Jump to content
BulForum.com

Търся квартира за момиче .

Recommended Posts

Момичето може и да не е само в стая , но да е с друго момиче . Може и само в стая да е . Квартирата да е някаде около Земеделския Колеж намиращ се на второто колело на панаира . Цената за сега не е опомената , но трябва квартирата да не е БАРДАК .

Слагам ориентировачна цена за да няма странни оферти .

Цената е в порядъка на 100 лева (това е за сама в стая) !

Пишете тук или на лични .

Не че искам да ти кърша хатъра, но за 100лв. нищо не може да се вземе. Евентуално нещо с хазяйка, но там се сещаш как ще са нащата... Гарсониерите са по 150Евро обзаведени. Най-добрия вариант е да живее с някоя приятелка или приятел и да си делят наема и разходите за ток, вода и т.н.

Ами виж ... Аз си нямам и идея . Вие предлагайте , но моля ви не надувайте цените . Ами тя в краен случай иска да е сама в стая . Иска да е с някакво момиче ( по желание да не е луда :lol: ) . Предлагайте , а аз ще и казвам вашите обяви . Даже тази цена аз е сложих , защото като е питах до колко пари и тя не каза някаква сума . Аз сложих сума за да не затворят темата .

Благодаря все пак за инфото .

Да както каза може и от хазяйка , но да е обзаведен !!!

Един познат в момента си търси квартира ... Цените варират от 250-300лв. като начина е следния ... Зимаш един вестник с обяви (примерно Ало Пловдив) и почваш да обикаляш града. В случая щовм има предпочитания и за определен район трябва да гледа и адресите който и дават по картата на града ( която я има и тука ).По този начин чрез форуми и т.н. - просто нз. да има толкова полезен сайт в случаю. Трябва да се обикаля по агнций и т.н.

В най-лошия случай ще й се наложи да си я плаща само тази квартира докато не си намери съквартирантка ...

Има обяви всякакви може да ти искат по 150Е и условията да са по мизерни от колкото и в общижитие, но както се случи с моя познат ... - може и да ти се усмихне късмета 300 на месец обзаведен апартамент 3стай + кухня + тоалетна + бяня (общо 130-140кв.м.) :). Спокойно могат да се поберат 3-4 човека вътре ;).

Абсолютно на късмет е работата. Живял съм в двустаен за 100 лв, в стая за 110 лв, а сега в гарсониера за 220 лв. Много е относително. Един съвет от мен! По-добре дай повечко пари, ама да ти е приятно там, където ще живееш. Иначе след 2-3 месеца всички недостатъци и неудобства почват адски да те дразнят и се изнасяш...

За тази сума попринцип може да се намери сутерен(приземен етаж)-който да не е бардак.Прегледайте обявите както и агенциите-ето аз например ще имам стая за даване в сутерен със самостоятелен санитарен възел(бойлер тоалетна мивка душ) които ще са на разположение само за наемателя-но не е до панаира а до "папараци" и освен това санитарния възел е в ремонт та това е и причината в момента да нямаме човек.Така че търсете и ще намерите успех :punk

Стига сте пускали обяви без снимки! Купувам това - продавам онва - снимки трябват!

giev pics! :D

Искаш снимка на девойката ли ;)

Само гледай да я пазариш изгодно :lol: :lol: :lol:

Това да не е парче хляб да го пазаря ве хора ? :ghost Търси се квартира , а не търся на кой да е продам .... :) :bgrin: Или аз не съм се изразил както хората или вие сте малко чалнати :blink:

Прости ми, но не се сдържам да се пошегувам на тези обяви :D

не, че й има нещо на обявата - съвсем ясно е какво търсиш

аз съм си 'чалнат' :D

(ама и темата ти държим на първа страница де)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...