Oof Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Здравейте, Търся човек да направи субтитри на един филм. Филмът няма субтитри попринцип трябва да се направят тотално отначало. Ако можете или познавате някой или знаете някоя програмка пишете Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Кой е филма, от какъв език и колко плащаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oof Posted September 16, 2007 Author Share Posted September 16, 2007 Филма е Hells Bells 2 на Английски е филма но имаме превод. Незнам точно какви пари се дават за такова нещо. Ти кажи Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Ясно, че не си в час... http://subs.sab.bz/forum/index.php?act=idx тук ще намериш всичко, което те интересува. Като прочетеш това онова и ще се справиш сам edit: нещо не го намирам този филм в imdb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oof Posted September 16, 2007 Author Share Posted September 16, 2007 Ми той не е много популярен, но аз го имам на DvD диск. И ми трябва човек който да се заеме да сложи субтитри Аз пробвах сам, но не успях много много.. Нямам нужният софтуер нито опит Затова търся опитен човек Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.