно ще трябва да започеш да посещаваш и най - ценното място в net-а на тази тематика - 4pda.ru. По - специално форумът им.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...