Jump to content
BulForum.com

Въпросче за Дъното ми ASRock K7VT4A+

Recommended Posts

Дъното ми е ASRock K7VT4A+ , искам да питам , някой да знае колко е най-големия процесор който може да му се сложи ?

сега съм с AMD Sempron 2200+

- Socket A (462) for AMD Sempron, Athlon XP/Athlon/Duron processor

- FSB 333/266 MHz (не разбирам много затова питам )

Благодаря предварително :)

Моето дъно е пък K7Upgrade-880 с процесор АМД Атлон ХП ???? + .. и тук изниква неясността - когато е на ФСБ 266 Мхц, бачка на 1.55 Гхц, когато е на 333 - на 1.85 (колкото е в момента), а на 400 - на 2.05 ? Как да разбера какъв ми е точно процесора, за да знам колко да го назорвам хайванчето и да не направя някав сакатлък? Благодаря предварително.

Моето дъно е пък K7Upgrade-880 с процесор АМД Атлон ХП ???? + .. и тук изниква неясността - когато е на ФСБ 266 Мхц, бачка на 1.55 Гхц, когато е на 333 - на 1.85 (колкото е в момента), а на 400 - на 2.05 ? Как да разбера какъв ми е точно процесора, за да знам колко да го назорвам хайванчето и да не направя някав сакатлък? Благодаря предварително.

смело на 400 :)

Лесно даваш в биос да ти е на дефаулт и разбираш колко е. Пускаш един еверест и виждаш какъв е точно пфесора и ядрото.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...