ganjiro Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Написах един въпрос явно не където трябва във форума, но хората, които "разбират", можеха да ми пратят едно смислено изречение като отговор или да ми посочат линк с темете, а не да ми обясняват надълго и нашироко, какво съм сгрешил. Аз ще продължа да греша, те ще продължат да пишат и няма да получа смислен отговор на въпроса си. Като всички проблеми в "хубавата" ни държава. Не праявете като тях!!! А въпросът ми беше: "Защо, след като свалям и качвам, коефициентът и инфото за ъп и даун, са едни и същи дни наред?" Вярно, че беше постнат в Downloads>Movies, но наистина очаквах помощ, а не обяснения надълго и нашироко, къде съм сгрешил. Поне правописът ми е верен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=2383&st=0 За да не грешиш и да не пускаш още такива "смислени" теми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 ganjiro, никакво наказание не си получил все още. Ако желаеш нещата да се задържат така, просто се запознай добре с правилата, както и с всички важни теми, включително и тези за P2P. Специално твоят проблем не е уникален и е обсъждан многократно. Изключения от основни правила за "специални" потребители все още не се прилагат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.