lil_stenly Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Project Offset HOMEPAGE Release: TBA 2007 Играта ще е с много добра графика , а и gameplay-а е замислен много добре . Става въпрос за игра тип шуутър от първо лице , но с елементи на рпг . Нещо не ми се връзва ревюто . Доста добре като се има на предвид , че преди това играта е било просто един малък проект без кой знае колко хора участващи в него . Сега гледам доста положителни мнения относно заглавието в игн и други сайтове за игри . Интересното в момента ми е , че в дев екипа сме внедрили наш човек (погледнете на страницата в meet the team раздела) и мога да кажа просто "играта ще кърти замъци" или нещо от сорта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Графиката напомня на Unreal engine, което е добре. Дано не се осерат с Gameplay-a. Чакаме с нетърпение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Охох, рядко ми остава време за игри, но само като отворих линковете и ме лъхна inspiration... Ще се играе. бтв след като изгледах трейлъра...хм ще ни трябват ммдоста сериозни машини Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Заинтригува ме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 I came... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 Чудно , никъде не са писали минимални изисквания в сайта или поне аз не видях такива . Мисля , че няма да са огромни . Но , пак ще изисква силен компютър за да върви нормално без да е на максимум качеството . Може да им изпратиш емаил и да се надяваш да ти кажат изискванията ... поне ще знаем какво ще коства играта за да се разджътка добре . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Unofficial Project Offset minimum system requirements: -Windows XP -Intel P4 2.4GHz or AMD Athlon equivalent processor -512MB system ram -DirectX 9.0c-compatible 128MB video card (Nvidia 5600/ATI 9600 or better) 6GB free hard drive space DVD-Rom For multiplayer: standard network card Recommended system requirements: Intel Core 2 Duo 6300 or AMD Athlon X2 5600+ 1GB of ram -DirectX 9.0c-compatible 256MB video card (Nvidia 8600GTS/ATI x1950XT) http://www.offsetuniverse.com/system_requirements.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Unofficial Project Offset minimum system requirements:-Windows XP -Intel P4 2.4GHz or AMD Athlon equivalent processor -512MB system ram -DirectX 9.0c-compatible 128MB video card (Nvidia 5600/ATI 9600 or better) 6GB free hard drive space DVD-Rom For multiplayer: standard network card Recommended system requirements: Intel Core 2 Duo 6300 or AMD Athlon X2 5600+ 1GB of ram -DirectX 9.0c-compatible 256MB video card (Nvidia 8600GTS/ATI x1950XT) http://www.offsetuniverse.com/system_requirements.htm Ако са такива - върви Усещам че ще се цикли мулти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 Чакай малко ся ... offsetuniverse.com не е ли фенсайт към играта ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Да, пише си Unofficial requirements. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$nIp3 Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 жалка имитация на Gothic 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 Наподобява , но не бих казал , че е имитация , защо като видите ново заглавие и като ви напомни за нещо по-старо (няма значение с колко) ... първата реакция ви е "това е имитация на онова" дори и още да не е излезнала играта . Де да знам , развали ми кефа като е сравни с готик играта . Може да коментираш , че прилича или нещо от сорта ама така напрао ми разби сърцето . Между другото ще има ли нещо като отворена бета версия , никой не е написал нищо , а форума на оригиналният сайт не ми го отваря , незнам дали само при мен е така . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Това прилича на Gothic също толкова колкото и Oblivion прилича на Готик... Или колкото Fable прилича на Gothic... Или колкото Dark Messiah прилича на Gothic... Или колкото всяка игра с мечове и орки прилича на Gothic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.