oTkopEMaHaMaMa Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Използвах търсачката на форума, но не открих нищо по въпроса. Много ми е спешно! Някой да знае къде правят под тепетата такова чудо... ама да го могат и на негърска коса! 10кс ин адванс Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversoft Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Използвах търсачката на форума, но не открих нищо по въпроса. Много ми е спешно! Някой да знае къде правят под тепетата такова чудо... ама да го могат и на негърска коса!10кс ин адванс дерматологично доказано е че косата на негрите е като космите на белите in their pants Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 дерматологично доказано е че косата на негрите е като космите на белите in their pants Взе да ми става интересно........ къде е това доказателство ? Дай някакъв линк да го прочета. @oTkopEMaHaMaMa@ : какво разбираш под "негърска прическа" все пак ? Срещал съм се с доста цветнокожи, аз поне не съм забелязал някаква специфична прическа при тях Какво имаш предвид - като на рапър нещо, гологлав, къса коса, прическа от ямайски тип......... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Сигурно си мисли за dreadlocks. Не знам за вашите. но по моите панталони и дънки и т.н. не расте никаква коса. Сигурно защото ги пера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Сигурно има предвид на прическите на тревоманите тип раста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted September 17, 2007 Author Share Posted September 17, 2007 Онези плитки по главите... не растите... да, може би "рапърските" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Значи да, dreads. Лошата растичка! [Edit] http://en.wikipedia.org/wiki/Dreadlocks [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted September 17, 2007 Author Share Posted September 17, 2007 По-скоро това - http://z.about.com/d/rap/1/7/G/7/-/-/Chamillionaire1.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Нали се сещаш, че на бял човек изглеждат доста смешно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Не е верно виждал съм така наплетени приятели и им седи много добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Не е верно виждал съм така наплетени приятели и им седи много добре. Ако е в стил моя човек/Chamillionaire не изглежда смешно на бял... познавам 2-3ма и добре им е . Ама много коса ве... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted September 17, 2007 Author Share Posted September 17, 2007 Използвах търсачката на форума, но не открих нищо по въпроса. Много ми е спешно! Някой да знае къде правят под тепетата такова чудо... ама да го могат и на негърска коса!10кс ин адванс За негър го търся, бе хора... не е за бял човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Сигурно има предвид на прическите на тревоманите тип раста. За растата май не трябва фризьор... точно обратното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.