FunLov3 Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Става дума за PC3200 (DDR1) ... интересуват ме модели които се клокват поне на 250Мхз. (и са стабилни де). Знам че все пак си е до бройка ... но при някой марки "сполучливите" бройки са повече ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 A-Data Vitesta , но ще я намериш много много трудно. Може би някое Супер Т и малко късмет+много волтаж? е картинка ся, важното е че другото е правилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Или Mushkin Redline. Това е убиец на клок XP4000 се води DDR500 т.е. 2х250Mhz ще си ги държи всякак. А нагоре... кой знае може би 280(зависи от бройката). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 A-Data Vitesta , но ще я намериш много много трудно. Може би някое Супер Т и малко късмет+много волтаж? само дето картинката е на OCZ Platimut иначе ако те интересува 1GB Dual Channel Kit PN - OCZ4001024ELDCPE-K драсни един пм или на ICQ, че откакто зех да предпочитам тишината пред клока са чуда за кво ми е Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted September 17, 2007 Author Share Posted September 17, 2007 A-Data Vitesta , но ще я намериш много много трудно. Може би някое Супер Т и малко късмет+много волтаж? Значи аз имам А-ДАТА ДДР500 ... имам и оферта за Dual Ch. KIT A-DATA VITESTA DDR600 2х512 обаче 160лв. ми се виждат множко ! Просто вчера разгледах форумчета и гледам че има памети за които не съм чувал а се представят доста добре ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.