tony_jaa Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Здравейте на всички! Нека първо ви представя каква карта използвам и тогава ще мина по-напред. Nvidia GeForce 4 MX440 with AGP8x 128 mb/128 bit.Значи на скоро реших да запиша 1-2 игри.Стартирам играта и по време на зареждането й компютъра блокирва,нужен е само рестарт,за да се оправи.Обяснявам си проблема,че е във видео картата и , за да бъда по-сигурен реших да тествам на един приятел картата върху моя компютър (Radeon 9200) игрите тръгват без проблеми.И от тук си направих извода,че е от видеото,но пак нещо ме съмнява и не знам кое по-точно.Проверил съм температурата (добре е),оувърклоквал съм я.. пак не става.Захранването ми е добре.Дъното също.Качих днес най-новите драйвери на картата и пак не става хавата.Ако има някой по-отворен нека да отговори ,да ли проблема се крие във картата. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Здравейте на всички! Нека първо ви представя каква карта използвам и тогава ще мина по-напред.Nvidia GeForce 4 MX440 with AGP8x 128 mb/128 bit.Значи на скоро реших да запиша 1-2 игри.Стартирам играта и по време на зареждането й компютъра блокирва,нужен е само рестарт,за да се оправи.Обяснявам си проблема,че е във видео картата и , за да бъда по-сигурен реших да тествам на един приятел картата върху моя компютър (Radeon 9200) игрите тръгват без проблеми.И от тук си направих извода,че е от видеото,но пак нещо ме съмнява и не знам кое по-точно.Проверил съм температурата (добре е),оувърклоквал съм я.. пак не става.Захранването ми е добре.Дъното също.Качих днес най-новите драйвери на картата и пак не става хавата.Ако има някой по-отворен нека да отговори ,да ли проблема се крие във картата. Благодаря Напиши кои игри си мъчил и сигурен ли си че твойта карта ги подържа и далиу си ги инсталирал правилно с всички кракове ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony_jaa Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 С минимални изисквания Counter-Strike 1.6 Tom-Yum-Goong Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.