Jump to content
BulForum.com

Негърска прическа

oTkopEMaHaMaMa

Recommended Posts

Използвах търсачката на форума, но не открих нищо по въпроса. Много ми е спешно! Някой да знае къде правят под тепетата такова чудо... ама да го могат и на негърска коса!

10кс ин адванс :)

Използвах търсачката на форума, но не открих нищо по въпроса. Много ми е спешно! Някой да знае къде правят под тепетата такова чудо... ама да го могат и на негърска коса!

дерматологично доказано е че косата на негрите е като космите на белите in their pants :punk

дерматологично доказано е че косата на негрите е като космите на белите in their pants :punk

:blink: Взе да ми става интересно........ къде е това доказателство ? Дай някакъв линк да го прочета.

@oTkopEMaHaMaMa@ : какво разбираш под "негърска прическа" все пак ? Срещал съм се с доста цветнокожи, аз поне не съм забелязал някаква специфична прическа при тях :blink: Какво имаш предвид - като на рапър нещо, гологлав, къса коса, прическа от ямайски тип......... ?

Сигурно си мисли за dreadlocks. Не знам за вашите. но по моите панталони и дънки и т.н. не расте никаква коса. Сигурно защото ги пера ;)

Не е верно виждал съм така наплетени приятели и им седи много добре. ;)
Ако е в стил моя човек/Chamillionaire не изглежда смешно на бял... познавам 2-3ма и добре им е :). Ама много коса ве...

За негър го търся, бе хора... не е за бял човек ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...