Qzoveca Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Аквариума е 120 литра . С размери 25Х80Х60 см . Има си всичко: -термометър -помпа -нагревател -магнитно приспособление за почистване на стените -помпа за подмяна на водата -и други аксесоари Рибите са големи,охранени,добре гледани. Не са преболедували. Най общо рибите са; 7 сома - големи 3 скаларии 2 златни рибки и симиончета e-mail : qzoveca@abv.bg 0897934084 който иска снимки да си даде мейла. цена по договаряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godcol Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Здравей, иннтересувам се от това което предлагаш. Никога не съм гледал рибки ( имам желание ) , според теб аматьор ще се справи ли ? Благодаря . Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 сложи цена ориентеровъчно имам интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 И на мен ми е интересно ако може и снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipbg Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 какво стана с цената? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Ами и аз имам аквариум ... и знам колко съм дал за аквариум и всяки други приспособления и екстри за да живетя добре рибите. С една дума аквариума си е обзаведен с всичко което се сетиш ... минимум 50 .. до 80 лв за всичко. Може да му намеря място да ми стане 2-ри аквариум Още по добре Ако си навит - пиши Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigfish Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 значи за снимки на меил-а мога да Ви пратя,ако го дадете иначе цена на аквариума без рибките със сички неща там термометри и тн..... 150 лв рибите ги продавам на куп всички заедно за 350 лв всички рибки са добре гледани и най-важното което е са доста добри размери сомове са по 20 см без мустачките а за гледането всеки може да се справи - не е трудно ако имате други въпроси питайте Qzoveca Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Зависи нали........... има аквариум има и аквариум. Имам съсед дето под 500 лв. аквариум няма у тях. Сега си взе 1 и без рибите е около 1000. Е..... той е маниак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 ОМГ .. честно цената е висока .. малко ... ти си занеш. Верно гледането на риби е малко скъпо удоволствие и изисква грижи ... и внимание .. ама чак 300 лв. Ама кат се замисля .. ако събера всичко което е взимано постепенно и поетапно - май толкова става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 Затова не исках да слагам цена. знам че повечето от вас си викат еиии баси маиката тоя луд ли е ама толкова преценям. Като ги купувах сомчетата бяха макс 10 см с мустаци . аз не бързам с продажбата ще чакам както stapos каза някой маняк,който ще ги оцени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pei4 Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Човек, ти си нямаш никаква представа за цени. Особено за рибите. Какво като са големи, големината ли определя цената? И какви са тези сомчета ? Калихт, фосилис, коридорас? Най-вероятно са фосилис и повече от 5лва за бройка не можеш да им земеш, хората ги подаряват защото са напаст, ядът опашките на рибите. Златните какви са ? Оранда, калико ? Иди в някой магазин и виж каква цена ще ти дадат за рибите. И тогава пиши тук. Другото което е аквариума някой майстор ли го лепил, ти ли си го лепил, стъкларя до вас ли ? или е марков с капак ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.