minko_vm Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 значи имам следния проблем преинсталацията тръгва и когато започне setup is copying files на driver cab спира и неще да продължи някой знали дали това е софтуерен или хардуерен проблем машинката е стара дурон на 700мхз а уиндоуса ми е сервис пак 2 предварително благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Освен диска да ти е повреден или да го правиш без формат и да не ти стига място на харда. Иначе на 700 Mhz пак би трябвало да ти тръгне ХР. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted September 9, 2007 Author Share Posted September 9, 2007 aми аз го качвам на друг комп и там няма проблем инсталира се без грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAGITARIUS Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 В повечето случаи прична за това е RAM паметта ! Ако имаш резервни провай да ги смениш и опитай пак, или ако са две плочки извади едната и ако не стане после извади другата за да разберш коя ти прави проблема ! Дъното чистил ли си го от прахоляка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted September 10, 2007 Author Share Posted September 10, 2007 пробвах с размяни на рама и смених батерията нищо стига до driver cab и спира а по някой път ми дава да го скипна и след това спира пак на 30 до 50 процента Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonitec Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Имах такъв проблем- кондензаторите на дъното бяха се издули. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 А с инсталация от друг диск пробва ли? Той може да се чете идеално на друг компютър, но твоето СД пък да не може и да го смята като повреден файл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted September 10, 2007 Author Share Posted September 10, 2007 значи пробвал съм го с 3сд та които до сега неса ми правили проблем а кондезаторите има два три поиздути кво да правя пс то нее мое скъпо ли ще излезе смяната според вас и къде ще ми препоръчате да отида Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.