Jump to content
BulForum.com

Проблем със видео карта

Recommended Posts

Начи имам следния проблем, като си свържа компютъра към телевизора в детската няма никъв проблем и си предава добре, въпреки че сам го удължил с 10 метра кабел. Същият кабел, като го пусна в хола на телевизора да гледам сичко пак си е супер, но има точно по средата от горе до долу 2 бели ленти, на растояние 2, 3 сантиметра и леко треперят. Имате ли си представа от какво може да е, че само на единия телевизор да става така :confused :confused :confused

Мерси предварително B)

Мисля,че са настройките на overloy .. виж пробвай ,дано стане

Overloy се намира в настройките на картата

Пробвай да изключиш кабела на телевизията(коаксиалния) и тогава виж.

Като си говорим за това, не да пробва, ами ВИНАГИ да го прави. Така горят видеокарти, ако не знаете...

Като си говорим за това, не да пробва, ами ВИНАГИ да го прави. Така горят видеокарти, ако не знаете...

Мерси за инфото това не го знаех, някви други предположения от какво може да е :?

Хаха, това пък откъде го измисли и защо плашиш хората с "бабини деветини" :laughing: . Това може да стане само ако навън има тропическа буря и кабелния ти оператор си развява кабелите между уличните стълбове, а инсталацията у вас е правена от шивач на гоблени, а да и телевизора ти е моднат електрон, който да приема композитен или компонентен сигнал ;)

Не се обиждай, просто това дето го пишеш не е вярно.

@limpbizkit_fena кинескопни ли са ти телевизорите и какъв вид сигнал им подаваш, като нищо проблемът е в замасяването

Ми мисля, че и двата са кинескопни. Единия е Neo 14 инча и на него предава супер, а другия е Thompson 29 инча

http://www.avplanet.hu/29SC350T тук има инфо.

Сигнала е S-Video към Чинч.

Ами занеси го тоя телевизор с лентите до компютъра и го включи в същия разклонител и с къс кабел и кажи кво става. Освен това е много по-доббе ако имаш S-Video входове на твтата да ползваш тях :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...